NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 16:20

NRK - 11 juni 21 kl. 01:51

Koronasmitte på cruiseskip

To passasjerer på et av de første cruiseskipene som har fått tillatelse til å seile igjen i Nord-Amerika, har testet positivt for koronavirus. De to er isolert på en lugar. Rederiet Royal Caribbean opplyser at alle passasjerene og hele mannskapet var vaksinert på forhånd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Amerika, Royal Caribbean

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Koronasmitte, cruiseskip
NRK - 29 mai 21 kl. 17:11

Cruiseskip får legge til

Internasjonale cruiseskip kan legge til i spanske havner fra og med 7. juni, skriver Reuters. Havnene har vært stengt for turister siden utbruddet av koronapandemien.

NRK - 21 mai 21 kl. 21:58

Koronasmitte ved utested i Hamar

Personer som var innom utestedet Ballroom i Hamar sist helg og 17. mai har vært utsatt for koronasmitte, melder kommunen i en pressemelding. Det er påvist koronasmitte hos fire personer i tilknytning til utestedet.

NRK - 22 mars 21 kl. 15:00

Tilsett påvist koronasmitte

Ein tilsett ved Giske omsorgssenter har fått påvist koronasmitte med hurtigtest. Det er kjent smitteveg og personen er ikkje smitta på arbeidsplassen. Alle nærkontaktar får direkte beskjed og blir sett i karantene.

NRK - 30 mars 21 kl. 09:02

Smitteøkning i Haugesund

Det siste døgnet har 19 nye personer fått påvist koronasmitte i Haugesund. 179 personer ble testet mandag. Dette er en stor økning da det de to siste dagene bare ble registrert sju personer med koronasmitte..

NRK - 30 mars 21 kl. 22:30

Smitte på fly på Gardermoen

Smittejegere oppdaget koronasmitte på hvert fjerde fly fra Dubai, Istanbul og Beograd som landet på Gardermoen fra 1. januar til 25. mars, skriver Aftenposten.

NRK - 03 april 21 kl. 10:37

23 med koronasmitte i Drammen

23 personer i Drammen har fått påvist koronasmitte det siste døgnet. 21 av dem er nærkontakter, mens én person har fått påvist smitte etter reise i utlandet. For den siste er smitteveien ukjent.

NRK - 07 april 21 kl. 06:34

Meiner dei ikkje har koronasmitte

Nord-Korea held fast ved at dei ikkje har koronasmitte. I sin siste rapport til Verdas helseorganisasjon (WHO) gjentek Nord-Korea at dei har halde koronaviruset borte. Til byrået AP skriv WHO at landet har utført 23.

NRK - 09 april 21 kl. 08:06

Seks i Haugesund, en i Karmøy

I Haugesund fikk seks nye personer påvist koronasmitte i går. Hittil denne uken har 24 personer testet positivt for covid-19. I Karmøy har en mann i 20 årene testet positivt for koronasmitte.

NRK - 28 april 21 kl. 09:25

Tolv nye smittet i Drammen

Tolv personer i Drammen kommune har fått påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet. Smitteveien er foreløpig er ukjent for to av de smittede. De siste to ukene er det påvist 193 nye smittetilfeller.

Aftenposten - 29 april 21 kl. 10:11

Stenger verft etter koronasmitte

Verftsgruppen Vard stenger ned verftet i Brattvåg på Sunnmøre etter koronasmitte blant ansatte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Stormakter diskuterer Libya

Representanter fra Libyas midlertidige regjering møter i dag USA, Frankrike, og Egypts utenriksministere i Berlin. De skal diskutere krisen i det krigsherjede landet som skal avholde valg i slutten av året. Samtalene har støtte fra FN..

NRK - 15 minutter siden

Centerpartiet dropper lovforslag

Centerpartiet i Sverige dropper sitt krav om å frigjøre prisene på husleien. Det skriver avisen Dagens Nyheter. Forslaget som Centerpartiet nå dropper, er det forslaget som fikk Vänsterpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna, og Sverigedemokraterna til å stemme for mistillitsforslaget mot statsminister Stefan Löfven..

NRK - 15 minutter siden

Følg pressekonferanse fra Grimstad

NRK - 15 minutter siden

Vil innkalle britiske ambassadør

Russland vil innkalle den britiske ambassadøren på teppet etter påstanden om at et britisk marinefartøy har seilt inn i russisk farvann ved Krim-halvøya. Storbritannia har avvist påstanden og sagt at skipet seilte i ukrainsk farvann i tråd med folkeretten. Russland annekterte Krim-halvøya fra Ukraina etter en folkeavstemning i 2014.

NRK - 30 minutter siden

Sjokkerende kår på migrantleir

Barn av migranter anholdt ved en grensestasjon i Texas i USA lever i sjokkerende kår, viser en reportasje fra BBC. Det er meldinger om stor spredning av sykdom, helsefarlig mat, og seksuelle overgrep. De siste ukene har USA merket en skarp økning i antallet migranter og asylsøkere fra Sentral-Amerika..

NRK - 45 minutter siden

Roosevelt-statue fjernes

En stor statue av tidligere president Theodore Roosevelt skal fjernes utenfor USAs naturhistoriske museum fordi den anses å symbolisere rasisme. Bronsestatuen har stått ved inngangen til The American Museum of Natural History ved Central Park i New York siden 1940. Den viser den tidligere presidenten på en hest med en mann fra den amerikanske urbefolkningen på den ene siden og en afrikaner på den andre..

NRK - 45 minutter siden

21-åring kjøpte sex av 15-åring

En mann i 21-årene er dømt til fem måneders fengsel for å ha kjøpt sex av en 15-åring på Snapchat. 90 dager er gjort betinget med en prøvetid på to år. Straffen er i samsvar med aktors påstand, skriver Bergensavisen.

NRK - 1 time siden

Spania utleverer John McAfee

En spansk domstol vil tillate utleveringen av den britisk-amerikanske forretningsmannen John McAfee til USA. McAfee står bak antivirus-programvaren McAfee, og er ettersøkt for skatteundragelser..

NRK - 1 time siden

Vil begrense midlertidige ansatte

Flertallet i det regjeringsoppnevnte Fougner-utvalget ønsker å fjerne regelen om generell tilgang til midlertidige ansettelser på inntil et år. Flertallet, som blant annet består av representanter fra arbeidstakerorganisasjonene, vil også sette krav om verneombud i alle virksomheter..

NRK - 1 time siden

Nordmann savnet i Australia

En norsk mann i 20-årene er savnet etter en dykketur utenfor Brisbane i Australia. – Vi kan bekrefte at vi er kjent med at en norsk statsborger er savnet og at pårørende er varslet, sier Ane Haavardsdatter Lunde i Utenriksdepartementet til VG. Mannen er savnet etter å ha dykket ved North Stradbroke Island rundt tre mil sørøst for Brisbane.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt