NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 07:59

NRK - 05 dec 22 kl. 11:00

Kraftig fall i bustadprisane

Bustadprisane søkk med 2,2 prosent i november 2022. Det viser tal frå Eiendom Norge. Korrigert for sesongvariasjonar søkk prisane med 0,9 prosent. Det vil seie at prisane søkk meir enn det som er vanleg i november..
Les mer på NRK


Les mer om:
Eiendom Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, falli , bustadprisane
Klartale - 04 dec 22 kl. 06:00

Han bruker plast for å protestere mot søppel

Moudou Fall er 49 år gammel og kommer fra Senegal. Han er miljøaktivist. Og mest kjent som plastmannen.

NRK - 21 nov 22 kl. 17:23

Kraftig fall i oljeprisen sendte Oslo Børs ned

Oslo Børs åpnet børsuken med et fall på 0,63 prosent. En av hovedårsakene var et kraftig fall i oljeprisen. Hovedindeksen endte på 1.

NRK - 29 jul 22 kl. 08:52

AstraZeneca viser kraftig fall i første halvår

Det biofarmasøytiske selskapet AstraZeneca viser et kraftig fall i første halvdel av 2022 i sin nye halvårsrapport, melder AFP. Selskapet, som er en stor produsent av koronavaksiner, sier i en uttalelse at fortjenesten falt kraftig grunnet kostnader knyttet til en nylig overtakelse. Sammenlignet med de første seks månedene i fjor, falt nettoresultatet med 64 prosent til 746 millioner dollar, heter det i en uttalelse fra AstraZeneca..

NRK - 28 dec 22 kl. 14:57

Venter kraftig vind og vanskelige kjøreforhold i nord

De kommende dagene er det meldt om kraftig vind og vanskelige kjøreforhold i store deler av Nord-Norge, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. – Vi oppfordrer folk til å la bilen står, hvis du ikke må ut, sier leder for trafikkinformasjon på Vegtrafikksentralen i nord, Håvard Langmo. I Nordland er det varslet kraftig vindfra torsdag formiddag til fredag morgen.

NRK - 09 sep 22 kl. 02:54

Kraftig fall i antall tunge, unge kriminelle i Oslo

Antallet unge som gjentatte ganger tas for kriminalitet i Oslo, er halvert siden 2019. Ifølge Oslo-politiets tall er voldsbølgen Oslo har opplevd i begynnelsen av september et unntak fra en ellers positiv trend. Politiet ser et kraftig fall i antallet tunge, unge kriminelle.

NRK - 19 sep 22 kl. 11:29

Kraftig fall på Oslo Børs – ned over 3 prosent

Etter litt over to times handel hadde hovedindeksen på Oslo Børs falt 3,08 prosent mandag. De fleste omsatte aksjene viste rødt fra start. Dermed fortsetter nedgangen fra forrige uke på Oslo Børs.

NRK - 22 sep 22 kl. 11:37

Eiendomsmeglerne er bekymret for rentehopp

Norges Eiendomsmeglerforbund frykter at gjentatte rentehopp vil føre til et kraftig fall i boligsalg og boligbygging. I en pressemelding skriver forbundet at de er alvorlig bekymret for virkningen av det de betegner som «Norges Banks aggressive pengepolitikk». – Dersom renten heves for raskt og for mye, kan arbeidsledigheten bli så høy og kjøpekraften så svekket at det utløser en boligresesjon i form av kraftig fall i boligsalg og boligbygging, sier administrerende direktør Carl O.

NRK - 28 sep 22 kl. 09:25

Kraftig fall for oppdrettselskaper på Oslo Børs

Regjeringens skattepakke for oppdretts- og kraftnæringen førte til et kraftig fall på Oslo Børs etter åpning onsdag. Oppdrettselskapene stuper. Hovedindeksen falt med over 3,4 prosent etter åpning onsdag, og særlig lakseoppdrettselskapene falt etter regjeringens nyhet om skattepakken.

VG - 11 okt 22 kl. 04:56

Kraftig fall i boligmarkedet: – Det er litt skremmende

I EN LEILIGHET I OSLO (VG) Thea Leine Simenrud (32) og Knut Ivar Austvoll (35) har kjøpt ny leilighet. Nå skal de selge i et marked som fikk et kraftig fall i september..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiet ønsker tips etter voldshendelse i Skien

Natt til søndag skjedde det en hendelse på Rådhusplassen i Skien, hvor en mann skal ha blitt påkjørt. I etterkant skal det da ha blitt slåsskamp mellom kameraten til den påkjørte og en fra en annen bil. – Denne kameraten ble slått ned og oppsøkte selv legevakt for undersøkelser, skriver politiet.

NRK - 30 minutter siden

Minst 40 mistet livet i bussulykke i Pakistan

Minst 40 personer mistet livet i Pakistan, etter at en buss kjørte av en bro sørvest i landet. Bussen skal så ha tatt fyr. Det skriver AFP søndag morgen..

NRK - 1 time siden

Politiet har tatt ut siktelse mot helikopterfirma etter ulykke i Verdal

Midt-Norsk Helikopterservice er siktet etter helikopterulykken der to personer omkom i Verdal i november i fjor. Fra før er piloten siktet i saken. En mann og en kvinne fra Overhalla, begge 68 år gamle, mistet livet da helikopteret fra Midt-Norsk Helikopterservice styrtet i bakken i Verdal 1.

NRK - 1 time siden

Mor og besteforeldre bortførte nyfødt baby i Danmark

Lørdag kveld fikk politiet i Danmark melding om at en nyfødt baby var blitt bortført fra fødeavdelingen ved Slagelse sykehus på Sjælland. Babyen var da bare noen timer gammel. – Barnets mor, bestemor og bestefar er pågrepet og siktet for å ha bortført barnet, sier Jakob Jensen som er vaktleder for Sørsjelland og Lolland Falsters politi, til Ritzau.

NRK - 2 timer siden

En person til sykehus etter boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. Tre personer som bor i huset kom seg ut av huset. – En person blir kjørt til sykehus for behandling/sjekk og to andre blir sendt til legevakt for sjekk, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 1 time siden

Flere stengte fjelloverganger i Vest

Vegtrafikksentralen Vest melder om flere stengte veier søndag morgen, på grunn av uvær i fjellet. Fv50 Aurland-Hol: Stengt Fv53 Tyin-Årdal: Stengt E134 Haukeli: Kolonne Rv7 Hardangervidda blir stengt til mandag, ny vurdering kl. 12.

NRK - 2 timer siden

Rekordstort kokainbeslag i Colombia

Myndighetene i Colombia beslagla i fjor mer kokain enn noensinne, viser tall fra forsvarsdepartementet i Bogota. Sikkerhetsstyrkene beslagla 671 tonn kokain i fjor. Dermed ble rekorden fra 2021 slått med rundt 1,7 tonn.

NRK - 2 timer siden

Boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. – De som bor i huset har kommet seg ut, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

Minst tre døde og flere hundre skadd etter jordskjelv i Iran

Minst tre personer mistet livet og flere hundre er skadd etter at et jordskjelv med en styrke på 5,9 rammet nordvest i Iran, nær grensen til Tyrkia. Det melder statlige medier. I noen av de berørte områdene var det snø og minusgrader da jordskjelvet fant sted lørdag kveld klokken 21.

NRK - 2 timer siden

Eksplosjoner ved boliger nær Stockholm

To eksplosjoner førte til materielle skader på inngangspartiet til to boliger nordvest for Stockholm natt til søndag. Politiet opplyste klokken 4 natt til søndag at ingen personer skal ha blitt fysisk skadd, men at det oppsto materielle skader. Politiet ble varslet om den første eksplosjonen klokken 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com