E24 > Økonomi

Saturday, 03 December, 23:01

E24 - 28 sep 22 kl. 11:27

Kraftig kronesvekkelse: Dollar over 11 kroner

For første gang siden de dramatiske pandemidagene i mars 2020 kostet en dollar over 11 kroner onsdag formiddag. Valutastrateg peker på sterk dollar og Equinors varsel om høyere beredskap..
Les mer på E24


Les mer om:
Equinors

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, kronesvekkelse, Dollar, over11 , kroner
Klartale - 03 jul 22 kl. 06:30

Her endrer prisen seg så fort at de lager nye sedler igjen

Du må betale stadig mer for mat og energi. Slik er det i hele verden. Men det er nok få steder hvor prisen har endret seg like fort.

E24 - 16 jun 22 kl. 16:40

Kronesvekkelse gir dyrere USA-ferier

En kraftig kronesvekkelse kan gjøre sommerferien dyrere for mange nordmenn. Kronen er på sitt svakeste i år mot både dollar og euro..

NRK - 26 okt 22 kl. 07:42

Sterkere resultat for Aker BP i tredje kvartal

Aker BP fikk et resultat etter skatt på 783 millioner dollar i tredje kvartal, opp fra 206 millioner dollar samme periode året før. På forhånd var det ventet at selskapet skulle legge fram et resultat etter skatt på 813 millioner dollar, ifølge E24 , som viser til Bloomberg. Driftsresultatet endte på 3,95 milliarder dollar – opp fra 849 millioner dollar i samme periode i fjor – og omsetningen steg til 4,8 milliarder dollar fra 1,6 milliarder i tredje kvartal i 2021.

E24 - 05 jul 22 kl. 22:22

Kraftig kronesvekkelse mot dollar

Kronen har svekket seg med over 20 øre mot dollar i løpet av tirsdagen. Samtidig er euro på sitt svakeste nivå mot dollar på 20 år..

E24 - 28 sep 22 kl. 11:27

Kraftig kronesvekkelse: En dollar koster over 11 kroner

For første gang siden de dramatiske pandemidagene i mars 2020 koster en dollar nå 11 kroner..

NRK - 19 jun 22 kl. 22:51

Prisen på Bitcoin er igjen på over 20.000 dollar

Prisen på én bitcoin har igjen steget til over 20.000 dollar, etter at den lørdag for første gang siden 2020 havnet under dette nivået. Prisen på verdens mest populære kryptovaluta var søndag ettermiddag amerikansk tid på 20.

NRK - 05 jul 22 kl. 18:12

Prisen på nordsjøolje har falt med nesten 10 prosent

Nordsjøolje ble tirsdag ettermiddag omsatt for ned mot 102 dollar fatet, en nedgang på nesten 10 prosent siden midnatt. Ved midnatt natt til tirsdag ble nordsjøolje omsatt for 113,5 dollar fatet, men utover dagen falt prisen kraftig. På det laveste ble et fat omsatt for drøyt 102 dollar fatet, og i 18-tida tirsdag lå prisen på drøyt 103 dollar fatet.

NRK - 26 jul 22 kl. 11:25

Vår energi doblet inntektene i andre kvartal

Oljeselskapet Vår Energi mer enn doblet inntektene i andre kvartal til 2,4 milliarder dollar fra 1,1 milliarder dollar i samme kvartal i fjor. – Den fortsatt sterke kontantstrømsgenereringen reflekterer ytterligere et kvartal med sikker og effektiv virksomhet med høye råvarepriser og stabil produksjon og forsyning av gass til våre kunder i Europa, sier Vår Energi-sjef Torger Rød i en børsmelding. Han sier at veksten støtter strategien om å utbetale minst én milliard dollar i utbytte til aksjonærene i løpet av året.

NRK - Igår: 20:22

Enighet i EU om pristak på 60 dollar for russisk olje

EU-landene er blitt enige om et pristak på russisk olje. Polen holdt lenge igjen, men gikk til slutt med på å sette taket på 60 dollar per fat. Pristaket skal etter planen tre i kraft allerede mandag, parallelt med EU-forbudet mot import av russisk olje som fraktes sjøveien.

NRK - 08 nov 22 kl. 20:52

Vinnerloddet er trukket for amerikansk gigantjackpot

En heldig innehaver av et lodd til lotteriet Powerball i California kan innkassere den største lottogevinsten i USAs historie – på over 2 milliarder dollar. I tre måneder har amerikanerne ventet på at noen skulle innkassere den stadig voksende storgevinsten. Trekningen tirsdag morgen ble forsinket i mer enn ti timer grunnet tekniske problemer.

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Nok et strømsjokk fra Tibber: – Blir mindre til julegaver

Det skal bli mye dyrere strøm fremover, ifølge Tibber. Deres nye, utskjelte fakturamodell skaper trøbbel for kunder inn i julestria..

E24 - 6 timer siden

Hun kan få ansvaret for Amazonas fremtid

Marina Silva kan igjen bli klima- og miljøminister i et av verdens største utslippsland. I et intervju med E24 sier miljøforkjemperen at hun ønsker å forhindre all avskoging og at hun vil endre Brasils oljeselskap..

E24 - 6 timer siden

Russland: – Vil ikke akseptere pristaket på olje

Myndighetene i Moskva sier lørdag at de ikke vil akseptere pristaket på olje som EU- og G7-landene samt Australia er blitt enige om..

E24 - 9 timer siden

Plastproduserende land skeptiske til avtale mot plastforurensing

Flere land med stor produksjon av plast og olje er negative til en internasjonal avtale med tydelige krav for å stanse plastforurensing..

E24 - 10 timer siden

Tromsø på hotelltoppen med knallpriser: – Det er en lykke

Turistene er tilbake på Tromsøs hoteller, som har priser og belegg langt over resten av landet..

E24 - 10 timer siden

Sliter du med å komme inn på boligmarkedet? Disse fire byene har du råd til bolig i.

En håndfull byer har billige nok boliger til at en enslig under 30 år kan kjøpe den. Én ting gjør disse byene unike..

E24 - 11 timer siden

Rødt mener Ap ikke er i stand til å håndtere økende forskjeller

Verken Arbeiderpartiet eller Høyre er i stand til å møte forskjellskrisen vi nå ser, mener Rødt-leder Bjørnar Moxnes..

E24 - 11 timer siden

Uskyldig fengslet på grunn av kunstig intelligens

PATERSON (E24): Nijeer Parks (35) satt i fengsel i ti dager etter at et dataprogram plukket ham ut som gjerningsmannen bak et grovt tyveri. Men 35-åringen var aldri på åstedet..

E24 - 13 timer siden

Fellesorganisasjonen frykter fattigdommen biter seg fast

Regjeringspartiene og SVs budsjett er ikke nok til å hindre at flere blir sittende fast i fattigdom, advarer sosialarbeidernes fagforening..

E24 - 14 timer siden

Macron: Musk vil hindre terror-innhold på Twitter

Elon Musk sier Twitter fortsatt deltar i et initiativ for å fjerne innhold knyttet til terror og ekstremisme, ifølge Frankrikes president Emmanuel Macron..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com