NRK > Nyheter

Mandag, 10 Mai, 07:45

NRK - 24 jan. 21 kl. 16:06

Kontroll på utbrudd ved institusjon

Koronautbruddet i Langhus bo- og servicesenter i Nordre Follo er under kontroll, sier kommunen. 74 personer er smittet i alt. Av de er 17 smittet av det muterte viruset, én av disse er tilknyttet en barnehage i kommunen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Langhus, Nordre Follo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kontroll, utbrudd, ved, institusjon
NRK - 10 mars 21 kl. 16:20

Flere smittet ved barnehageutbrudd

Antallet personer som blir smittet av koronaviruset ved utbrudd i barnehager har økt, men man ser ikke den samme økningen i skolene. Det viser en ny FHI-rapport. Folkehelseinstituttet har sett på utbruddene i skoler og barnehager fra starten av oktober til slutten av februar.

NRK - 15 feb. 21 kl. 14:23

Ikke kontroll på muterte virus

Bergen har fått to nye tilfeller av den britiske varianten av covid-19 som de ikke kan spore til andre utbrudd. Dermed er det ikke kontroll med de britiske og sørafrikanske variantene av viruset. – Vi er bekymret for at de muterte virusene fortsetter å spre seg.

NRK - 26 april 21 kl. 21:23

Utbrudd ved flere omsorgsboliger

Det er meldt om to nye koronatilfeller ved Follo omsorgsboliger. Til sammen er tre bekreftet smittet. Også ved Bregneveien omsorgsbolig er det et utbrudd.

VG - 28 jan. 21 kl. 15:20

Nordre Follo: Mistenker nytt utbrudd ved skole

Ordfører i Nordre Follo Hanne Opdan mistenker et nytt utbrudd med den britiske virusvarianten ved enda en skole..

NRK - 13 feb. 21 kl. 08:58

Kina nektet å dele rådata med WHO

Kinesiske myndigheter ville ikke dele rådata om koronavirusets tidlige fase med ekspertgruppa WHO sendte til Wuhan, melder New York Times. Hemmeligholdet om pandemiens utbrudd frustrerer forskerne som vil unngå at feil gjentas ved et annet utbrudd..

NRK - 27 feb. 21 kl. 21:49

Utbrudd på skole i Bergen

120 elever og 19 ansatte ved Rothaugen skole i Bergen er satt i karantene etter at seks ansatte er smittet av koronaviruset. – Vi har et utbrudd og håndterer det i tråd med retningslinjene, sier rektor Hanne Hovland til Bergensavisen..

NRK - 05 mars 21 kl. 13:39

Mutert virus utbrudd på Ullevål

Ullevål sykehus i Oslo har fått et utbrudd med mutert virus på ortopedisk avdeling.Pressevakt Anders Bayer ved Oslo universitetssykehus bekrefter utbruddet overfor VG. – Vi jobber med de utfordringer dette gir oss og med å få ut informasjon, sier han til avisen.

VG - 24 jan. 21 kl. 14:48

FHI om Nordre Follo-utbrudd: – Nesten det verste stedet vi kunne fått et slikt utbrudd

Ifølge risikorapporten til FHI er det usikkert om vaksinering egentlig kan stanse mutasjons-utbruddet. Lørdag ble det besluttet å ikke endre vaksinestrategi for Nordre Follo..

NRK - 24 jan. 21 kl. 21:02

– Mistenkelige smitteutbrudd i Oslo

Helsedirektoratet frykter utbrudd av muterte virus i Oslo. – Noen utbrudd er mistenkelige, fordi det kommer mange tilfeller på kort tid, sier assisterende helsedirektør Espen Nakstad. Foreløpig er ikke koronaprøvene analysert ferdig..

NRK - 03 feb. 21 kl. 14:30

-Vet ikke hvor neste utbrudd kommer

Helseminister Bent Høie advarer mot å åpne opp for raskt og sier det er umulig å forutse hvor neste utbrudd kommer. Høie trakk fram utbruddene i Ulvik og Halden de siste dagene som en advarsel om at koronaviruset kan ramme uventet og spre seg raskt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

100 mil på traktor i protest

Gardbruker og styremedlem i Norges Bondelag, John-Erik Johansen fra Dønna utenfor Sandnessjøen i Nordland, kjører 100 mil på traktor til Stortinget. Han protesterer mot statens holdning i landbruksoppgjøret. Søndag traff han kolleger på Dovre..

NRK - 30 minutter siden

Avlyser feiring på Gaustatoppen

Årets 17. mai-feiring på Gaustatoppen er avlyst på grunn av koronapandemien. 17.

NRK - 15 minutter siden

115 russ koronasmittet

I løpet av helgen har ytterligere 31 russ testet positivt for covid-19 i smitteutbruddet etter russefeiringer sist helg. Ti nærkontakter har også fått påvist koronasmitte. Dermed er 115 russ blitt koronasmittet, og 16 nærkontakter av russ..

NRK - 15 minutter siden

Mistenkt for drapsforsøk

Ein person er pågripen, mistenkt for mordbrann og drapsforsøk i Göteborg, melder Aftonbladet. Ein annan person er også mistenkt i saka, men er framleis på frifot. Ein mann var vitne til at to menn forsøkte å setja fyr på ein bil i bustadområdet i byen.

NRK - 30 minutter siden

T-banen stenger i helga

Mens Sporveien utfører vedlikeholdstiltak fra torsdag 13. mai til søndag 16. mai, stenges T-banen mellom Stortinget og Majorstuen T-banestasjoner i Oslo.

NRK - 45 minutter siden

Flere tilrettelagte arbeidsplasser

I revidert nasjonalbudsjett foreslås ytterligere 300 varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA). Samtidig går regjeringspartiene til valg med løfte om flere. Ifølge Dagbladet er dette det første felles valgløftet fra Høyre, KrF og Venstre.

NRK - 45 minutter siden

Flere tilrettelagte arbiedsplasser

I revidert nasjonalbudsjett foreslås ytterligere 300 varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA). Samtidig går regjeringspartiene til valg med løfte om flere. Ifølge Dagbladet er dette det første felles valgløftet fra Høyre, KrF og Venstre.

NRK - 1 time siden

11 drept av veibombe i Afghanistan

En buss kjørte mandag på en veibombe i Zabul-provinsen sør i Afghanistan, opplyser landets innenriksdepartement. Minst elleve personer ble drept. I tillegg er minst 28 personer såret, opplyser en talsmann for departementet.

NRK - 1 time siden

Langtidsledigheten har eksplodert

33.600 personer var langtidsledige ved utgangen av mars. Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) frykter at de skal falle utenfor for godt.

NRK - 1 time siden

Sperringar på Mount Everest

Kinesiske myndigheiter har sett opp sperringar som skal halda klatrarar åtskilde, då fleire klatrarar dei siste vekene har blitt koronasjuke på veg opp til Mount Everest. Over 30 klatrarar har dei siste vekene blitt evakuerte frå basecampen. Det er frykta at koronaviruset vil øydeleggja klatresesongen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt