NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 19:14

NRK - 26 apr 22 kl. 23:45

Kontroll på gressbrann i Bergen

Brannvesenet i Bergen sier at de har fått kontroll på skog- og gressbrannen på Espeland i Arna. 23 av de 25 evakuerte beboerne får dra hjem..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Espeland, Arna

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kontroll, gressbranni , Bergen
VG - 21 mar 22 kl. 16:35

Gressbrann i Time ute av kontroll - minst 30 hus evakueres

Brannvesenet har ikke kontroll på en stor gressbrann ved Lyefjellet i Time kommune i Rogaland. Nå kaller de inn sivilforsvaret for bistand i slukningsarbeidet. Minst 30 hus evakueres..

VG - 21 mar 22 kl. 16:35

Gressbrann i Time ute av kontroll - brannhelikopter på vei

Brannvesenet har ikke kontroll på en stor gressbrann ved Lyefjellet i Time kommune i Rogaland. Tolv boliger ble evakuert..

NRK - 31 mar 22 kl. 14:31

Gressbrann ute av kontroll

Politiet og brannvesenet har rykket ut til gressbrann ute av kontroll på Nordagutu. – Det er foreløpig ikke spredningsfare til bygninger, men det brenner i nærheten av toglinja. Togtrafikken er foreløpig ikke påvirket, opplyser politiet..

NRK - 24 apr 22 kl. 13:18

Gressbrann ute av kontroll i Nes

Brannvesenet og politiet er på vei til Fenstad i Nes i forbindelse med en gressbrann. Politiet melder at brannen er ute av kontroll og at det er fare for spredning til bolighus..

NRK - 24 apr 22 kl. 13:18

Kontroll på gressbrann i Nes

Brannvesenet og politiet er på Fenstad i Nes i forbindelse med en gressbrann. Politiet meldte tidligere at brannen var ute av kontroll. Brannvesenet har nå startet slukningsarbeidet og det skal ikke lenger være fare for spredning til bolighus..

NRK - 21 mar 22 kl. 15:14

Gressbrann på Mongstad er slukket

Det er meldt om gressbrann inne på raffineriet på Mongstad, melder 110 Vest. Tre mål skal brenne. Brannvesenet bistår industribrannvesenet på stedet.

Klartale - 21 apr 22 kl. 06:00

Krigen om Donbas: Dette handler kampen om

Soldater fra Russland retter nå angrepene mot Donbas-regionen. Der har det vært konflikt de siste åtte årene. Hvorfor kriges det om dette området?

NRK - 22 apr 22 kl. 14:56

Gressbrann i Bergen

Det er meldt om gressbrann i Krokeide i Bergen kommune, det skriver politiet på Twitter. Brannen har spredt seg til tre. Det er hus og bygg i nærheten, ifølge politiet.

NRK - 14 mar 22 kl. 13:48

Gressbrann ute av kontroll i Bergen

Nødetatene har rykket ut til en kraftig gress- og lyngbrann i Fana i Bergen. Flere boliger i nærheten blir evakuert. – Det brenner kraftig i terrenget.

VG - 21 mar 22 kl. 16:35

Gressbrann i Time - beboere evakueres

Brannvesenet har ikke kontroll på en stor gressbrann ved Lyefjellet i Time kommune i Rogaland. Nå kaller de inn sivilforsvaret for bistand i slukningsarbeidet. Boliger evakueres..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

19-åringene Marte og Tor Martin døde i ulykke i natt

Politiet frigir navnet på de to 19-åringene som døde i en MC-ulykke på riksvei 450 mellom Oltedal og Dirdal i natt. Det var Marte Lima Espeland og Tor Martin Oltedal som omkom. Navnene frigis i samråd med de pårørende, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 45 minutter siden

Vegdirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på vegene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Denne helgen har fire omkommet i trafikken – to på E6 i Bardu og to i en MC-ulykke på fylkesvei 450 Rage i Gjesdal.

NRK - 45 minutter siden

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på veiene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.

NRK - 1 time siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.

NRK - 2 timer siden

Norsk andreplass i VM i puslespill

Kristin Thuv fra Bodø stakk i helgen av med andreplass i verdensmesterskapet i puslespillbygging i Valladolid i Spania. I finalen bygges det et puslespill på 500 brikker. Deltakerne har maksimalt 90 minutter på seg, og den raskeste til å fullføre puslespillet vinner.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon avvist i Qatar-fly - reiser i morgen i stedet

Fotballpresident Lise Klaveness og hennes følge ble i dag nektet ombordstigning på et fly til Qatar. – Det er helt sikkert en glipp, sier Klaveness til NRK. Årsaken var manglende dokumentasjon på negativ koronatest.

NRK - 2 timer siden

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke i Bardu

Politiet meldte søndag ettermiddag om en alvorlig trafikkulykke med tre biler involvert på E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune. Klokken 16:35 bekrefter politiet at to personer er omkommet i ulykken. Det skal totalt være fem personer involvert.

NRK - 2 timer siden

Person ble truet med kniv i Oslo

Politiet er i Møllergata i Oslo etter at en person ble truet med kniv. Ingen er skadet, skriver politiet på Twitter. Politiet har kontroll på en mistenkt og en fornærmet, og det jobbes nå med å innhente forklaring fra disse..

NRK - 3 timer siden

Flere skadd i trafikkulykke i Bardu

E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune er stengt på grunn av en trafikkulykke, opplyser Statens vegvesen. Nødetatene er på vei til stedet. Tre biler skal være involvert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com