Dagbladet > Utenriks

Mandag, 14 Juni, 21:00

Dagbladet - 2021-05-14 21:37:45

Kort tid etter dør han

Skuespiller og Youtube-stjerne Rahul Vohra brukte noen av sine siste åndedrag på å kritisere sykehuset han var innlagt på..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Youtube, Rahul Vohra

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kort, tid, etter, dørhan
NRK - 18 mai 21 kl. 13:59

Israel stengte Gaza-grense

Israel har stengt grensen til Gaza kort tid etter at den ble åpnet for å slippe humanitær hjelp inn. Det skjer etter at to grensepasseringer ble beskutt, skriver NTB. FN takket israelerne for å ha åpnet grensen for å slippe inn humanitær hjelp, men den ble ikke værende åpen lenge.

NRK - 01 mars 21 kl. 16:55

Går med på eit nyval om kort tid

Statsministeren i Armenia, Nikol Pashinyan, seier han går med på eit nyval om kort tid dersom opposisjonen går med på enkelte vilkår, melder Interfax. Hæren i landet kravde i førre veke at Pashinyan går av, og det har vore demonstrasjonar mot han..

NRK - 12 mai 21 kl. 20:27

Avis: Minst 20 skadd i rakettangrep

Minst 20 mennesker skal være skadd i et rakettangrep mot byen Ashkelon i Sør-Israel, hevder Times of Israel. Meldingen kommer kort tid etter at Islamsk hellig krig varslet et omfattende rakettangrep mot Israel klokken 20 norsk tid. Ashkelon har blitt rammet av flere rakettangrep fra Gazastripen de siste dagene..

NRK - 14 mai 21 kl. 02:56

Jordskjelv ved Fukushima

Et jordskjelv med en styrke målt til 6 rammet et havområde utenfor Fukushima i Japan fredag morgen. Skjelvet fant sted klokken 8.58 på morgenen (1.

VG - Igår: 15:21

Tid for tøffe spørsmål

Kort tid etter å ha sett en lagkamerat sveve mellom liv og død, uttrykte de danske spillerne at de ville fortsette kampen. Det valget burde neppe ha fått lov til å ta..

Aftenposten - 01 mars 21 kl. 14:39

Forlater Brann innen kort tid: Amer Ordagic drar til Sandefjord i morgen

Midtbanespillerens tid i Bergen går mot slutten..

NRK - 11 mai 21 kl. 16:10

Politiet tipset VG om Hagen-saken

Politiet kontaktet VG-ledelsen etter at en abonnementsselger fra avisen ringte Anne-Elisabeth Hagen etter at hun forsvant. Årsaken var frykt for lekkasjer. Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hus i Sloraveien i Lørenskog 31.

NRK - 13 april 21 kl. 16:49

Kort pause for Janssen-vaksine

Amerikanske myndigheter legger i første omgang opp til en kort pause for å granske blodpropptilfeller etter bruk av Janssen-vaksinen. Det amerikanske legemiddeltilsynet FDA uttalte på en pressekonferanse i USA tirsdag at pausen i bruken av vaksinen skal vare i «noen dager». Blant nesten 7 millioner vaksinerte er det oppdaget seks tilfeller av den sjeldne blodpropptypen.

NRK - 12 april 21 kl. 14:29

En død etter skyting i Paris

To personer ble skutt utenfor Henry Dunant-sykehuset i Paris mandag, melder Le Parisien. De to ble tatt hånd om av redningstjenesten, men en av dem døde etter kort tid. Etter det avisen kjenner til, er gjerningsmannen fortsatt på frifot..

VG - 18 april 21 kl. 11:16

Nicolai (24) savnet etter vannscooter-velt: Hadde kontakt med kameraten rett etter ulykken

De to kameratene skal ha holdt kontakten mens de svømte tilbake mot vannscooteren. Kort tid etter var Nicolai Øvrås Espetvedt (24) borte..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - Igår: 13:49

Olivia (6) funnet på 1000 meters dyp

Søstrene har vært savnet siden 27. april. Nå er en av dem funnet på havbunnen utenfor Tenerife..

Dagbladet - I førrgår: 17:52

- Utsetter gjenåpning

Rask spredning av delta-varianten hat utløst frykt for økning i antall sykehusinnleggelser. Mandag skal statsminister Boris Johnson kunngjøre om England snart kan åpne for fullt eller ei..

Dagbladet - 11 juni 21 kl. 16:27

Mor og tre barn døde

Kolliderte med lastebil. Nå er årsaken klar..

Dagbladet - 11 juni 21 kl. 17:56

Samler Vesten til ny kald krig

Joe Biden har på en måte reist feil vei, når han nå er i Europa for å møte europeiske ledere. Hans mål er å samle Vesten i en ny kald verdikrig. Mot Kina, skriver Morten Strand..

Dagbladet - I førrgår: 23:39

- Vi har vært her før

Vaksinedekningen i Europa er langt ifra å kunne forhindre nye smittebølger, advarer WHO, som nå maner til forsiktighet med å slippe befolkningen løs i sommer..

Dagbladet - I førrgår: 03:29

Hyllet «Trump-medisin» - utestengt

Den republikanske senatoren Ron Johnson er utestengt fra Youtube i sju dager for å skrytt av medisinen hydroksyklorokin som behandling mot corona..

Dagbladet - I førrgår: 04:35

Kalles en «grusom kreftsvulst»

Nord-Koreas diktator, Kim Jong-un, beskriver den sør-koreanske K-popmusikken som en «grusom kreftsvulst»..

Dagbladet - I førrgår: 07:54

Raser over endringer: - Skandale

En ny gangvei på Akropolis opp til Parthenon blir kraftig kritisert av arkeologer..

Dagbladet - I førrgår: 11:28

Amberlie (3) døde: - Tragisk ulykke

Den britiske treåringen døde etter at faren falt over henne på en lekeplass i fjor høst. Nå konkluderes det med at verken faren eller produsenten av stativet de lekte på kan klandres for dødsfallet..

Dagbladet - I førrgår: 12:36

«Herregud! Jeg er i munnen til en hval»

Det ble dramatisk da Michael Packard (56) skal ha blitt slukt hel av en knølhval. Heldigvis slapp han levende fra hendelsen. - Har aldri hørt om det før, sier ekspert..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt