NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 21:18

NRK - 11 mai 21 kl. 05:15

Koronasmitten sprer seg

Sist døgn er det påvist 80 nye smittetilfeller i Telemark. De er fleste er påvist i Skien, som har fått påvist 48 nye smittetilfeller. Porsgrunn har 24 nye, Notodden fem, Bamble to og Drangedal én. Det viser tall fra FHIs statistikk MSIS..
Les mer på NRK


Les mer om:
Telemark, Skien, Drangedal, FHIs, MSIS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Koronasmitten, sprer, seg
NRK - 04 mars 21 kl. 09:42

Koronasmitten øker i Drammen

Koronasmitten fortsetter å øke i Drammen. I dag er det meldt om 16 nye smittede. Det er det høyeste antallet siden 21.

NRK - 27 feb. 21 kl. 16:54

Frykter ny tysk smittetopp i april

Tyske eksperter frykter at koronasmitten om ikke lenge kan bli like alvorlig som før jul etter hvert som mer smittsomme varianter sprer seg, melder DPA. Thorsten Lehr ved Saarland-universitetet sier at en tredje smittebølge kan bli like alvorlig som den andre, og at en ny smittetopp kan komme i april..

NRK - 20 april 21 kl. 15:56

Krattbrann i Kvinesdal sprer seg

Krattbrannen i Kvinesdal i Agder sprer seg. Brannvesenet melder at fronten er opp mot 800 meter lang, og at terrenget er ulendt. Skogbrannhelikopteret er på vei fra Torp, og sivilforsvaret er på plass med ti mann..

Aftenposten - 14 mai 21 kl. 19:18

Volden sprer seg i Israel. Disse bildene er årsaken til at presidenten snakker om borgerkrig.

Sammenstøtene sprer seg til flere byer i Israel mens presidenten advarer mot borgerkrig mellom jøder og arabere..

VG - 03 juni 21 kl. 15:53

Brann ute av kontroll i Øygarden – sprer seg fort

Store ressurser er satt i sving for å slokke en gressbrann som sprer seg i høy hastighet på øyen Sotra i Øygarden kommune..

NRK - 11 juni 21 kl. 14:10

Kan bremse prostatakreft

Forskere har identifisert et protein som muligens forhindrer at prostatakreft sprer seg til skjelettet. I Scientific Reports beskriver forskerne hvordan de ved å slå ut proteinet, slik at kreften ikke sprer seg. Resultatene fra forskerne er foreløpig kun fra laboratoriet med celler i kultur..

NRK - 06 april 21 kl. 20:59

Australiere vil hjem, får ikke lov

Titusener av australiere som befant seg i utlandet da Australia stengte landet på grunn av koronasmitten, har ikke kunnet vende hjem. Flere er syke og får ikke hjelp der de befinner seg. FN er bedt om å hjelpe til med å la dem reise inn i hjemlandet..

NRK - 17 feb. 21 kl. 01:21

WHO: Globale koronasmitten ned

Det ble registrert 2,7 millioner nye koronatilfeller forrige uke, en nedgang på 16 prosent fra uka i forveien, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO). Samtidig gikk antall dødsfall relatert til covid-19 ned 10 prosent, til 81.000.

NRK - 04 mars 21 kl. 11:48

Nasjonal nedstenging i Ungarn

Ungarn stenger alle butikkar, utanom matbutikkar og apotek, fram til 22. mars. Det kunngjorde regjeringa i dag.

NRK - 06 mars 21 kl. 11:04

FHI ville vente i flere måneder

Før nedstengingen av Norge i fjor, ville FHI vente i flere måneder med å innføre strenge tiltak for å stanse koronasmitten. Fagfolkene i FHI og Helsedirektoratet var ikke fullt ut enig seg imellom om den mest dramatiske beslutningen i fredstid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Skaut person som krasja i syklistar

Politiet i Arizona skal ha skote ein mistenkt som dei seier i ein pickup-bil køyrde på fleire syklistar under eit sykkelritt. Det melder CNN. Ifølgje ein pressemelding frå politiet blei seks personar køyrde til sjukehus.

NRK - 15 minutter siden

Mann fastklemd etter trafikkulukke

Ein mann er fastklemd etter ei utforkøyring på Efteløt ved Kongsberg. Politiet opplyser at han er bevisst og stabil. Skadeomfanget er førebels ukjend.

NRK - 15 minutter siden

Seier gyldige vaksinar blei sende

Helsedepartementet i Israel held fast om at koronavaksinane som dei sende til palestinarane, er heilt gyldige. Sjølvstyremyndigheitene på den okkuperte Vestbredden skrota fredag ein avtale om vaksinebytte få timar etter at avtalen var offentleggjort. Grunngjevinga var at den første leveransen med rundt 90.

NRK - 45 minutter siden

Fem omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag.

NRK - 45 minutter siden

UD ønsker dialog med Iran

– Vi har registrert resultatet av presidentvalget i Iran og notert oss den lave valgdeltakelsen. Vi ønsker å ha et best mulig bilateralt forhold og opprettholder dialog også i vanskelige tider. Iranske myndigheter er godt kjent med norske synspunkter, sier statssekretær Audun Halvorsen (H) i Utenriksdepartementet til NTB.

NRK - 1 time siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 1 time siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 1 time siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 1 time siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 2 timer siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt