NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 19:21

NRK - 06 jun 23 kl. 09:36

Koronasertifikatet legges ned

Helsenorge legger ned koronasertifikatet fra 30. juni 2023, melder FHI. Grunnen er at EUs regler om koronasertifikat opphører fra samme dato. Sertifikatet ble opprettet i 2021. I begynnelsen var det mange land som krevde dette for innreise, men det er det ikke lenger.
Les mer på NRK


Les mer om:
FHI, EUs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Koronasertifikatet, legges, ned
NRK - 07 jun 23 kl. 09:53

Koronasertifikatet legges ned

30. juni blir EUs koronasertifikat lagt ned, opplyser regjeringen på sine hjemmesider. Da vil også ertifikatet forsvinne fra nettsidene til Helsenorge.

NRK - 09 apr 23 kl. 06:37

Tyskland: Flertall mot nedlegging av atomkraft

Kun dager før de tre siste atomkraftverkene som er i drift i Tyskland, legges ned, svarer 52 prosent av innbyggerne at de er imot nedleggelsen, ifølge en måling. 37 prosent mener derimot at det er riktig, og 11 prosent har ikke tatt stilling i saken, viser en måling gjennomført av Insa på vegne av avisen Bild. 1004 personer deltok i undersøkelsen, som ble utført 6.

NRK - 05 jun 23 kl. 19:57

WHO: Vil ha internasjonale vaksinekort

For å stå bedre rustet ved fremtidige helsekriser vil Verdens helseorganisasjon bruke EUs koronasertifikat til å lage et globalt system for helsesertifisering. WHO-sjef Tedros Ghebreyesus og EUs helsekommissær signerte mandag en avtale de beskriver som en milepæl. På sikt skal koronasertifikatet blant annet inkludere digitaliserte internasjonale vaksinekort, forklarer WHO-sjefen..

Klartale - 04 aug 23 kl. 06:00

Så lenge må du vente på å ta førerprøven

Har du lyst på førerkort? Da kan det hende at du må vente lenge på ledig førerprøve. Ventetiden er 41 dager i gjennomsnitt i Norge nå.

VG - 16 feb 23 kl. 22:11

Helsetilbud legges ned – pasienter reagerer

30 minutter tar inngrepet som har gitt Thomas Lislerud (52) og flere andre kroniske smertepasienter livet tilbake. Nå legges tilbudet ned..

VG - 29 mar 23 kl. 13:00

Au pair-ordningen legges ned: - Vestkantslaveriet avvikles

I 1969 ble den innført. Nå legges au pair-ordningen ned. Alle som er i landet som au pair skal få fullføre oppholdet..

VG - 29 mar 23 kl. 13:00

Au pair-ordningen legges ned: – Vestkantslaveriet avvikles

I 1969 ble den innført. Nå legges au pair-ordningen ned. Alle som er i landet som au pair skal få fullføre oppholdet.

NRK - 08 jun 23 kl. 11:14

Aller Medias influenserbyrå legges ned

Aller Medias satsing på influensere, kalt Aller Social Club, legges ned etter kun et og et halvt år i drift. Selskapet inngår sluttavtale med sine ansatte – Vi har dessverre ikke klart å skape tilstrekkelig volum og den lønnsomheten vi ønsket, knyttet til dette segmentet i markedet, skriver daglig leder Hillevi Forsman i en epost til Kampanje..

NRK - 13 jun 23 kl. 18:14

NRK-programmet 4ETG legges ned

4 ETG legges ned, det bekrefter redaksjonssjef i NRK Underholdning, Christina Rezk Resar. Det var Dagbladet som omtalte saken først – Dette er en talentsatsing som har holdt på i fem år. Vi vil nå bruke disse pengene på ny talentsatsing, sier Resar.

Klartale - 13 feb 23 kl. 09:40

Ukjent ting skutt ned fra lufta av USA

Amerikanske jagerfly skjøt ned en flygende ting søndag. Det er tredje nedskytingen på tre dager. Denne gangen i delstaten Michigan.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trafikkulykke med flere biler involvert i Lillestrøm

Det har vært en trafikkulykke i en tunnel i Lillestrøm med flere biler involvert. Det skriver politiet på X/Twitter. Tunnelen er sperret og nødetatene er på vei..

NRK - 45 minutter siden

Eva Joly mener Erna Solberg må gå av

Jurist, korrupsjonsjeger og tidligere politiker Eva Joly mener Solberg må gå av som partileder for å bevare tilliten til demokratiet. Hun mener Økokrim må åpne en sak og se på Sindre Finnes mange børsoperasjoner. – Det er klart her er det røde flagg for innsidehandel som må etterforskes, sier jurist Eva Joly.

NRK - 2 timer siden

MC-fører alvorlig skadet etter ulykke i Ringsaker

Ved 17-tiden lørdag ettermiddag var en MC og en personbil involvert i en trafikkulykke på Stavsjøvegen i Ringsaker. MC-føreren, en gutt i tenårene, er ifølge politiet i Innlandet alvorlig skadet etter ulykken. Vedkommende er flydd til Ullevål sykehus.

NRK - 1 time siden

Aserbajdsjan lover FN å behandle etniske armenere som «likeverdige borgere»

Myndighetene i Aserbajdsjan lover FN å behandle de etniske armenerne i Nagorno-Karabakh som likeverdige borgere. Den væpnede armenske militsen i regionen Nagorno-Karabakh ble denne uken tvunget til å legge ned våpnene etter kraftige aserbajdsjanske angrep. Etter kapitulasjonen er det bekymring for framtiden til den armenske folkegruppen i området.

NRK - 2 timer siden

Minst 15 drept og 40 såret av selvmordsbombe i Somalia

Minst 15 mennesker er drept og 40 er såret etter et kjøretøy lastet med eksplosiver eksploderte ved en veisperring i Beledweyne i Somalia lørdag, ifølge AFP. Leder for departementet for humanitær hjelp og krisehåndtering i delstaten Hirshabelle, Abdifatah Mohamed Yusuf, bekrefter dødstallet og skadde..

NRK - 2 timer siden

Fleire hundre i prideparaden i Sogndal

Fleire hundre deltok då det for første gong vart arrangert ein prideparade i Sogndal. – Det har gått over all forventing, til og med i ordentleg vestlandsvêr, seier Sandra Tenud, leiar i Sogn og Fjordane pride. Ho seier ho er begeistra over det gode oppmøte og den gode stemninga.

NRK - 1 time siden

SVT: E6 vil være stengt i flere måneder etter skredet

Natt til lørdag ble en buss og flere biler ble tatt av et leirskred på E6 nær Göteborg. Ifølge SVT vil E6 være stengt i flere måneder på grunn av skredet. Ingen ble alvorlig skadd.

NRK - 2 timer siden

Fv. 33 stengt etter alvorlig MC-ulykke på Skreia

Lørdag ettermiddag melder politiet om en trafikkulykke mellom en motorsykkel og lastebil på fylkesveg 33 ved Skreia. Ifølge politiet fremstår det som en alvorlig ulykke med større personskade. Vegen er stengt etter ulykken, og det forventes at den vil bli stengt en tid fremover.

NRK - 2 timer siden

Fv. 33 stengt etter ulykke mellom MC og lastebil på Skreia

Lørdag ettermiddag melder politiet om en trafikkulykke mellom en motorsykkel og lastebil på fylkesveg 33 ved Skreia. Det er foreløpig ukjent skadeomfang på MC-føreren, melder politiet i Innlandet. Vegen er stengt etter ulykken.

NRK - 2 timer siden

13 drept og 20 såret av selvmordsbombe i Somalia

13 mennesker er drept og 20 er såret etter en selvmordsbombe gikk av i Somalia, ifølge AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com