NRK > Utenriks

Lørdag, 24 Juli, 23:35

NRK - 12 des. 14 kl. 08:12

Kong Harald til Belgias eks-dronnings begravelse

Til tross for et historisk nært forhold mellom landene, er ingen medlemmer av det britiske kongehuset til stede når Belgias eks-dronning Fabiola begraves i dag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Belgias, Fabiola, Harald

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kong, Harald, til, Belgias, eks-dronnings, begravelse
Hegnar.no - 10 april 17 kl. 10:35

Kina inviterer kong Harald

Kong Harald er invitert på statsbesøk til Kina..

P4 - 08 jan. 20 kl. 18:05

Kong Harald innlagt på sykehus

Kong Harald er innalgt på Rikshospitalet på grunn av svimmelhet og avlyser flere oppdrag. Det opplyser Kongehuset nå i kveld. Det er ikke funnet alvorlig sykdom og det forventes at Kongen blir utskrevet før helgen.

NRK - 17 juli 21 kl. 12:21

Kongen sender kondolanse

Kong Harald har sendt sine kondolanser til Tysklands president Frank-Walter Steinmeier og Belgias kong Philippe etter flomkatastrofen. – På vegne av meg selv og det norske folk sender jeg mine kondolanser og ber om at dette viderebringes dette til etterlatte og rammede av denne forferdelige naturkatastrofen, skriver kong Harald..

NRK - 17 jan. 16 kl. 13:44

Kong Harald: – Både vemod og glede

Dagen i dag markerer både kong Harald og dronning Sonjas 25 år på tronen, og at det er 25 år siden kong Olav døde. – Det er en blanding mellom vemod og glede som preger dagen, sier kong Harald. – I kapellet følte vi det absolutt, sier dronning Sonja..

NRK - 20 april 21 kl. 06:59

Hong Kong forbyr innreise fra India

Minst 49 passajerer på et fly fra New Delhi til Hong Kong har testet positivt for koronavirus. Det sier myndighetene i Hong Kong, som nå forbyr alle fly fra India for å stoppe en ny bølge med koronasmitte. Flyet som ankom Hong Kong den 4.

P4 - 05 jan. 20 kl. 19:42

Listhaug: – Respektløst av MDG

Olje- og energiminister Sylvi Listhaug mener det er respektløst av MDG å kritisere at Kong Harald deltar på åpningen av oljefeltet Johan Sverdrup. MDGs Une Bastholm mener Equinor og regjeringen burde latt være å sette kong Harald i en situasjon der han må kaste glans over noe som vil bidra til klimakrisen. Listhaug sier til NTB at hun tror det norske folk reagerer på at MDG bruker kong Harald på denne måten politisk for å gjøre seg selv interessant..

VG - 26 mars 21 kl. 15:19

Påskehilsen fra kong Harald: – Jeg tenker på dere

Kong Harald og dronning Sonja skal tilbringe påsken på Prinsehytta. I en påskehilsen håper kongen at alle kan finne små gleder i ting man kan gjøre. Det blir hyttepåske på kongefamilien.

NRK - 21 feb. 18 kl. 05:57

Kong Harald fyller 81 år

I dag fyller kong Harald 81 år, noe som skal feires privat og trolig på vinterferie. Kongebiograf Tor Bomann-Larsen sier overfor NTB at han tror kongens popularitet øker år for år. – Stillingen til kong Harald vil bare bli sterkere, sier han..

NRK - 27 mars 19 kl. 17:17

Kong Harald bekymret for klima

Kong Harald uttrykte bekymring for klimaendringene da han og dronning Sonja møtte Chiles president Sebastián Piñera i hovedstaden Santiago. Kong Harald satt pris på at Chiles regjering har forpliktet seg til å redusere utslippene..

NRK - 12 jan. 20 kl. 17:49

Kong Harald framleis på sjukehus

Kong Harald er framleis innlagt på Rikshospitalet, og blir truleg utskriven i løpet av neste veke. Kongehuset har ikkje noko nytt å melde om helsetilstanden hans, opplyser dei til NTB. Kong Harald blei innlagt onsdag etter å ha opplevd svimmelheit..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 03 feb. 15 kl. 10:16

Bomber på hovudflyplassen i Kairo

To bomber er funne på hovudflyplassen i Kairo. Samtidig eksploderte ei bombe i sentrum. Ingen er arresterte..

NRK - 03 feb. 15 kl. 07:03

Nye bilder skal tilbakevise Fidel Castros død

Cubanske statlige medier publiserte tirsdag morgen norsk tid de første bildene av Fidel Castro på nesten seks måneder..

NRK - 02 feb. 15 kl. 23:43

Putin: – Stopp krigen umiddelbart

Ifølgje eit statleg russisk nyheitsbyrå uttrykker Russlands president stor uro for krigen i Ukraina. På same tid får han krasse skuldingar mot seg – denne gong frå Erna Solberg..

NRK - 02 feb. 15 kl. 06:44

USA vurderer våpenhjelp til Ukraina

USA vurderer å forsyne Ukraina med våpen til bruk mot de russiskstøttede separatistene..

NRK - 02 feb. 15 kl. 07:05

Obama ber foreldre vaksinere barna sine

President Barack Obama oppfordrer amerikanske foreldre til å vaksinere barna mot den svært smittsomme barnesykdommen meslinger..

NRK - 02 feb. 15 kl. 09:38

Strauss-Kahn i retten tiltalt for hallikverksemd

Privatlivet blir bretta ut i detalj når rettssaka mot Dominique Strauss-Kahn startar i dag. Den tidlegare IMF-direktøren og politikaren er tiltalt for omfattande hallikverksemd..

NRK - 02 feb. 15 kl. 13:50

Brende: Politiske reformer ikke lett med USAs sanksjonspolitikk

HAVANNA (NRK): Børge Brende skrev historie da han landet på Cuba i går kveld. Det er første gang en norsk utenriksminister besøker landet, og besøket kom i stand etter at USAs president åpnet for å normalisere forholdet til Cuba..

NRK - 02 feb. 15 kl. 13:20

Sør-Sudan: Ny våpenhvile, men ingen maktdeling

Seks våpenhvileavtaler er blitt revet i stykker under Sør-Sudans 13 måneder lange krig. Et siste fredsforslag utmeisler en maktdeling som fører partene tilbake til status quo..

NRK - 02 feb. 15 kl. 13:55

Obama vil gi 68 milliarder kroner til kampen mot IS

I forslag til nytt budsjett i USA, foreslår Obama foreslått hele 68 milliarder kroner til kampen mot IS. Fornybar energi er også et satsingsområde i budsjettet som vil møte motstand..

NRK - 21 jan. 15 kl. 05:28

Obama: – Vi begynner et nytt kapittel

USA begynner nå et nytt kapittel etter vanskelig år preget av terror og økonomisk krise, sa president Barack Obama i sin tale om rikets tilstand..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt