Hegnar.no > Økonomi

Onsdag, 28 Juli, 00:02

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Strømtangen, Fredrikstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, regn, Østlandet, skaper, trafikale, problemer
P4 - 10 sep. 19 kl. 06:42

Advarer mot kraftig regn

Meteorologisk institutt advarer mot kraftige regnbyger som er på vei mot Østlandet. De har fra før sendt ut gult farevarsel for store deler av Østlandet, og også advart mot flomfare. Enkelte steder kan det falle 30 millimeter regn på få timer..

NRK - 29 aug. 19 kl. 11:06

Kraftig uvær skaper togkaos

På Østlandet er nesten alle tog forsinket eller innstilt grunnet kraftig tordenvær og regn. I 10-tiden torsdag var det fortsatt kraftig tordenvær nord for Oslo. Med tordenværet har det også kommet kraftige regnbyger.

NRK - 01 sep. 19 kl. 08:13

Kraftig regn på Østlandet

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag. Været skaper også trafikale problemer i morgentimene, og Vegtrafikksentralen advarer mot mye vann i veibanen..

P4 - 16 aug. 19 kl. 12:41

Varsler kraftig regn

Meteorologisk institutt advarer om kraftig regn i Sør-Norge i helgen. I Vest-Agder kan det komme opp mot 60 millimeter regn på noen timer langs kysten. Mesteparten av regnet skal komme natt til lørdag..

P4 - 27 okt. 20 kl. 15:59

Kraftig regn ventet i vest

Det er ventet kraftig regn i Rogaland og sør i Vestland onsdag. I løpet at døgn kan det komme mellom 50 og 100 millimeter regn, advarer Meteorologisk institutt. I tillegg er det ventet mye vind..

NRK - 18 juli 21 kl. 11:45

Kraftig regn og flom i Italia

Kraftig regn har ført til oversvømte elver og flom flere steder i Italia. På Sicilia er nødtjenestene kalt inn hundrevis av ganger, skriver NTB. Det er ikke rapportert om veldig omfattende skader.

P4 - 21 mai 19 kl. 13:30

Store mengder regn på kort tid

Det kommer store mengder regn på kort tid på østlandet utover kvelden. Enkelte steder kan det komme mellom 40 og 50 millimeter regn i løpet av bare tre timer, ifølge Meteorologisk institutt. De har sendt ut farevarsel på gult nivå for et stort område.

VG - 10 okt. 19 kl. 22:46

Pass på! Fra fredag morgen kan det bli underkjølt regn i indre strøk på Østlandet

Regn etterfulgt av klarvær og minusgrader kan være en skummel kombinasjon. Meteorologene har derfor sendt ut gult farevarsel for underkjølt regn i Telemark og Buskerud..

P4 - 08 juli 20 kl. 12:19

Uvanlig mye regn i juli

Det har regnet uvanlig mye på Østlandet så langt i juli. Meteorologisk institutt opplyser at selv om vi bare er en uke inn i juli har det kommet like mye regn som det er vanlig for hele måned. I Oslo har det kommet 92 proesnt av det som er vanlig mengde regn i juli..

Dagbladet - 24 sep. 20 kl. 20:45

Lavtrykkene står i kø

Høstferien for Østlandet preges av regn, regn og atter regn..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt