NRK > Nyheter

Wednesday, 22 March, 13:40

NRK - 31 mar 22 kl. 09:09

Kongens sykemelding forlenges

Kong Haralds sykemelding er forlenget, skriver Dagbladet som har snakket med Kongehuset. Kongen skulle egentlig ha vært tilbake på jobb torsdag etter å ha fått påvist corona forrige uke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haralds, Dagbladet, Kongehuset

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kongens, sykemelding, forlenges
NRK - 08 jun 22 kl. 15:38

Sykemelding etter e-konsultasjon

Under pandemien ble det åpnet for å gi sykemelding gjennom e-konsultasjon, og regjeringen foreslår nå å gjøre denne ordningen permanent. For å begrense risikoen for at sykmelding gis på feil grunnlag, foreslår Arbeids- og inkluderingsdepartementet blant annet at det i større grad åpnes for forlengelse av sykemeldinger, og sykemeldinger ved kroniske lidelser. Pasienten bør også være kjent for legen, og legen må kjenne pasientens diagnose..

NRK - 16 feb 23 kl. 14:13

Spania innfører sykemelding for menstruasjonssmerter

Parlamentet i Spania vedtok torsdag en lov som gir kvinner rett til sykemelding dersom de har sterke menstruasjonssmerter. Det er det første landet i Europa som vedtar en slik lov. – Det er en historisk dag for feministisk fremskritt, skriver likestillingsminister Irene Montero på Twitter.

NRK - 13 sep 22 kl. 11:24

Nedstenging av svensk atomreaktor forlenges til januar

Nedstengingen av en reaktor på kjernekraftverket Ringhals på den svenske vestkysten forlenges fram til slutten av januar. Det kan øke risikoen for strømbrudd. Reaktoren Ringhals 4 kunne ikke starte opp igjen etter sommerens vedlikehold fordi en viktig komponent gikk i stykker under oppstarten.

Klartale - 14 nov 22 kl. 06:00

Dyr strøm truer historiske bedrifter

Rett overfor hverandre i Kongens gate i Larvik ligger det to historiske bedrifter. Begge bedriftene har overlevd både første og andre verdenskrig. Og korona-pandemien.

NRK - 09 sep 21 kl. 10:22

Støtteordningene forlenges ut året

Støtteordningene til kultursektoren forlenges ut året, melder VG. – Jeg er veldig glad for å slå det tindrende klart fast: Vi forlenger kompensasjonsordningen ut året for kultursektoren. De kan senke skuldrene, sa kulturminister Abid Raja til avisen torsdag..

Aftenposten - 09 sep 21 kl. 12:06

Kulturstøtteordningene forlenges ut året

Kompensasjonsordningen for kultursektoren forlenges, iallfall ut 2021..

NRK - 02 jun 22 kl. 13:04

Våpenhvilen i Jemen forlenges

Våpenhvilen i Jemen forlenges med to måneder. Det opplyser FNs Jemen-utsending Hans Grundberg. På Twitter sier Grundberg at partene i krigen i Jemen er enige om forlengelsen, men han understreker at mer må gjøres for at den fullt ut skal innfri sitt potensial.

NRK - 02 sep 22 kl. 10:06

Kullgruvedriften på Svalbard forlenges

Gruve 7 på Svalbard skulle egentlig stenge høsten 2023. Krigen i Ukraina har ført til skyhøye priser på kull. Nå forlenges driften i ytterligere to år på grunn av økt etterspørsel etter kull..

NRK - 02 nov 22 kl. 12:55

IA-avtalen forlenges med to år

Partene i arbeidslivet og regjeringen er enige om å forlenge dagens avtale om et inkluderende arbeidsliv, den såkalte IA-avtalen, med to år. Samtidig er det enighet om å forsterke innsatsen for å redusere sykefravær og frafall i arbeidslivet, skriver regjeringen i en pressemelding. Siden forrige IA-avtale ble inngått for perioden 2019–2022, har norsk arbeidsliv måttet håndtere en pandemi og til tider høy arbeidsledighet.

NRK - 14 dec 22 kl. 11:24

Politidirektoratet: Midlertidig bevæpning av politiet forlenges med åtte uker

Den midlertidige bevæpningen av politiet forlenges med åtte uker fra og med 15. desember 2022. – Politiet jobber i tett samarbeid med andre aktører.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

NVE: Fyllingsgraden fortsetter å synke

Ved inngangen av året, i uke 1, hadde vannmagasinene i Norge en fyllingsgrad på 61,8 prosent. Ti uker senere er det redusert med mer enn en tredel. I vannmagasinene i Norge lå fyllingsgraden på 38,3 prosent ved utgangen av forrige uke, altså uke 11.

NRK - 30 minutter siden

Macron: Pensjonsreform bør tre i kraft før årsskiftet

Frankrikes president Emmanuel Macron seier til fransk TV at den omstridde pensjonsreforma bør bli vedteke og tre i kraft før årsskiftet, melder Reuters. Han sa han forstod at reforma er upopulær, men at ho er naudsynt. – Jo lenger vi ventar, desto verre blir underskotet.

NRK - 30 minutter siden

Bekrefter aksjon mot Karlsøybruket

Christin Pedersen i selskapet Fjordlaks bekrefter at det tirsdag var en aksjon mot Karlsøybruket i Troms. – Regnskapet til denne bedriften blir administrert og ført i Ålesund. Derfor ble det i den forbindelse også gjort beslag i dokumenter som befant seg i Ålesund, skriver Pedersen i en uttalelse.

NRK - 30 minutter siden

Kina vil ha FN-gransking av Nord Stream-sabotasjen

Kina støttar Russlands ønske om ei FN-leia, uavhengig gransking av sabotasjeaksjonen mot gassrøyrleidningane Nord Stream 1 og 2 i Austersjøen. Det opplyser kinesisk UD på Twitter onsdag. Ukraina har skulda Russland for å stå bak sabotasjen, medan europeiske land har vore forsiktige med å seie noko om kven som kan stå bak..

NRK - 30 minutter siden

Lager Easee - 81 mister jobben

Norautron har produsert elbil-laderen Easee. Nå får det konsekvenser for 81 ansatte i Horten at elbil-laderen har fått forbud mot salg i Sverige. Det kom fram på et allmøte i går tirsdag, skriver Gjengangeren.

NRK - 30 minutter siden

Togpassasjerene mindre fornøyde enn før

Jernbanedirektoratets undersøkelse av kundetilfredshet viser en nedgang fra fjerde kvartal i fjor til første kvartal i år. Det er særlig punktligheten og kundeinformasjon når togene ikke er i rute som drar tilfredsheten ned, mens kundene er jevnt over godt fornøyd med servicen om bord og renhold på togene. Særlig på Østlandet har det de siste månedene vært mange avvik og lav punktlighet, i tillegg til problemene med Follobanen.

NRK - 30 minutter siden

Macron: Pensjonsreform blir vedteke før årsskiftet

Frankrikes president Emmanuel Macron seier til fransk TV at den omstridde pensjonsreforma kan bli vedteke før årsskiftet, melder Reuters. Den siste tida har det vore fleire demonstrasjonar mot reforma, som blant anna hevar pensjonsalderen. Regjeringa overlevde også så vidt eit mistillitsforslag tidlegare denne veka..

NRK - 45 minutter siden

Fleire skadde etter skipsvelt i Skottland

Fleire personar er skadde etter at eit skip velta medan det låg i tørrdokk i ei hamn i Skottland, melder Reuters. Fem ambulansar, eit redningshelikopter og redningsmannskap har rykka ut til staden som ligg i Leith utanfor Edinburgh. Ifølge kjelder på staden var kraftig vind grunnen til velten..

NRK - 45 minutter siden

Støre: – Kontrollkomiteens Ukraina-kritikk er feilslått

Statsminister Jonas Gahr Støre mener leder av kontrollkomiteen Peter Frølich (H) prøver å «skåre billig poeng» med kritikken av regjeringens Ukraina-innsats. – Det bildet som komiteens leder prøver å tegne av norsk Ukraina-bistand, mener jeg er feilaktig, sier Støre til NTB. Støre sier at han selvsagt tar komiteens uttalelse på alvor.

NRK - 45 minutter siden

Zelenskyj på besøk nær fronten i Bakhmut

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj besøkte onsdag fronten nær Bakhmut, ifølge ukrainske styresmakter. Der skal han ha møtt soldatar i området, der det har vore svært harde kampar. Slaget om Bakhmut i Aust-Ukraina har gått føre seg i fleire månader.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com