NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Juli, 22:07

NRK - 23 juni 21 kl. 09:52

Koronarammede kommuner får mer

Kommuner som er hardt rammet av koronapandemien får mer penger. 1,5 milliarder kroner skal fordeles på en rekke kommuner i landet. Det skriver kommunal- og moderniseringsdepartementet i en pressemelding. Pengene overføres til kommunene tidlig i juli, og skal gå til å dekke utgifter knyttet til TISK-strategien (testing, isolasjon, smittesporing og karantene) i første halvår 2021. – Noen kommuner er hardere rammet av pandemien enn andre.
Les mer på NRK


Les mer om:
TISK, Nikolai Astrup

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Koronarammede, kommunerfår , mer
NRK - 13 mai 21 kl. 15:40

FHI-direktør svarer ordførere

Ordførere i flere kommuner raste i går mot av regjeringen vil skjevfordele vaksinedoser og prioritere Østlandet. Forslaget til FHI innebærer at 319 kommuner, i opptil sju uker, vil få om lag 35 prosent færre doser enn befolkningsnøkkelen tilsier Regjeringen går inn for å gi 24 kommuner i Oslo og Viken 60 prosent flere doser enn de ellers ville fått. Årsaken er at de har hatt høyt smittetrykk over tid.

NRK - 19 mai 21 kl. 18:55

Ekstra vaksinering for 222 kommuner

Helsedirektoratet mener at 222 av kommunene som potensielt må gi fra seg vaksinedoser, bør kunne gjennomføre ekstra vaksinering i slutten av juli. Regjeringen åpnet i forrige uke for en sterkere geografisk omfordeling av vaksiner. Folkehelseinstituttet hadde da anbefalt å gi flere vaksinedoser til 24 kommuner på Østlandet som har hatt vedvarende høyt smittetrykk.

NRK - 09 juli 21 kl. 19:16

13 kommuner gir bort vaksiner

13 kommuner har gitt Folkehelseinstituttet beskjed om at de ønsker redusert eller ingen levering av vaksiner de kommende ukene fordi de ikke får fyllt opp vaksinelistene, melder TV2. NRK fortalte i går at en rekke kommuner melder om utfordringer med å få tak i nok folk til vaksinetime. – Det kan være ulike årsaker til at de har meldt at de ikke trenger flere doser til dose 1.

NRK - 08 april 21 kl. 05:32

Ministre lover mer penger til IMF

Finansministrene i G20 vil øke støtten til Det internasjonale pengefondet (IMF) med 650 milliarder dollar for å hjelpe fattige land som sliter med pandemien. I en felles uttalelse fra G20-landene heter det at tilskuddet skal gi økt hjelp til de fattigste av de koronarammede landene..

VG - 09 april 21 kl. 18:16

Regjeringen letter på tiltak i flere kommuner

Regjeringen avslutter regionale tiltak for ti kommuner i Nordland, og trapper ned de regionale tiltakene i seks kommuner i Vestfold og Telemark..

Aftenposten - 09 april 21 kl. 19:16

Regjeringen letter på koronatiltakene for en rekke kommuner

Det blir lettelser i tiltaksnivået for seks kommuner i Vestfold og Telemark og ti kommuner i Nordland natt til….

NRK - 10 april 21 kl. 10:07

Viken-kommuner får lettelser

Fra mandag blir det lettelser regionale koronatiltak for 13 Viken-kommuner. 20 kommuner i Viken fortsetter med nivå A, melder NTB..

Aftenposten - 10 april 21 kl. 10:23

13 Viken-kommuner slipper regionale tiltak. 19 kommuner får lavere nivå.

19 kommuner får lavere nivå..

Klartale - 12 april 21 kl. 11:46

Mange kommuner fjerner korona-regler

I helgen har flere kommuner fjernet strenge korona-regler. Denne uka får enda flere kommuner gjøre det..

NRK - 26 april 21 kl. 15:50

Butikkene åpnet mange steder

For mange innbyggere i kommuner i Viken startet uken med en tur på et kjøpesenter. På fredag forrige uke ble det kjent at regjeringen letter på koronatiltakene i flere kommuner i Viken til tiltaksnivået 5B. Helt siden midten av mars har flere kommuner i Viken hatt de strengste koronatiltakene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kontroll på alle etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Brannvesenet rykker ut med båt og dykkarar, skriv 110 Agder.

NRK - 15 minutter siden

Fleire i vatnet etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Alle naudetatar er på veg til staden.

NRK - 15 minutter siden

Båt støytt på grunn i Kristiansand

Naudetatane og redningsskøyta rykker ut til melding om ein grunnstøytt båt med personar om bord. Det skal ikkje vere personar i vatnet. – Vi er på staden med mykje ressursar, skriv politiet i Agder på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Ny flaum i Belgia

Belgia er igjen ramma av kraftige flaumar laurdag, berre ei veke etter uvêret i Mellom-Europa som har tatt livet av over 200 personar. Fleire gater i Dinant i Namur er flødd over av kraftig regn, melder De Standaard. Minst 25 bilar er tatt av vatnet..

NRK - 45 minutter siden

Ti personar involvert i slagsmål

Politiet fekk klokka 20.11 laurdag melding om eit slagsmål med rundt ti personar involvert i Hagemannsparken i Holmestrand. Politiet er på staden med fleire patruljar for å undersøke kva som har skjedd og snakke med involverte, skriv dei på Twitter..

NRK - 1 time siden

Politiet rykte ut til insekt

Ein bebuar i Industrigata i Oslo ringde til politiet om det dei meinte var ein reptil som skjulte seg bak ein TV. Berre halen var synleg. – Oppdraget gjekk til nokon av våre tøffaste frå beredskapstroppen.

NRK - 1 time siden

Bil krasja med høgspentmast

Ein bil med tre personar har køyrt inn i ei høgspentmast på Kongsvingervegen i Vormsund, melder Aust politidistrikt på Twitter. Det er uvisst skadeomfang. Naudetatane er på veg..

NRK - 1 time siden

Skal ha svindla Nav for 340.000

En mann må møte i Fredrikstad tingrett, tiltalt for å ha tatt imot 340.000 kroner i arbeidsavklaringspenger fra Nav uten å opplyse om at han bodde i Thailand. Arbeidsavklaringspenger fra Norge kan kun beholdes dersom man flytter til EU- eller EØS-land eller Sveits.

NRK - 2 timer siden

Seks soldatar drepne av IS-styrkar

Minst seks kamerunske soldatar er drepne og fire skada etter eit angrep frå IS-styrkar nord i landet, ifølge CRTV. Ifølge myndigheitene i landet er det jamn stigning i angrep frå IS etter at Boko Haram-leiaren vart drepen i juni. IS prøver å ta over område som Boko Haram tidlegare hadde..

NRK - 3 timer siden

160.000 demonstrerar i Frankrike

Situasjonen er amper i Frankrike, der store politistyrkar er plassert ut i fleire byar etter at over 160.000 demonstrantar har tatt til gatene for å protestere mot koronatiltak og vaksinen, skriv Le Figaro. Fleire er arresterte.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt