NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 23:44

NRK - 06 sep 23 kl. 16:11

KrF stoppar all annonsering på Facebook

KrF stoppar all annonsering på Facebook etter at Oslo tingrett gav Datatilsynet medhald i å påleggje moderselskapet Meta dagbøter for ulovleg annonsering. – I år har vi brukt lite på å annonsere på Facebook, men som ein konsekvens av rettsavgjerda frå Oslo tingrett, stoppar vi i dag all annonsering på Facebook og ber alle lokallag gjere det same, seier Kristeleg Folkepartis pressesjef Astrid-Therese Theisen til Vårt Land..
Les mer på NRK


Les mer om:
Facebook, Oslo, Datatilsynet, Meta, Kristeleg Folkepartis, Astrid-Therese Theisen, Vårt Land

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: KrF, stoppar, all, annonsering, Facebook
NRK - 30 jun 23 kl. 13:16

Marseille forbyr demonstrasjonar

Dei lokale styresmaktene i Marseille forbyr demonstrasjonar i byen, melder Reuters. All offentleg transport i byen stoppar også klokka 19 fredag kveld. Også i Paris stoppar offentleg transport fredag kveld.

NRK - 20 nov 23 kl. 10:44

Posten stanser annonsering hos Meta

Posten stanser all annonsering på Facebook og Instagram. Årsaken er en rekke svindelsider som utgir seg for å være Posten, skriver VG Grepet skal forsikre kundene om at fremtidige Posten-annonser på Facebook og Instagram ikke er kampanjer fra Posten. Tiltaket gjelder foreløpig ut året, ifølge avisen..

Klartale - 28 aug 23 kl. 05:58

Mange unge dropper å stemme. Hva gjør partiene?

Ytringsfrihet, demokrati og stemmerett. Føles det fjernt? Norge har alt sammen.

NRK - 30 okt 23 kl. 10:00

Grindr saksøker norske myndigheter

Fredag stevnet sjekkeappen Grindr Regjeringsadvokaten for retten. Sjekkeappen mener Datatilsynet og klageorganet Personvernnemnda har feiltolket det felleseuropeiske personvernregelverket (GDPR). I høst opprettholdt klageorganet en rekordbot på 60 millioner kroner fra tilsynet.

NRK - 16 okt 23 kl. 10:11

Russland stoppar import av japansk sjømat

Russland har bestemt seg for å stoppe all import av sjømat frå Japan, og seier utsleppa av radioaktivt kjølevatn er grunnen. Utanriksminister Sergej Lavrov kunngjorde nyheita då han kom til eit toppmøte i Kina måndag. Kina har også kunngjort at dei vil stoppe all import av japansk sjømat..

VG - 20 nov 23 kl. 10:36

Posten tar svindelgrep: – Vi har fått nok

Flere titalls svindelsider i Postens navn florerer på Facebook og Instagram – nå stanser de all annonsering på plattformen. Dette må du som kunde passe deg for..

NRK - 24 nov 23 kl. 11:30

KrF vil øke barnetrygden med 2,8 milliarder

– KrF prioriterer i vårt alternative budsjett en betydelig økning av barnetrygden, strømstøtten og pensjonen for enslige minstepensjonister, sier KrFs finanspolitiske talsperson Kjell Ingolf Ropstad. Partiet legger fram sitt alternative budsjett på Stortinget nå. – Med økte rentekostnader, høyere matvarepriser og alt annet som har blitt veldig mye dyrere de siste par årene sliter flere og flere vanlige familier og eldre med å få økonomien til å gå rundt, Ropstad.

NRK - 30 jun 23 kl. 16:17

Frankrike stoppar offentleg transport og sal av fyrverkeri

Den franske regjeringa har bestemt seg for å innstille all kollektivtransport i landet frå klokka 21 fredag kveld, melder AFP. Dei forbyr også sal av større fyrverkeri for å hindre nye valdslege protestar i Frankrike. Regjeringa ber også lokale styresmakter om å forby sal og transport av bensinkanner, syrer og andre brennbare væsker.

VG - 29 sep 23 kl. 09:30

Slik handlet Sindre Finnes før coronanyheter

Sindre Finnes solgte seg ut av risikable veddemål mot børsen før positive regjeringsnyheter, og veddet mot børsen rett før annonsering av restriksjoner..

NRK - 16 maj 23 kl. 10:41

DN: KrF bryter forhandlingene om lakseskatten

KrF ser ikke grunnlag for å bli med videre i forhandlingene om grunnrenteskatt på oppdrett, bekrefter Kjell Ingolf Ropstad til DN. Først brøt Frp. Deretter MDG.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjon i boligområde i Uppsala

En person er sendt til sykehus etter en eksplosjon i et villaområde i Uppsala i Sverige, melder Aftonbladet..

NRK - 30 minutter siden

Funn av vrakrester i Bunnefjorden – starter søk

Det er satt i gang søk etter funn av vrakrester i Bunnefjorden i Oslo. – I forbindelse med observasjon av nødsignaler fra området har vår politibåt funnet vrakrester som gir grunn til å tro at en båt/fartøy har gått på grunn eller gått ned, opplyser operasjonsleder, Sven Christian Lie, i Oslo politidistrikt. Det søkes blant annet med helikopter og redningsskøyte..

NRK - 1 time siden

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

NRK - 1 time siden

En drept og en skadet i angrep i Paris

En person er drept og en annen skadd etter et angrep på forbipasserende sentralt i Paris. Det opplyser Frankrikes innenriksminister på X, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 2 timer siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 2 timer siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com