NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 09:59

NRK - 03 apr 24 kl. 05:46

Kontroll på brann i industribygg i Bergen

Nødetater rykket onsdag morgen ut til et industribygg ved Møllendal i Bergen etter melding om brann. Det brant kraftig i BIR, altså renovasjonsselskapet i Bergen, sitt anlegg. Rundt klokka 06.40 melder politiet at brannvesenet har kontroll på brannen. Politiet satt i gang evakuering av studentboligene som ligger i nabobygget.
Les mer på NRK


Les mer om:
Møllendal, Bergen, BIR, Solheimsviken, Møllendalsbakken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kontroll, branni , industribyggi , Bergen
NRK - 03 apr 24 kl. 05:46

Brann i industribygg i Bergen: Evakuerer studentboliger

Nødetater har rykket ut til et industribygg ved Møllendal i Bergen etter melding om brann. Politiet har iverksatt evakuering av studentboligene som ligger i nabobygget. Møllendalsveien mellom Solheimsviken og Møllendalsbakken er helt stengt for trafikk..

Aftenposten - 03 apr 24 kl. 06:40

Kraftig brann i industribygg i Bergen – studentboliger evakuert

Nødetatene rykket klokken 05.45 ut etter melding om brann i et industribygg i Bergen..

NRK - 04 apr 24 kl. 15:50

Brann i industribygg i Meldal

Det brenner i et industribygg i Meldal i Orkland. – Det er full fyr på taket, sa vaktleder i 110-sentralen Midt-Norge, Stig Lunde like etter meldinga kom. Brannvesenet har fått kontroll på brannen.

VG - 03 apr 24 kl. 05:46

Brann i industribygg: - Evakuerer studentboliger

Nødetatene har rykket ut i Bergen hvor det er meldt brann i et industribygg..

VG - 06 feb 24 kl. 09:53

Brann i industribygg i Trøndelag - oppretter sikkerhetsavstand

Det har tirsdag brutt ut brann i et industribygg i Oppdal i Trøndelag..

NRK - 06 feb 24 kl. 09:41

Brann i industribygg på Oppdal

På Oppdal brenner det i taket på et industribygg. Nødetatene rykker ut, melder politiet..

NRK - 06 feb 24 kl. 09:41

Brann i industribygg: Sikkerhetsavstand på 300 meter

På Oppdal brenner det på taket på i et industribygg. Nødetatene rykker ut, melder politiet. Det er etablert sikkerhetsavstand på 300 meter grunnet gass i lokalet, melder Politet på X..

NRK - 19 mar 24 kl. 16:56

Røykutvikling i industribygg i Kinn

Naudetatane rykkja ut til ein brann i eit industribygg i Eikefjord i Kinn, skriv Vest politidistrikt. Klokka 17:07 melder politiet at brannen er sløkt. – Nokre personar har vore eksponerte for røyk, skriv politiet..

NRK - 04 apr 24 kl. 15:50

Industribygg overtent i Meldal

Politiet har fått melding om brann i et industribygg i Meldal. Bygget skal være overtent, og brannvesenet har startet slokking. Alle personer er evakuert fra bygget..

NRK - 06 dec 23 kl. 23:31

Røykutvikling i industribygg

Politiet skriver på X/Twitter at nødetatene rykker ut til et industribygg i Stadsbygg i Indre Fosen i Trøndelag. Der skal det ifølge dem være røykutvikling..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Iran sier operasjonen var vellykket

Den iranske hæren sier drone- og missilangrepet på Israel var gjengjeldelse for et dødelig angrep på Irans konsulat i Damaskus, og at de oppnådde alle målene. – «Operasjon ærlig løfte» ble vellykket fra i går kveld til i morges og nådde alle sine mål, sier Mohammad Bagheri, stabssjefen for de iranske væpnede styrkene, til statlig TV..

NRK - 30 minutter siden

Støre: – Svært bekymret

Jonas Gahr Støre har kommentert Irans angrep på Israel. – Svært bekymret over utviklingen i Midtøsten i natt. Norge fordømmer Irans ulovlige og farlige angrep på Israel.

NRK - 45 minutter siden

Jordan sier de avskar objekter

Jordan sier de stoppet objekter som kom inn i deres luftrom sist natt, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Iran truer med større angrep

– Vår respons vil være mye større enn nattens militæraksjon hvis Israel gjengjelder, sier sjefen for de væpnede styrkene, generalmajor Mohammad Bagheri til stalig TV..

NRK - 1 time siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 1 time siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 1 time siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 1 time siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..

NRK - 2 timer siden

Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine

Både Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine etter den iranske angrepsbølgen. I Israel har farevarselet for angrep blitt opphevet. Israels luftrom har vært åpent igjen siden klokken 6.

NRK - 2 timer siden

EU-topp fordømmer angrepet

Ursula Von der Leyen, president for EU-kommisjonen, sier hun fordømmer Irans angrep på Israel, skriver Reuters. Den israelske hæren sier Iran sendte ut over 300 droner og raketter mot mål i Israel. 99 prosent av dem skal ha blitt avskåret, ifølge Israel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com