NRK - 14 jan 24 kl. 14:32

Kong Harald gratulerer kong Frederik

Kong Harald sender sine gratulasjonar og lykkønsker til Danmarks nye kongepar, kong Frederik 10. og dronning Mary. Han skriv at dei no skal følge ein monark som har fylt rolla si på ein beundringsverdig måte, og at dronning Margrethe i over 50 år har vore ein monark med smittande humør og stor kunnskap. – No skal de føre arven vidare, og følge Danmark vidare inn i ei ny tid. Eg er overtydd om at de vil fylle dei nye rollene dykkar på ein utmerka måte, skriv han..
Les mer på NRK


Les mer om:
Harald, Danmarks, Frederik, Mary, Margrethe, Danmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kong, Harald, gratulerer, kong, Frederik
Klartale - 15 jan 24 kl. 08:54

Nå er han konge i Danmark

Dronning Margrethe abdiserte etter 52 år som dronning. Sønnen Frederik ble kronet til konge i København søndag 14. januar.

NRK - 14 jan 24 kl. 16:11

Støre gratulerer det nye kongeparet i Danmark

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) gratulerer kong Frederik 10. og hans kone dronning Mary med tronskiftet. – Regjeringen ønsker det nye kongeparet i Danmark lykke til.

NRK - 27 feb 24 kl. 17:09

Støre ønsker kongen god bedring

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier det er trist å høre at kong Harald er innlagt på sykehus i Malaysia. – Det var leit å høre at kong Harald er innlagt på sykehus i Malaysia. Jeg vil ønske kong Harald god bedring og håper han snart er frisk igjen, sier Støre til Dagbladet..

NRK - 03 mar 24 kl. 22:57

Kongen har landet i Norge

SAS-flyet som hentet kong Harald og dronning Sonja i Malaysia, har landet på Gardemoen. Flyet tok søndag ettermiddag av fra Emiratene etter en kort mellomlanding. Til sammen har flyturen hjem tatt nesten 16 timer i luften.

NRK - 15 sep 23 kl. 22:36

Feiret kong Carl Gustaf i Stockholm

Fredag ble svenske kong Carl Gustafs 50 år på tronen feiret på Stockholm slott. Til stede på jubileumsmiddagen var både kong Harald og dronning Sonja. Kong Harald ankom middagen sammen med dronning Silvia, svenskekongens kone.

NRK - 06 okt 23 kl. 11:36

Jens Stoltenberg gratulerer Marges Mohammadi

Nato-sjef Jens Stoltenberg – som selv har vært nevnt som mulig fredsprisvinner – gratulerer Narges Mohammadi og kaller henne modig. – Jeg gratulerer Narges Mohammadi med Nobels fredspris 2023. Du har vært modig i kampen mot undertrykking av kvinner.

Klartale - 23 okt 23 kl. 08:44

Kong Harald har fått korona

– Hans Majestet Kongen har fått korona og er sykmeldt fram til han har null symptomer. Kongen har symptomer på forkjølelse og holder seg hjemme. Det skriver kongehuset på sine hjemmesider.

Klartale - 13 sep 23 kl. 15:30

Slik feirer kong Carl Gustaf 50 år på tronen

Kong Carl Gustaf skal feire 50 år på tronen. Han er Sveriges konge. Denne uka skal det hele feires.

NRK - 24 dec 23 kl. 10:35

Kong Charles spøkte om egne «pølsefingre» i kroning-dokumentar

Storbritannias kong Charles tullet med at han har såkalte pølsefingre i en prat med sin sønn prins William da de øvde på kroningen, viser en ny dokumentar. BBC-dokumentaren følger oppbyggingen til den forseggjorte seremonien i mai, der kong Charles formelt ble kronet som monark i Storbritannia. Den skal vises på TV andre juledag.

Klartale - 03 apr 24 kl. 06:00

Vil ha et arbeidsliv som passer dem med dysleksi

Industrien har endret seg mye, ifølge Cay Nordhaug. Det stilles flere krav til sikkerhet. Mer skal dokumenteres.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Qatar revurderer rollen som mekler mellom Hamas og Israel

Qatar revurderer rollen som mekler i samtalene om våpenhvile mellom Israel og Hamas, melder nyhetsbyrået Reuters. Qatars statsminister sjeik Mohammed bin Abdulrahman Al Thani forklarer det med at Qatars rolle blir misbrukt av enkelte politikere til gunst for egne politiske interesser. Qatar-statsministeren utdypet ikke utsagnet ytterligere, skriver Reuters.

NRK - 45 minutter siden

Truet beboere med jernstang

Politiet melder at de har pågrepet en mann i Bærum. Han skal ha truet flere beboere i et bofellesskap med en jernstang, opplyser de. Mannen skal ikke ha vært samarbeidsvillig, men pågripelsen gikk ifølge politiet for seg uten særlig dramatikk.

NRK - 1 time siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 1 time siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 2 timer siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 3 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com