NRK > Nyheter

Saturday, 13 April, 02:45

NRK - 18 mar 23 kl. 18:42

Kontroll på brann i garasje på Sotra

Politiet melder om brann i ein garasje i Øyavegen på Sotra. Klokka 19.05 melder brannvesenet at dei har fått slått ned flammar og har kontroll på brannen. Tidlegare var det full overtenning i garasjen. Ein bil står inne i garasjen og ein trebåt står rett utanfor.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sotra, Vest Lars Petter Lorvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kontroll, branni , garasje, Sotra
NRK - 18 mar 23 kl. 18:42

Full overtenning i garasje på Sotra

Politiet melder om brann i ein garasje i Øyavegen på Sotra. Det skal vera full overtenning. Ein bil står inne i garasjen og ein trebåt står rett utanfor.

NRK - 01 apr 23 kl. 17:45

Brann i garasje i Bergen

Nødetatene rykker ut til en garasje på Vallaheiane i Bergen. Der er det meldt om brann i en garasje. Brannen skal ha spredd seg til et tilknytttet til et rekkehus.

NRK - 29 maj 23 kl. 19:34

Kontroll på brann i garasje og hus i Sør-Odal

En garasje er fullstendig nedbrent etter en brann i Sander i Sør-Odal. Brannen spredte seg videre til huset siden av, men brannvesenet har nå kontroll, forteller operasjonsleder Atle Bernhoft Von Obstfelder til NRK. – Det kommer av og til flammer opp av taket som de slukker, sier han.

NRK - 02 jun 23 kl. 19:20

Garasjebrann har spredt seg til enebolig i Halden

Det brenner i en garasje i Halden. Ifølge politiet er det spredningsfare. – Det er full overtenning i en garasje, brannen har også spredd seg til minst en bolig, melder brannvesenet.

NRK - 15 aug 23 kl. 07:22

Kontroll på brann i garasje i rælingen

Brannvesenet har kontroll over brannen i en bil i en garasje i Rælingen i Viken, og driver med etterslukking. – Det er meldt om mye svart røyk, og beboere i området rådes til å holde seg unna brannen og lukke vinduer til hus, opplyste Øst politidistrikt natt til tirsdag. Garasjebrannen skjedde i et tettbebygd område, opplyser operasjonsleder Gisle Sveen.

NRK - 28 maj 23 kl. 19:21

Brann i garasje i Løkken

Nødetatene rykker ut til melding om brann i en garasje ved Løkken verk. Det skal ikke være folk i det nærmeste huset. Brannvesenet har ankommet stedet, og politiet er på vei.

NRK - 22 okt 23 kl. 03:13

Brann på terrasse i enebolig i Askim

Beboere i en enebolig i Askim er evakuert etter en brann på husets terrasse. Brannen har spredd seg videre mot en garasje. Politiet skriver på X at nødetatene ved 3-tiden rykket ut etter melding om brann på en terrasse til en enebolig i Askim.

NRK - 01 nov 23 kl. 05:17

Brann i garasje i Hommersåk. Huset er nå redda

Rett etter klokka 04 i natt byrja det å brenne i ein garasje på Hommersåk i Sandnes. Det var ei stund fare for at brannen kunne spreie seg til huset. Bebuarane kom seg uskadde ut, og rett før klokka 05 fortalde brannvesenet at dei hadde kontroll på brannen..

NRK - 06 apr 23 kl. 02:35

To til legevakt etter brann på sykehjem på Sotra

To ansatte måtte på sykehus etter å ha pustet inn røyk da det i natt brøt ut brann på et sykehjem på Sotra i Vestland. Alle de 46 beboerne på sykehjemmet ble evakuert. Meldingen om brannen kom rett før klokka 1.

NRK - 06 apr 23 kl. 05:17

Tre ansatte til sykehus etter brann på sykehjem på Sotra

Det brøt natt til skjærtorsdag ut brann på et sykehjem på Sotra i Vestland fylke. To ansatte er kjørt til sykehus etter å ha pustet inn røyk. Meldingen om brannen kom rett før klokka 1.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Regissør Eleanor Coppola er død

Regissør Eleanor Coppola, kona til Gudfaren-regissør Francis Ford Coppola og mor til filmskaper Sofia Coppola, er død, 87 år gammel, opplyser familien. Hun døde fredag med familien rundt seg hjemme i Rutherford i California, opplyser familien i en uttalelse. Det er ikke oppgitt noen dødsårsak.

NRK - 1 time siden

Biden: – Ikke gjør det

USAs president Joe Biden sa fredag at det er sannsynlig at Iran vil angripe Israel før eller senere, melder nyhetsbyrået Reuters. – Jeg vil ikke gi ytterligere detaljer, men jeg antar at det vil skje før eller senere, sa presidenten fredag kveld. På spørsmål om hva budskapet er til Iran, svarte han: – Ikke gjør det!

NRK - 1 time siden

Harris: Trump vil ta USA tilbake til 1800-tallets abortlover

Donald Trump ønsker å ta USA tilbake til 1800-tallets abortlover, hevder visepresident Kamala Harris. Hun talte fredag i vippestaten Arizona, der delstatens øverste domstol nylig ga grønt lys å gjeninnføre en abortlov fra 1864. (NTB) Loven innebærer at abort er forbudt i alle tilfeller, unntatt når mors liv er i fare.

NRK - 1 time siden

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å reise fra Iran

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å forlate Iran på grunn av den økte risikoen for en eskalering mellom Iran og Israel. – Sammen med våre partnere gjør vi alt vi kan for å hindre en eskalering av situasjonen i Midtøsten via diplomatiske kanaler, skriver utenriksdepartementet i Tyskland på X. Danmark har også advart om økt risiko for militær eskalering i Midtøsten, skriver DR..

NRK - 2 timer siden

Digitaliseringsministeren vil ikke forby TikTok

Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung (Ap) sier hun tar advarslene om TikTok på alvor, men vil ikke forby appen. – Jeg er skeptisk til å forby. Vår mening er at vi ikke kan trygge Norge ved å forby enkeltapper.

NRK - 2 timer siden

Trump sier han vil vitne i «hysjpengesaken»

Dommeren i den såkalte hysjpenge-saken mot Donald Trump avviste fredag nok et forsøk fra ekspresidenten på å utsette saken. Trumps advokater argumenterte blant annet med at utvalget av jurymedlemmer kan ha fått med seg den eksepsjonelt skadelige nyhetsdekningen av saken. Dommer Juan Merchan var ikke overbevist.

NRK - 3 timer siden

Stein Lier-Hansen: – Bra for meg at saken behandles av Økokrim

Fredag kveld ble tidligere administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, intervjuet på journalistkonferansen Skup. – Jeg er åpen for at jeg har gjort ting som jeg må stå til rette for. Derfor var jeg veldig opptatt av at Økokrim skulle ta saken, for da kommer den type prosess inn i en form som gjør at du har rettssikkerheten din på plass, selv om resultatet blir at du får en smell.

NRK - 3 timer siden

45 migranter fryktes omkommet i Middelhavet

45 migranter er savnet og fryktes omkommet etter at båten deres sank i Middelhavet onsdag, opplyser Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM). Migrantene forsøkte å ta seg fra Tunisia til Europa da båten de var om bord i forliste, opplyser IOM. Det er ikke funnet overlevende etter forliset.

NRK - 3 timer siden

Idrettstrener fengslet for seksuelle overgrep mot tre unge utøvere

En mann fra Telemark ble fredag varetektsfengslet, siktet for overgrep mot tre ungdommer han har vært trener for. Idrettstreneren ble pågrepet onsdag denne uken. Han er siktet for tre tilfeller av misbruk av overmaktsforhold og to tilfeller av seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, ifølge fengslingskjennelsen fra Telemark tingrett.

NRK - 4 timer siden

Georgieva fortsetter som IMF-sjef i fem nye år

Det internasjonale pengefondets sjef Kristalina Georgieva får beholde vervet i en ny femårsperiode. Det bekreftet IMFs styre fredag. Styret i Det internasjonale pengefondet (IMF) opplyser at beslutningen om å vise henne tillit i fem nye år, er enstemmig vedtatt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com