NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 18:18

NRK - 11 april 21 kl. 19:07

Koronasmittet kvinne funnet død

En kvinne som ble funnet død i Gran kommune, var smittet av koronaviruset. Kvinnen i 70-årene ble funnet død i sitt hjem, opplyser kommunen. Rutinemessig ble det tatt koronatest som bekreftet at hun hadde viruset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gran

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Koronasmittet, kvinne, funnet, død
NRK - 13 april 21 kl. 10:45

Koronasmittet kvinne tok bussen

En koronasmittet kvinne i 50-åra er anmeldt for brudd på smittevernloven etter at hun i dag tidlig tok bussen i Færder kommune. Da bussjåføren fikk beskjed om at kvinnen var smittet, stanset han bussen og politiet ankom stedet. Kvinnen, som blir anmeldt for brudd på smittevernloven, har nå fått pålegg om å holde seg hjemme resten av isolasjonstida, som man skal når man er smittet.

NRK - 27 jan. 21 kl. 22:35

Koronasmittet død i Fredrikstad

En koronasmittet kvinne i 70-årene døde onsdag på Glemmen sykehjem i Fredrikstad. Det er det sjuende koronarelaterte dødsfallet på sykehjemmet. Etter at en pasient og en ansatt ved sykehjemmet testet positivt 30.

Aftenposten - 05 feb. 21 kl. 05:40

Ruter-ansatt koronasmittet – flere bussruter i Oslo og Bærum innstilles

Flere bussruter innstilles og innskrenkes i Oslo vest og Bærum fra fredag morgen etter at en ansatt er koronasmittet og….

Aftenposten - 05 feb. 21 kl. 07:14

Ruter-ansatt koronasmittet. 250 kolleger i karantene. Busser i Oslo og Bærum er innstilt.

Flere bussruter innstilles og innskrenkes i Oslo vest og Bærum fra fredag morgen etter at en ansatt er koronasmittet og….

NRK - 27 feb. 21 kl. 18:04

Koronasmittet med kniv på legevakta

Politipatruljen som rykket ut til legevakta i Ski utenfor Oslo lørdag må koronatestes og settes i karantene. Politiet i Øst skriver på twitter at de ble tilkalt fordi en ruspåvirket mann i 20-årene var kranglete og hadde kniv på seg. Det viste seg at mannen var koronasmittet og selv visste om det.

NRK - 01 mars 21 kl. 07:35

20 personer koronasmittet

Totalt 20 personer er koronasmittet i Tønsberg det siste døgnet, opplyser kommuneoverlege Per Kristian Opheim. Han sier det har vært en økning i smitten i rusmiljøet i Tønsberg og et annet miljø. Kommunen har testet mange i rusmiljøet i helgen..

NRK - 13 mars 21 kl. 13:22

To sykehusansatte koronasmittet

To ansatte ved alderspsykiatrisk seksjon på Sykehuset Telemark er koronasmittet. Etter at det første smittetilfellet ble påvist torsdag, ble det foretatt omfattende testing av ansatte og pasienter. Det viste seg da at én ansatt som hadde vært på jobb sammen med den smittede, også var smittet.

Aftenposten - 22 jan. 21 kl. 22:48

Kvinne brakk foten og slo alarm. Så ble mann funnet død.

En 48 år gammel mann ble fredag funnet omkommet etter et fall. Han ble funnet under aksjonen for å redde en kvinne med….

VG - 23 april 21 kl. 04:12

Kvinne funnet død i Kvinnherad – én person pågrepet og siktet

En kvinne ble torsdag kveld funnet død i Kvinnherad. Kvinnen ble funnet utendørs, og politiet tror hun ble drept..

VG - 23 april 21 kl. 04:12

Kvinne funnet død i Kvinnherad – mann pågrepet og siktet

En kvinne ble torsdag kveld funnet død i Kvinnherad. Kvinnen ble funnet utendørs, og politiet tror hun ble drept..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

207 nye koronadødsfall i Italia

I Italia er det registrert 10.554 nye koronasmittede og 207 nye koronadødsfall det siste døgnet, melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

WHO godkjenner ny vaksine

Verdens helseorganisasjon (WHO) gir en nødgodkjennelse til den kinesiske koronavaksinen Sinopharm.(NTB).

NRK - 1 time siden

Lover oppgradering av Old Trafford

Joel Glazer, en av de to Glazer-brødrene som eier Manchester United, prøver å dempe opprøret blant supporterne med nye lovnader. For andre gang på kort tid har klubbeieren skrevet et åpent brev. I brevet erkjenner han at forholdet mellom eierne og supporterne må forbedres.

NRK - 1 time siden

Viderefører tiltak i deler av Viken

Regjeringen viderefører regionale tiltak på nivå B i ni Viken-kommuner til og med 21. mai. Det gjelder Bærum, Drammen, Lier, Lillestrøm, Lørenskog, Nordre Follo, Ås, Rælingen og Ullensaker.

NRK - 1 time siden

Kritiserer vaksineeksport-forbud

Frankrikes president Emmanuel Macron ba fredag USA og Storbritannia om å oppheve eksportrestriksjoner på vaksiner og nødvendige råmaterialer. Macron sa også at han var klar til å diskutere opphevelse av vaksinepatenter, men at det var viktigere at de to landene avviklet sine restriksjoner. Han viste til at Europa har eksportert store mengder vaksinedoser.

NRK - 1 time siden

FHI sier kommunene vet best

Avdelingsdirektør, for smittevern og beredskap i FHI, Line Vold, sier det er grenlandskommunene som vet hvilke tiltak som vil virke best mot den økende smitten i Grenland, men at kommunene nå må bli enige om hvilket tiltaksnivå man skal legge seg på..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet varetektsfengslet

Mannen som er siktet for drap i Lyngdal, er varetektsfengslet i fire uker og blir værende på psykiatriavdelingen på Sørlandet sykehus. Han blir avhørt fredag. – Han varetektsfengsles i fire uker.

NRK - 1 time siden

Fullvaksinert testa positivt

Ein fullvaksinert pasient ved Ravnanger sykehjem på Askøy har testa positivt for covid-19, melder Askøy kommune på sine nettsider. Kommunen går no 10 dagar tilbake i tid for å finna smittevegen. Sjukeheimen er inntil vidare stengd for besøk..

NRK - 1 time siden

EU-toppmøte om fattigdom

EUs toppmøte, som omtales som det sosiale toppmøtet, startet fredag. Medlemslandene er splittet i spørsmålet om EUs rolle i å bekjempe ulikhet og fattigdom. De fleste av statslederne i EUs 27 medlemsland tar turen til Porto i Portugal for å diskutere sosiale spørsmål på toppmøtet.

NRK - 2 timer siden

Politifolk siktet i Floyd-saken

En storjury har tiltalt fire tidligere politibetjenter for å ha brutt George Floyds grunnlovsfestede rettigheter da han ble drept i en pågripelse i fjor. Fra før er politibetjenten Derek Chauvin kjent skyldig i forsettlig drap. Domsavsigelsen med straffeutmålingen er ikke klar ennå.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt