NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 06:34

NRK - 22 juli 21 kl. 00:36

Kraftig jordskjelv utenfor Panama

Et jordskjelv med styrke 6,7 rystet Panama og Costa Rica onsdag ettermiddag. Episenteret lå sør for grensen som skiller de to landene, om lag 68 kilometer ute i havet sør for Punta de Burica i Panama. et ble ikke utstedt tsunamivarsel etter skjelvet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Panama, Costa Rica, Punta, Burica

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, jordskjelv, utenfor, Panama
NRK - 15 mai 21 kl. 05:25

Jordskjelv nær Svalbard

Et jordskjelv 300 kilometer vest for Longyearbyen på Svalbard ble målt til en styrke på 4,4 natt til lørdag. Ifølge EMSC ble jordskjelvet registrert klokken 4.31 norsk tid med et episenter i Grønlandshavet, 298 kilometer vest for Longyearbyen.

NRK - 01 mai 21 kl. 07:56

Kraftig jordskjelv nordøst i Japan

Et kraftig jordskjelv målt til 6,8 rammet lørdag den nordøstlige kysten av Japan, men det er ikke sendt ut tsunamivarsel. Det er ikke meldt om omkomne, men minst tre mennesker ble skadd, opplyser myndighetene. Skjelvet hadde sitt senter 47 kilometer under havbunnen utenfor Ishinomaki, rundt 400 kilometer nordøst for Tokyo..

NRK - 10 juli 21 kl. 03:37

Kraftig jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med styrke 6,1 har rammet Indonesia, i sjøen utenfor Sulawesi, melder det amerikanske jordskjelvsenteret. Det er ikke utstedt tsunamivarsel, og det har heller ikke kommet rapporter om skader på folk..

NRK - 10 april 21 kl. 14:08

Kraftig jordskjelv i Indonesia

En kvinne omkom og flere bygninger ble ødelagt da et kraftig jordskjelv rammet Java i Indonesia i dag. Skjelvets episenter var under havbunnen 45 kilometer sørvest for byen Malang..

VG - 17 april 21 kl. 07:45

Narkokatt tatt for smugling i Panama

Myndighetene i Panama har stanset en usannsynlig smugler – en hvit katt – som hadde med seg narkotika idet den forsøkte å ta seg inn i et fengsel..

Aftenposten - 17 april 21 kl. 08:17

Narkokatt tatt i smuglingsforsøk i Panama

Myndighetene i Panama har stanset en usannsynlig smugler – en hvit katt – som hadde med seg narkotika idet den forsøkte….

NRK - 14 mai 21 kl. 02:56

Jordskjelv ved Fukushima

Et jordskjelv med en styrke målt til 6 rammet et havområde utenfor Fukushima i Japan fredag morgen. Skjelvet fant sted klokken 8.58 på morgenen (1.

NRK - 21 mai 21 kl. 18:58

Én død etter jordskjelv i Kina

Minst én person mistet livet da et jordskjelv med en styrke på 6,1 rystet Yunnan-provinsen i Kina fredag. Skjelvet inntraff like før klokka 22 lokal tid og hadde sitt episenter utenfor byen Dali..

NRK - 29 mai 21 kl. 16:11

61 jordskjelv på 24 timer

Seismologer i Kongo rapporterer om 61 jordskjelv det siste døgnet, melder CNN. Jordskjelvene kommer etter at vulkanen Nyiragongo hadde et utbrudd 22. mai.

NRK - 10 april 21 kl. 10:05

Kraftig jordskjelv ved Indonesia

Et jordskjelv har rammet et område ved kysten av Java i Indonesia, opplyser USAs geologiske overvåkingsinsstitutt. Episenteret ligger rundt 45 kilometer sørvest for byen Malang. Det er ikke meldt om materielle ødeleggelser eller personskader..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Erna Solberg gratulerer Warholm

Du er helt fantastisk Warholm. Gratulerer med OL-gull og ny fantastisk verdensrekord. For et løp, skriver statsminister Erna Solberg på Twitter tirsdag morgen.

NRK - 15 minutter siden

To av tre nordmenn har fått 1.dose

66,8 prosent av Norges befolkning – 3.602.592 personer – har nå fått første dose av koronavaksine, viser FHIs statistikk natt til tirsdag.

NRK - 30 minutter siden

Alle i Wuhan skal koronatestes

I den kinesiske byen Wuhan må alle innbyggerne testes for koronaviruset etter at det er registrert ny smitte i byen for første gang på mer enn ett år. Byen, som har 11 millioner innbyggere, setter i gang med testing av «alle innbyggere», sa embetsmannen Li Tao på en pressekonferanse tirsdag, dagen etter at det ble registrert sju nye smittetilfeller. Det var i Wuhan at koronaviruset først ble oppdaget mot slutten av 2019..

NRK - 1 time siden

Warholm inn til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt til tirsdag..

NRK - 1 time siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 1 time siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.

NRK - 3 timer siden

Bøtela elsparkesyklist i Oslo

To menn på elsparkesykkel i Oslo etterkom først politiets pålegg om å ikke være flere på én sykkel. Da passasjeren hoppet på igjen, vanket det bot til føreren. – De etterkom pålegget fra patruljen om å kun være én på sykkelen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt