E24 > Økonomi

Fredag, 07 Mai, 11:56

E24 - 24 mars 21 kl. 20:47

Kongsberg Gruppen vil ikke ta over Bergen Engines: – Vi er ikke en riktig eier

Salget av Bergen Engines til russiske interesser er stanset. Kongsberg Gruppen har blitt foreslått som ny eier, men det vil ikke selskapet selv. De håper det heller kommer inn en eier som kan sikre overlevelsen til bergensbedriften..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen Engines, Gruppen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kongsberg, Gruppen, vil, ikketa , over, Bergen, EnginesVi , er ikke en riktig eier
E24 - 30 april 21 kl. 07:07

Vurderer å børsnotere Kongsberg Digital: – Etterspørselen etter løsningene er økende

Fem år etter at satsingen på industriell digitalisering ble sjøsatt som en egen virksomhet i konsernet, vurderer Kongsberg Gruppen nå å børsnotere Kongsberg Digital..

E24 - 22 mars 21 kl. 11:36

NITO foreslår at Kongsberg Gruppen går inn på eiersiden i Bergen Engines

Norges Ingeniør - og Teknologorganisasjon (NITO) mener Kongsberg Gruppen bør gå inn på eiersiden i Bergen Engines i stedet for at motorfabrikken blir solgt til russiskkontrollerte TMH..

NRK - 16 feb. 21 kl. 19:10

Jazzfestival kutter sponsoravtale

Kongsberg Jazzfestival fornyer ikke hovedsponsoravtalen med Kongsberg Gruppen. Det skjer som følge av press fra musikkbransjen. En rekke aktører vil ikke delta på festivalen fordi de ikke vil kobles til våpen, skriver Laagendalsposten..

NRK - 07 mars 21 kl. 13:56

Sju nye smittetilfeller i Kongsberg

Sju personer bosatt i Kongsberg har fått påvist koronasmitte det siste døgnet. De knyttes til utbruddet ved Kongsberg International School, skriver Laagendalsposten. Ordfører Kari Anne Sand sier til avisa at de fortsatt venter på flere prøvesvar..

NRK - 29 april 21 kl. 09:04

Nytt koronatilfelle i Kongsberg

Etter nesten to uker uten nye koronatilfeller, er det i dag registrert en ny smittet i Kongsberg. Vedkommende antas å være smittet i jobbsammenheng i annen kommune. Forrige rapporterte koronatilfelle i Kongsberg var 16.

NRK - 17 feb. 21 kl. 07:13

Avslutter sponsoravtale

Kongsberg Jazzfestival dropper sponsoravtalen med Kongsberg Gruppen. Årsaken er selskapets produksjon av forsvarsmateriell, skriver Laagendalsposten. Ifølge styreleder Juel Helge Rye, har artister avstått fra å påta seg oppdrag på grunn av dette..

NRK - 18 april 21 kl. 11:15

Dropper gruppen «America First»

I USA dropper kongresskvinnen Marjorie Taylor Greene å stifte gruppen «America First», fordi prosjektet har møtt motstand fra ledelsen i det republikanske partiet. Det melder CNN. Gruppen av hvite republikanere ønsket å hegne om det de anså som en «enestående angelsaksisk tradisjon» i USA og ville stanse all innvandring..

E24 - 27 jan. 21 kl. 09:43

Hvis storaksjonæren har solgt seg ferdig, kan det bli ny opptur for Kongsberg Automotive

At det skulle komme en reaksjon etter Kongsberg Automotive-aksjens fantastisk avslutning av 2020, var kanskje ikke så rart. Men er det nok nå?.

E24 - 01 mars 21 kl. 12:18

Det kan være på tide at Kongsberg Automotive-aksjen vekkes opp av dvalen

Den spektakulære gjeninnhentingen etter coronakrisen er fortsatt ikke gjenspeilet i Kongsberg Automotive-aksjen. Men du bør være særlig obs på to forhold..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Strengere regler for elsparkesykler: – Hvorfor skal fotgjengere ta støyten?

3000 kroner blir boten, om dere er flere på elsparkesykkelen og blir tatt. Men regjeringen innfører foreløpig ingen promillegrense..

E24 - 30 minutter siden

Nå får du enda en mulighet til å spare penger ved å droppe rushtrafikken i strømnettet

Myndigheter og kraftselskaper vil kutte toppene i strømforbruket. Metoden er dyrere nettleie i rushtiden. Målet er å slippe nye monstermaster..

E24 - 30 minutter siden

Analytiker anbefaler å dumpe Northern Ocean etter riggvraking

Kepler Cheuvreux vraker kjøpsanbefalingen på Northern Ocean. Aksjen har stupt over 40 prosent etter at selskapet mistet viktig kontrakt for ulykkesrigg..

E24 - 1 time siden

Ukens Investtech: Tre aksjer med opphentingspotensial

De fleste aksjene på Oslo Børs er kraftig opp siden coronakrakket for et drøyt år siden. Men ikke alle har fått være med på festen. Vi ser på tre aksjer med bra opphentingspotensial – og én aksje du bør holde deg langt unna..

E24 - 45 minutter siden

Kaldt vær bidrar til uvanlig høy mai-strømpris: – Helt ellevilt

Kaldt vær og høyere CO₂-kostnad i kraftbransjen sender strømprisen til sitt høyeste nivå siden midten av februar. – En veldig høy pris til mai å være, sier kraftanalytiker..

E24 - 1 time siden

Mitt voksenpoeng: Elisabeth Grieg

Fjerdegenerasjons-skipsrederen leder og lever etter #nobullshit-prinsippet..

E24 - 2 timer siden

Stor pågang for å investere i Norwegian: – Kapitalinnhentingen er overtegnet

Meglerhusene som Norwegian har hyret inn melder nå om kapitalinnhentingen er overtegnet på en halvtime. Dermed blir det ikke plass til alle som ville bidra med totalt seks milliarder kroner til flyselskapet..

E24 - 2 timer siden

Opposisjonen krever DNB-svar fra regjeringen – vil ha ekstern gransking

Ap ber næringsminister Iselin Nybø (V) vise full åpenhet om hva hennes departement har visst og gjort rundt funnene av gjentatte brudd på hvitvaskingsloven i Norges største bank siden 2016. SV vil ha en ekstern gransking..

E24 - 3 timer siden

Oppgang fra start på Oslo Børs

Aker og Akva-aksjen stiger etter tallslipp, mens Norwegians tegningsretter slippes løs for handel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt