NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 08:46

NRK - 27 jun 22 kl. 08:08

Kontroll på brann i Eidsvoll

Brannvesenet har kontroll på boligbrannen i Eidsvoll. Ingen ble skadd i brannen, og beboerne er gjort rede for. Brannvesenet vil bli og gjøre etterslokking i noen timer framover. Folk som bor i området trenger ikke lenger holde vinduer og dører lukka, opplyser politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Eidsvoll

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kontroll, branni , Eidsvoll
NRK - 07 apr 23 kl. 20:15

Hærverk for hundretusener i Eidsvoll

Politiet har fortsatt ingen mistenkte etter hærverk mot en byggeplass i Eidsvoll natt til 24. mars, skriver Eidsvoll Ullensaker Blad. Hærverket ble utført mot bygg som skal bli omsorgsboliger på Dal i Eidsvoll.

NRK - 19 aug 22 kl. 09:29

Dette vil Vegvesenet sjekke på de 14 stengte bruene

14 bruer blir inspisert og kontrollert på nytt i etterkant av Tretten bru kollapsen denne uken. En spesialinspeksjon er en utvidet inspeksjon som utføres på hele brukonstruksjonen. Vegvesenet skal sjekke: * Knutepunkter og skjøter - spesielt med hensyn til svekkelser, mangler med mer.

NRK - 21 okt 22 kl. 10:42

Overbelastet bru i Eidsvoll stenges

Sundbyveien bru i Eidsvoll skulle åpne igjen fredag etter kvalitetssikring fra Statens vegvesen. Men på tampen av undersøkelsene ble det kjent at brua var overbelastet, skriver Romerikes Blad. Den vanligvis trafikkerte brua stenges nå på ubestemt tid, inntil forsterkning og eller utbredelse blir gjort.

NRK - 07 nov 22 kl. 21:08

Bolt-feil på trebru i Eidsvoll

Statens vegvesen har funnet en bolt-feil på en trebru i Eidsvoll. Undersøkelsen ble gjort i forbindelse med brukollapsen på Tretten tidligere i år. Etter hendelsen valgte Vegvesenet å stenge 14 trebruer, som ble bygd på lignende vis, for nærmere undersøkelse.

NRK - 24 mar 23 kl. 15:35

Trebro i Eidsvoll kan gjenåpnes

Blakkesrud bro som går over E6 i Eidsvoll kommune er utbedret og kan gjenåpnes, melder Statens vegvesen. Etter brokollapsen på Tretten i Gudbrandsdalen i august i fjor ble fjorten andre broer stengt, fem av dem i Eidsvoll. Blakkesrud bro ble åpnet i 2011 og er 38 meter lang.

NRK - 23 jun 23 kl. 02:32

Oslo-politikere bekymret for at foreldre krever pride-fritak

Flere Oslo-skoler har den siste tiden mottatt søknader fra foreldre som ikke ønsker at barna skal delta i pride-arrangementer. Saken ble tatt opp under bystyremøtet torsdag, skriver Aftenposten. – Jeg får oppriktig klump i magen av å tenke på de elevene som opplever at andre elever blir holdt unna undervisning som kanskje for første gang setter ord på spørsmål som er veldig viktig for dem, sa Silje Lutro (H), ifølge avisen.

NRK - 27 jul 23 kl. 16:15

Ulv skal ha angrepet opp mot 80 sauer i Eidsvoll

De siste ukene har en ulv drept eller skadet flere titalls sau i Eidsvoll på Romerike, skriver Eidsvoll Ullensaker Blad. Ifølge Eidsvoll Sankelag har ulven angrepet rundt 80 sauer. Statens Naturoppsyn sier til Romerikes Blad at de har registrert 53 drepte eller skadde dyr i juni og juli.

NRK - 20 aug 23 kl. 09:06

Forsinkelser i togtrafikken på Gardermobanen

En feil på en sporveksel på Gardermobanen ved Eidsvoll fører til forsinkelser i togtrafikken søndag. Søndag morgen melder Bane Nor om en feil på en sporveksel ved Eidsvoll. Foreløpig er det ikke kjent hvor lang tid det vil ta å rette opp i den.

Klartale - 21 apr 22 kl. 06:00

Krigen om Donbas: Dette handler kampen om

Soldater fra Russland retter nå angrepene mot Donbas-regionen. Der har det vært konflikt de siste åtte årene. Hvorfor kriges det om dette området?

NRK - 10 sep 22 kl. 07:23

Skal bygge fiskefabrikk på Eidsvoll

Nordnorske sjømataktører har besluttet å bygge en ny fiskeforedlingsfabrikk på Eidsvoll. Fabrikken skal stå klar neste år. Fabrikken skal etableres i de gamle lokalene til Smedstuen AS på Dal og vil gi 60 arbeidsplasser, melder Intrafish.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Separatistleder: Utbryterrepublikken Karabakh vil slutte å eksistere

Utbryterrepublikken Nagorno-Karabakh vil slutte å eksistere 1. januar 2024. Da vil også alle statlige institusjoner i regionen bli lagt ned.

NRK - 15 minutter siden

Regjeringen vil styrke grønn omstilling med 15 milliarder

Regjeringen foreslår å styrke virkemidlene for grønn omstilling på 15 milliarder kroner. Det skal skje gjennom en kombinasjon av egenkapital, garantier, lån og tilskudd. Det sa stasminister Jonas Gahr Støre på en pressekonferanse torsdag.

NRK - 1 time siden

Ni år gammel gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en ni år gammel gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 30 minutter siden

Ukraina hevder å ha skutt ned nær samtlige russiske droner

Ukrainske styrker skjøt ned 34 av 44 russiske droner i et større droneangrep natt til torsdag, hevder det ukrainske luftforsvaret. Dronene ble oppdaget langs svartehavskysten og lenger inn i landet, opplyser talsperson for Ukrainas sørlige militærkommando, Nataliya Gumenijuk. – Russland stopper ikke presset og jakten på nye taktikker, nemlig bruk av masseangrep.

NRK - 45 minutter siden

September den dødeligste måneden i Sverige

11 personer er drept med skytevåren i Sverige i løpet av september måned. Det gjør september til den dødeligste måneden i Sverige siden politiet begynte å føre statistikk i 2016, skriver SVT. De to siste skytedrapene skjedde onsdag kveld og natt til torsdag.

NRK - 1 time siden

Mindreårig gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en mindreårig gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 1 time siden

Se politisk kvarter kl 07.45

NRK - 1 time siden

Ingen pågrepet etter dobbeltdrap

Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen etter at en mor og en datter ble funnet døde i en leilighet i Kristiansand onsdag. – Vi har ikke pågrepet noen i løpet av natten. Etterforskningen fortsetter for fullt utover dagen, sier operasjonsleder Jarle Nilsen til NRK.

NRK - 1 time siden

Truga med å drepe politifolk- må i fengsel

Ein sunnfjording i 40- åra er dømt til fengsel i 12 månader etter fleire lovbrot. Han må også betale 8692 kroner i erstatning. Mannen blei dømd for fleire trugslar mot ei kvinne som jobba i det offentlege helsevesenet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com