NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:10

NRK - 26 nov 22 kl. 22:25

Kontroll på brannen i Åfjord

– Brann har kontroll på slik brannen står seg nå, men alt er avhengig av at vinden ikke snur og blir kraftigere, skriver operasjonsleder Anne Birgitte Arras ved Trøndelag politidistrikt en pressemelding lørdag kveld. Politiet har evakuert 17 hytter og hus og 27 personer. Flere husstander har i tillegg evakuert seg selv. – Om flere innyggere må evakueres vil de få direkte beskjed, legger operasjonsleder Arras til..
Les mer på NRK


Les mer om:
Anne Birgitte Arras, Trøndelag, Arras, Åfjord

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kontroll, branneni , Åfjord
NRK - 26 nov 22 kl. 20:07

15 til 20 hus evakueres nær lyngbrann i Åfjord i Trøndelag

– Vi beslutter en evakuering i denne stund, for 15–20 hus. Så håper vi i det lengste at brannen ikke når så langt, sier rådmann i Åfjord kommune Per Johansen til NTB ved 18-tiden. Boligene som blir evakuert, ligger i Myrliveien på Hongsand, i Åfjord kommune.

NRK - 19 sep 22 kl. 17:34

Brannen i vogntog i Oslofjordtunnelen er slukket

Oslofjordtunnelen er stengt etter en lastebilbrann inne i tunnelen. Klokka 18.06 melder politiet at brannen er slukket.

NRK - 29 aug 22 kl. 13:35

Brannen på passasjerfergen under kontroll

Brannen på passasjerfergen Stena Scandica skal være under kontroll, opplyser svenske sjøfartsmyndigheter. Meldingen om brannen kom i 12.40-tida.

Klartale - 12 sep 22 kl. 08:32

Storbrann på Svalbard

Natt til mandag begynte det å brenne på Svalbard. Folk i et leilighetsbygg ble vekket av brannalarmen. Meldingen om brannen kom 03.

NRK - 19 sep 22 kl. 17:34

Vogntogbrann i Oslofjordtunnelen er slukket

Oslofjordtunnelen er stengt etter en lastebilbrann inne i tunnelen. Klokka 18.06 melder politiet at brannen er slukket.

NRK - 13 jul 22 kl. 14:18

Brannvesenet har fått kontroll på brannen ved Gardermoen

Brannen i et lager i Gardermoen Allé, like ved Oslo lufthavn, er under kontroll, melder brannvesenet, som advarer mot svært helseskadelig røyk. Øst politidistrikt skriver på Twitter rundt klokken 14.00 at brannvesenet har kontroll på brannen i lageret ved Gardermoen.

NRK - 09 okt 22 kl. 14:01

Kontroll på brannen i høybygg i Pakistan

Det brant kraftig i et høybygg i Pakistans hovedstad Islamabad søndag ettermiddag, melder flere medier i Pakistan. Brannen skal nå være under kontroll og det er ikke meldt om skadde. Politiet melder at folk i bygget blir evakuert og at brannen er under kontroll, ifølge avisen Dawn.

NRK - 26 nov 22 kl. 18:03

Evakueres på grunn av skogbrann

Evakuering er i gang på Roan i Trøndelag, stor skog- og lyngbrann sprer seg fort og er bare 50 til 100 meter fra bebyggelse. Brannen er foreløpig ute av kontroll. Det brenner på et fjell i Jardalen i Roan i Åfjord i Trøndelag – Det er nå bare 50 til 100 meter fra brannen til bebyggelsen.

NRK - 10 aug 22 kl. 15:34

Skogbrann i Frankrike har blusset opp

Brannen som ødela titusenvis av mål med knusktørr skog sørvest i Frankrike, og som tvang 6.000 mennesker til å evakuere, har blusset opp igjen. Ytterligere 60.

NRK - 01 aug 22 kl. 05:10

Lyn og tordenvær kan fyre opp under storbrann i California

Brannmannskaper som jobber med Californias største skogbrann hittil i år, gjør seg klar for tordenvær som kan gjøre brannen enda farligere. McKinney-brannen er fortsatt ute av kontroll der den på to dager la over 200 kvadratkilometer i aske i Klamath-parken ved grensa til Oregon, lengst nord i California. Adrienne Freeman, talsperson for USAs skogforvaltning, sier at bakken er så tørr at lyn kan få brannen til å eksplodere, og tordenvær fører dessuten med seg uberegnelige vindkast som kan spre brannen videre i alle retninger.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 15 minutter siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..

NRK - 15 minutter siden

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..

NRK - 30 minutter siden

Rakettangrep mot tyrkisk base i Nord-Irak

En tyrkisk militærbase i Kurdistan-regionen i Irak ble onsdag rammet av et rakettangrep, opplyser lokale myndigheter. En Iran-støttet milits sier den står bak. Ifølge lokale myndigheter ble basen truffet av åtte raketter, hvorav to landet inne på anlegget.

NRK - 30 minutter siden

Russisk journalist dømt

Den russiske journalisten Aleksander Nevzorov er dømt til åtte års fengsel for å ha lagd «falske nyheter om den russiske hæren», ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass. Nevzorov har kritisert krigen i Ukraina. Han forlot Russland like etter at krigen startet og var ikke til stede i rettssalen..

NRK - 45 minutter siden

Flere pågrepet etter Peshawar-terror

Det er foretatt flere pågripelser etter mandagens selvmordsangrep i en moské i Peshawar, opplyser pakistansk politi. Det er ikke kjent hvem som er pågrepet eller hvilken gruppe de eventuelt har tilknytning til, men politisjefen i Peshawar, Ijaz Khan, beskriver pågripelsene som betydelige. Ifølge Khan etterforskes det nå om selvmordsbomberen fikk hjelp fra noen på innsiden da han uforstyrret tok seg inn på det strengt bevoktede området der moskeen ligger.

NRK - 1 time siden

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..

NRK - 1 time siden

Helltunnelen stengt

E6 Trondheim - Stjørdal: Helltunnelen stengt i nordgående retning, mot Stjørdal, på grunn av et stanset kjøretøy. Omkjøring skiltet via Fv950..

NRK - 1 time siden

Dr. Phil gir seg etter 25 år

Programleder Phil McGraw gir seg etter 21 sesonger og det populært TV-programmet «Dr. Phil» tas av luften. McGraw har i programmet blant annet gitt råd til kjendiser, foreldre og kjærestepar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com