NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 05:08

NRK - 26 sep 22 kl. 02:15

Koronaundersøkelse: Flere har hjemmekontor nå

22 prosent av de spurte har hovedsakelig hjemmekontor nå, ifølge Norsk koronamonitor. Det er 10 prosentpoeng flere enn i juni. Gjennom første del av året falt tallet på folk med hjemmekontor jevnt og trutt, fra 42 prosent i januar til 12 prosent i juni. (NTB) – Gjennom våren valgte stadig flere å vende tilbake til arbeidsplassen, men høsten ser så langt ikke ut til å følge samme trend, sier seniorrådgiver Nora Clausen i Opinion, som står bak undersøkelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norsk, NTB, Nora Clausen, Opinion

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Koronaundersøkelse, Flerehar , hjemmekontor
Klartale - 26 sep 22 kl. 09:00

Flere har hjemmekontor nå

I begynnelsen av året var mange på hjemmekontor. Fire av ti satt hjemme og jobbet. I juni var det bare rundt én av ti som hadde hjemmekontor.

Klartale - 19 dec 22 kl. 08:43

Folk liker å jobbe hjemmefra

Noen må være fysisk på jobb. Mens andre kan fint jobbe hjemmefra. Mer enn fire av ti som kan, har jobbet hjemmefra den siste måneden.

NRK - 19 jun 23 kl. 09:13

Fortsatt populært med hjemmekontor

44 prosent av alle sysselsatte jobbet fra hjemmekontor i 2022. De fleste jobbet hjemmefra mindre enn halvparten av tiden. Næringen informasjon og kommunikasjon hadde den høyeste andelen av hjemmekontor i 2022, viser tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB).

VG - 24 nov 22 kl. 22:35

Ut mot LO om hjemmekontor: – Undervurderer kvinner

LO har advart om at mer hjemmekontor kan ende opp med å bli en likestillingsfelle som går utover småbarnsmødre. – Tvert om, svarer Akademikerne, som mener mer hjemmekontor faktisk kan gi mer likestilling..

NRK - 16 feb 23 kl. 04:49

Studie: En tredel av arbeidstakerne i eurosonen vil jobbe mer hjemmefra

Nesten en tredel av arbeidstakerne i eurosonen sier de vil jobbe oftere hjemmefra enn arbeidsgiveren lar dem, viser en studie fra den europeiske sentralbanken. Mange sier de er villige til å bytte jobb for å kunne jobbe mer på hjemmekontor, viser studien. Det er forhandlinger mellom bedrifter og ansatte i mange land om mulighetene for å jobbe hjemmefra.

NRK - 05 apr 23 kl. 07:18

Krever regler for yrkesskade på hjemmekontor

Folk som jobber på hjemmekontor, må sikres bedre erstatning etter yrkesskade. Det mener både Fagforbundet og Akademikerne. En kvinne fra Alta anker nå til Høyesterett etter at skaden hun pådro seg på vei fra hjemmekontoret, ikke ble regnet som en yrkesskade.

NRK - 06 aug 23 kl. 20:50

Oppfordrer til hjemmekontor

Både NHO og Viken fylkeskommune anbefaler hjemmekontor mandag og tirsdag. Da er det venta at ekstremværet «Hans» vil treffe Sør- og Østlandet. På et ekstraordinært møte hos Statsforvalteren i dag, der representanter fra blant annet berørte kommuner var tilstede, ba både NHO og Viken fylkesmannen om å komme med et klart råd om hjemmekontor.

NRK - 07 aug 23 kl. 22:39

Raymond Johansen oppfordrer til hjemmekontor

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen (Ap), oppfordrer til bruk av hjemmekontor på tirsdag som følge av uværet i Oslo. Det skriver han på Facebook. – Vi anbefaler at de som kan, og som har sin arbeidsplass i Oslo, bør ha hjemmekontor i morgen for å unngå belatning på vei og kollektiv, skriver han.

NRK - 14 okt 22 kl. 06:22

Oppfordrer til hjemmekontor på grunn av køfare

Statens vegvesen oppfordrer folk til å ha hjemmekontor fredag, på grunn av fare for ekstra kø på E18 inn mot Oslo. Det østgående løpet ved Strand i Bærum skal flyttes over i en ny trase, noe som vil gi dårligere plass til biltrafikken, ifølge vegvesenet..

VG - 21 nov 22 kl. 13:05

Frykter mer hjemmekontor: Kan skade småbarnsmødre

Mer hjemmekontor kan hjelpe barnefamilier i tidsklemma, mener Venstre. Men nå advarer LO mot en likestillingsfelle..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Synkehull på E6 nær Göteborg – flere skadd

Et stort sykehull forårsaket av regn gjør at E6 er stengt i begge retninger ved Stenungsund, nord for Göteborg. Flere kjøretøy, inkludert en buss, er rammet. Nødetatene ble varslet klokka 1.

NRK - 1 time siden

Flere biler frastjålet skilt i Stavanger

Bileiere på Eiganes i Stavanger bør sjekke om de mangler skilt på bilene sine. Rett før 02:30 fikk politiet melding om at flere biler i område blitt frastjålet bilskilt eller blitt påsatt andre bilskilt. Hvis flere oppdager dette oppfordrer politiet dem til å melde fra..

NRK - 1 time siden

Mann i feil hus og by

Politiet i Skien fikk fra en person som hadde en mann som ikke skulle være der i huset. Politiet var raskt på stedet og fikk kontroll på en mann i 40 årene fra Telemark. Mannen trodde han var i Hamar..

NRK - 2 timer siden

Guvernør ber korrupsjonssiktet senator trekke seg

Guvernør Phil Murphy i New Jersey oppfordrer den korrupsjonssiktede senatoren Bob Menendez til å trekke seg. Det er ikke aktuelt, sier Menendez. Menendez, som representerer New Jersey i det amerikanske Senatet, har midlertidig gått av som leder for utenrikskomiteen «til saken er løst».

NRK - 2 timer siden

Kjørte av veien etter å ha stukket fra politiet

En bil kjørte inn en jordvoll og landet på siden i Lyngdal natt til lørdag. Hendelsen skjedde etter at den ifølge politiet i Agder på X ikke stanset da politiet ville kontrollere den på E39. Politiet fulgte etter bilen, og etter kort tid kom den over i motsatt kjøreretning og kjørte så av veien.

NRK - 3 timer siden

Brasils høyesterett åpner for abortavstemning

Brasils høyesterett har åpnet en sesjon som vil avgjøre om abort fram til 12. svangerskapsuke bør tillates i hele landet. Det er ikke fastsatt en dato for når aborthøringen vil fortsette.

NRK - 4 timer siden

Sverige: Eksplosjon ved bolig i Södertälje – ingen skadd

Det er meldt om at noe har eksplodert ved en villa i Södertälje, ifølge den svenske avisen Expressen. Ingen skal være skadd, opplyser politiet i en pressemelding natt til lørdag. Politiet går fra dør til dør for å høre om folk kan å ha hørt eller sett noe.

NRK - 3 timer siden

Seks pågrepet i narkotikasak i Trondheim og Nordland

Onsdag ble seks personer pågrepet i Trøndelag og Nordland. Politiet tror de har befatning med narkotikasak som er under etterforskning. Fem er siktet for oppbevaring av større mengder narkotika eller for å ha medvirket til dette, mens én er siktet for heleri av et større pengebeløp som ble funnet i forbindelse med ransaking i Nordland, skriver Adresseavisen.

NRK - 4 timer siden

Sverige: Eksplosjon ved villa i Södertälje – ingen skadd

Det er meldt om at noe har eksplodert ved en villa i Södertälje, ifølge den svenske avisen Expressen. Ingen skal være skadd, opplyser politiet i en pressemelding natt til lørdag. Politiet går fra dør til dør for å høre om folk kan å ha hørt eller sett noe.

NRK - 4 timer siden

Sverige: Eksplosjon ved villa i Södertälje

Det er meldt om at noe har eksplodert ved en villa i Södertälje, ifølge den svenske avisen Expressen. Meldingen kom kl. 23.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com