NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 19:06

NRK - 29 apr 21 kl. 11:21

KrF-topper i strid

KrF-nestleder Ingelin Noresjø vil ha gratis barnehage og skolefritidsordning for det tredje barnet og oppover. En dårlig idé, mener Ropstad-vikar Ida Lindtveit Røse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ingelin Noresjø, Ropstad, Ida Lindtveit Røse

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: KrF-topperi , strid
Aftenposten - 14 sep 21 kl. 20:25

«Dramatisk», «alvorlig», «den største krisen». Slik beskriver KrF-topper valgresultatet.

Kjell Ingolf Ropstads parti gjorde et historisk dårlig valg. Flere KrF-topper beskriver en dramatisk og alvorlig….

NRK - Igår: 06:01

KrF avviser nye veivalg

KrF trenger ikke et nytt veivalg nå, mener flere sentrale KrF-politikere. Hvem partiet skal inngå samarbeid med i fremtiden, er det likevel delte meninger om. - Mitt råd til partiet vil ikke være å sette i gang en ny veivalgsdebatt, men finner en samlende lederkandidat som kan forene partiet om sentrumslinjen som har kjennetegnet KrF gjennom store deler av den tiden KrF har eksistert, sier KrFs parlamentariske leder, Hans Fredrik Grøvan , til NTB..

Aftenposten - 28 apr 21 kl. 19:46

Tidligere KrF-topper om ny abortdebatt: – Det var tydelige advarsler internt

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad utmanøvrerte venstresiden i eget parti med abortsaken..

VG - 13 sep 21 kl. 19:51

Frp-topper langer ut: Mener samarbeidet med Venstre og KrF ødela for partiet

HOTEL BRISTOL (VG) Frps nestledere sier det blir ingen nye, bindende avtaler med Venstre og KrF. Nå skal partiet bli et mer hardtslående opposisjonsparti på ytre høyre..

VG - I førrgår: 18:55

KrF-topper vil ha Røse i partiledelsen

Ida Lindtveit Røse (28) ble tidenes yngste statsråd da hun vikarierte som barne- og familieminister i fjor. Nå vil flere ha henne inn i den nye KrF-partiledelsen..

VG - 02 mar 21 kl. 21:30

Bekrefter kontakt med flere Høyre-topper

OSLO/BODØ (VG) Statsminister Erna Solberg (H) bekrefter at statssekretær Peder Egseth (H) har vært i kontakt med flere lokale Høyre-topper om coronautspill..

NRK - 15 mar 21 kl. 14:49

Politiet åpner sak mot AP-topper

Nordland politidistrikt har opprettet sak og iverksetter etterforskning etter at flere AP-topper hadde fest på et hotellrom i Bodø fredag. Deltakerne etterforskes for brudd på de lokale forskriftene for smittevernhåndtering, sier påtaleleder i Nordland Stig Morten Løkkebakken til VG..

NRK - 09 jun 21 kl. 09:41

Auckland verdens beste by å bo i

Byer i Australia, Japan og New Zealand topper The Economists liste over de beste byene i verden å bo i for 2021. Europeiske byer stupte nedover listen, som er preget av pandemien. Auckland i New Zealand topper årets liste foran Osaka og Tokyo i Japan, Adelaide i Australia og Wellington i New Zealand.

Dagbladet - 14 aug 21 kl. 21:09

Topper Billboard

Produsent og artist Magnus «Cashmere Cat» Høiberg topper den prestisjefylte Billboard Hot 100 lista nok en gang med den nye Justin Bieber og The Kid LAROI-låta «Stay»..

VG - 15 apr 21 kl. 12:19

Strid om abortnemndene: Nesten alle får søknaden innvilget

I flere partier er det strid om å avvikle abortnemndene. Tall fra FHI viser at 99 prosent av søknadene om abort før uke 18 ble innvilget av nemndene i 2020..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nakstad med betydelig aksjeformue

Nettavisen skriver at verdien av Espen Nakstads eierandel i en transportkuvøse anslås å være til over 25 millioner kroner etter pandemien. Det var i 2014 han var en av oppfinnerne som lagde en kuvøse for ebola-pasienter. Etter utbruddet av covid-19 skjøt salget av isolatoren kraftig fart.

NRK - 2 minutter siden

Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 15 minutter siden

– Håpar dei går ti år bak i tid

– Det er bra at dei granskar dette, fordi det er Stortinget sjølv som har ansvaret. Det er dei som skal gjera riktige trekk, det er eit straffansvar om dei gjer feil trekk. Så dei skulle også ha rettleia skattytarane som er stortingsrepresentantar, som tilfeldigvis er dei som har vedtatt lovene, seier jurist Bettina Banoun etter det blei kjent at Stortinget set i gang full skatterevisjon.

NRK - 30 minutter siden

Kan ikke granske pendlerbolig-saken

Siden 2017 har ikke Riksvisjonen gjennomført en enste kontroll av om Stortingets administrasjon etterlever lover og regler. – Normalt burde vi gått inn og gransket denne saken. At vi ikke opptrer som normalt, kan vi takke Stortingets presidentskap for, sier riksrevisor Per-Kristian Foss til Aftenposten..

NRK - 45 minutter siden

Iverksetter full skatterevisjon

Tirsdag har Stortingets administrasjon satt i gang en bred skatterevisjon av representantenes ordninger, der de også skal gå gjennom enkeltsaker. Det skriver NTB. Hensikten er å gjennomgå enkeltsaker og vurdere om fordeler skulle vært pålagt inntektsskatt, med tilhørende arbeidsgiveravgift.

NRK - 1 time siden

Navalnyj kommenterer valget

Den fengslede Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj kommenterer valget i Russland fra cella og sier kampen for demokratiet vil fortsette. President Vladimir Putins støtteparti Forente Russland fikk ifølge valgresultatet en klar seier i Duma-valget. Fra flere hold, blant annet Kommunistpartiet, hagler beskyldningene om valgfusk.

NRK - 1 time siden

USA-EU-møte i fare

Samtaler om handel og teknologi mellom EU og USA kan bli utsatt som følge av konflikten mellom Frankrike og USA om en kontrakt for bygging av ubåter. Forberedelsesmøter som skulle funnet sted onsdag i Brussel i forkant av samtalene, er strøket fra EUs kalender av det slovenske presidentskapet. Det første møtet mellom EU og USA er planlagt i Pittsburgh i USA 29.

NRK - 1 time siden

FHI-startet vaksine-avbestillinger

FHI mener vi har nok vaksiner, og har iverksatt avbestillinger av Pfizer- og Moderna-vaksiner fra EU, melder TV 2. Enn så lenge har vi nok vaksiner til å fullvaksinere alle som ønsker det – dessuten er beredskapslageret stort nok, sier FHIs smitteverndirektør Geir Bukholm til TV 2..

NRK - 1 time siden

Macron vil samarbeide med India

Frankrikes president Emmanuel Macron er enig med Indias statsminister Narendra Modi om å koordinere sin opptreden i India-stillehavsområdet. Macrons telefonsamtale med Modi fant sted på et tidspunkt da Frankrike fortsatt er i harnisk over at Australia brøt en kontrakt om bygging av ubåter og i stedet signerte en kontrakt med USA. Amerikanske tjenestemenn sier at president Joe Biden gjerne vil snakke med Macron på telefon for å redusere spenningen etter at Frankrike tilbakekalte ambassadørene fra USA og Australia.

NRK - 1 time siden

Vil begrense presidentens makt

President Joe Biden kan få mindre makt dersom hans partikollegaer i Kongressen får gjennomslag for et lovforslag som tøyler presidenten. Toppdemokraten Nancy Pelosi vil sammen med Adam Schiff legge fram lovforslaget, som bærer navnet «beskyttelsen av demokratiet». Det gjør de som en reaksjon på det de mener var maktmisbruk fra Donald Trump i hans presidentperiode, skriver Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt