NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 10:48

NRK - 23 aug 21 kl. 12:31

Koronasmitte på 131 fly

De siste to ukene er det påvist koronasmitte hos reisende på 131 flyvninger, ifølge FHI. 46 av flyvningene var innenlands, mens 85 var turer mellom Norge og utlandet, viser oversikten fra FHI. Antallet ligger over nivået fra forrige oversikt 9. august. Da ble det registrert smittede personer på til sammen 51 flyvninger.
Les mer på NRK


Les mer om:
FHI, Norge, København, Malaga, Amsterdam, Europa, Doha, Moskva

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Koronasmitte, 131, fly
Klartale - 21 maj 22 kl. 07:05

Hva skjedde etter at hun ble historisk?

Lørdag er det 90 år siden Amelia Earhart ble første kvinne til å fly alene over Atlanterhavet. Hun ble også den andre personen til å gjøre det. Bare Charles Lindbergh rakk å gjøre reisen før henne.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 28 jun 22 kl. 13:00

Dette kan vente deg på ferien i sommer

Det er mange som reiser om sommeren. På det meste så reiser rundt 97.000 nordmenn fra Oslo Lufthavn.

NRK - 29 jul 22 kl. 17:49

Norges F-35-fly fortsatt på vingene selv om USAs luftforsvar setter sine på bakken

USAs luftforsvar setter sine F-35-fly på bakken. Norges luftforsvar følger situasjonen fortløpende, men lar F-35-flyene fly som normalt. Det er mulige problemer med utskytingssetene som gjør at USAs luftforsvar setter sine fly på bakken, bekrefter USAs luftforsvarskommando til NTB.

NRK - 22 aug 21 kl. 16:29

131 evakuerte landa i København

Eit fly frå Islamabad landa søndag i København med 131 personar om bord, blant dei personar frå Sverige og Island. Passasjerane var personar som jobba for danske styresmakter og evakuerte afghanarar som har jobba for Danmark, samt familiane deira. I tillegg var det personar som danske styresmakter har hjelpt Island og Sverige med å evakuere, opplyser utanriksminister Jeppe Kofod..

NRK - 30 mar 22 kl. 10:33

Hevder russiske styrker har mistet over 17.000 soldater

Den ukrainske generalstaben hevder på Facebook at russiske styrker har mistet rundt 17.300 russiske soldater i perioden 24. februar til 30.

Klartale - 21 sep 22 kl. 13:14

Nå er det utsolgt på flere fly ut av Russland

Tirsdag kveld var det mange som søkte på «hvordan komme seg ut fra Russland?» mens de ventet på talen til Vladimir Putin.Talen ble vist onsdag morgen.

NRK - 14 feb 23 kl. 20:42

Air India kjøper 470 nye fly

Flyselskapet Air India melder at de har inngått avtale om innkjøp av 470 nye fly. 250 fly skal leveres av europeiske Airbus, mens amerikanske Boeing skal levere 220 fly. Boeing skal blant annet levere 190 fly av typen 737 MAX og 20 av typen 787 Dreamliner, mens Airbus skal levere 210 stykk A320-fly.

NRK - 13 sep 21 kl. 09:31

131 nye smittetilfeller i Trondheim

I løpet av helgen har 131 nye personer i Trondheim testet positivt for covid-19. I tillegg er det kommet inn positivt svar på 20 hurtigtester som nå følges opp med PCR-test, skriver kommunen i en pressemelding. Åtte personer er innlagt med koronavirus ved St.

Klartale - 21 apr 22 kl. 08:56

Noas: Flere Ukrainere må få et sted å bo

Kun 131 av 6.190 ukrainske flyktninger i Norge er bosatt i kommunene. Det skriver kanalen NRK.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Noreg gir 70 millionar til flyktningar og migrantar

Noreg gir 70 millionar kroner til arbeidet til FNs migrasjonsorganisasjon, IOM, kunngjer utanriksminister Espen Barth Eide. Tysdag hadde han møte med IOMs nye leiar, Amy E. Pope.

NRK - 15 minutter siden

Russisk guvernør: Rundt 9000 barn evakueres fra Belgorod-regionen 

I Belgorod-regionen skal om lag 9000 barn evakueres som følge av ukrainske artilleriangrep, ifølge guvernør Vjatsjeslav Gladkov. Både i byen Belgorod og andre distrikter skal barn angivelig evakueres. Den første gruppen skal forlate sine hjem 22.

NRK - 10 minutter siden

Seks personer drept etter lastebil-påkjørsel

Seks personer er drept i Spania, deriblant to polititjenestemenn, etter at en lastebil kjørte inn i en politisperring tirsdag. Tre andre personer ble skadet i det som beskrives som en ulykke. Ulykken skjedde på en motorvei nær byen Los Palacios i provinsen Sevilla, ifølge AFP..

NRK - 45 minutter siden

Mindreårig siktet for voldtekt av barn under 14 år

Politiet etterforsker en alvorlig sak som skal ha skjedd i en kommune i Ryfylke. En mindreårig har status som siktet, og vedkommende er siktet for voldtekt av barn under 14 år, skriver avisa Strandbuen. Den siktede er under 18 år, bekrefter politiet til avisa.

NRK - 30 minutter siden

Overfalt Matapour: – Ser en fyr i gul T-skjorte løpe forbi meg

Neste vitne er Mats Riskild Åsberg. Han var en av dem som overfalt Matapour. Åsberg var i Oslo for å dra på festivalen Tons of Rock.

NRK - 15 minutter siden

Flere familier benyttet seg av matutdeling

Barnefamilier som ikke klarer å betale for livsopphold som mat, varme og klær er stadig økende. Det viser tall fra Frelsesarmeen og Opinion. Siden de startet sine målinger i august i fjor har andelen som ikke klarer å dekke daglige utgifter økt fra 9 til 13 prosent.

NRK - 1 time siden

Retten er satt på dag fem

I dag er femte dag av rettssaken mot Zaniar Matapour. I dag skal flere fornærmede vitne mot den terrortiltalte mannen, som heller ikke i dag reiste seg da dommeren kom inn i rettssalen. Først ut er Tone Sand, en av over 260 fornærmede etter skytingen natt til 25.

NRK - 1 time siden

IDF har trukket seg ut fra Shifa-sykehuset

Det israelske forsvaret (IDF) er ikke lenger inne på Shifa-sykehuset i Gaza, melder Al Jazeera. Avisen melder at bygninger rundt sykehuset fortsatt er under angrep..

NRK - 45 minutter siden

Narkotikafunnet i Museumsskogen: Mann dømt til fengsel

Loga sámegillii. En mann, som gjemte ca. 1,1 kg amfetamin i Museumsskogen i Karasjok, er dømt til 1 år og 7 måneder fengsel i Indre- og Østre Finnmark tingrett.

NRK - 1 time siden

Mange sykehus i Kina legger ned fødetilbudet

På grunn av lave fødselstall har mange sykehus i Kina besluttet å ikke lenger ha et tilbud for fødende. Sykehus i flere provinser, inkludert i det østlige Zhejiang og det sørlige Jiangxi, har de siste to månedene kunngjort at de vil stenge sine fødeavdelinger, ifølge meddelelser sett av Reuters. Ifølge det statsstøttede nyhetsbyrået Daily Economic News gjelder det også flere andre sykehus i Kina, som på grunn av det synkende antallet nyfødte ikke lenger har mulighet for å betjene sine fødeavdelinger.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com