NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 19:57

NRK - I førrgår: 16:29

Kompetansebevis på avveie

Flere privatister har fått et eller flere kompetansebevis i posten som tilhører en annen, opplyser Utdanningsetaten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Utdanningsetaten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kompetansebevis, avveie
VG - I førrgår: 17:03

Frykter at opptil 1200 privatister kan ha fått feil kompetansebevis

Et uvisst antall privatister har fått feil kompetansebevis i posten, melder Utdanningsetaten torsdag..

NRK - Igår: 15:38

1685 personer berørt av personvernbrudd

I går meldte Utdanningsetaten at privatister i Oslo har fått feil kompetansebevis i posten på grunn av en datafeil. Et kompetansebevis er dokumentasjon på beståtte eksamener og inneholder navn, personnummer, fag og karakterer. Nå viser det seg at 1685 personer berørt, og Utdanningsetaten er i gang med å kontakte alle berørte direkte for å hjelpe dem.

NRK - 11 mar 22 kl. 12:59

Antatt ukrainsk drone styrtet i Kroatia

Det som antas å være en sovjetiskbygd overvåkingsdrone som brukes av Ukraina, har styrtet i utkanten av Kroatias hovedstad Zagreb. Det er meldt om et kraftig smell etter at dronen gikk i bakken, men det er ikke meldt om personskader, sier kroatiske myndigheter fredag. Det er antatt at den er kommet på avveie og har fløyet over 500 kilometer fra krigssonen i Ukraina.

Aftenposten - 16 mar 22 kl. 17:22

«Lust» er impotent svensk sex-humor på sitt verste

Sofia Helin fronter en fjasete humorserie om dildoer og anus-sjokolade på avveie..

NRK - 08 apr 22 kl. 14:14

Datainnbrudd ved flere sykehus

Helse Nord informerer om et datainnbrudd ved flere av helseforetakets sykehus, skriver Nordlys. Sykehusene er angrepet i varierende grad. Det er ikke kjent om personopplysninger er på avveie.

NRK - 28 apr 22 kl. 21:04

Kaller missil over kjernekraftverk ekstremt alvorlig

I en ny oppdatering fra IAEA (Det internasjonale atomenergibyrået) opplyser de at ukrainske myndigheter i dag gjorde dem bevisst på et missil som fløy direkte over et kjernekraftverk i Sør-Ukraina, melder Dagbladet. – IAEA ser på denne saken som, hvis den bekreftes, ekstremt alvorlig, uttaler generaldirektør Rafael Mariano Grossi i pressemeldingen fra atomenergibyrået. Han forklarer videre at et slikt missil på avveie potensielt kunne føre til en atomulykke.

NRK - 28 apr 22 kl. 21:04

Skal ha skutt missil over kjernekraftverk

I en ny oppdatering fra IAEA (Det internasjonale atomenergibyrået) opplyser de at ukrainske myndigheter i dag gjorde dem bevisst på et missil som fløy direkte over et kjernekraftverk i Sør-Ukraina, melder Dagbladet. – IAEA ser på denne saken som, hvis den bekreftes, ekstremt alvorlig, uttaler generaldirektør Rafael Mariano Grossi i pressemeldingen fra atomenergibyrået. Han forklarer videre at et slikt missil på avveie potensielt kunne føre til en atomulykke.

NRK - 01 maj 22 kl. 20:44

Flere har mottatt feil pass i posten

Flere NRK har vært i kontakt med, har opplevd å få feil pass i posten. Som en del av forberedelsene til sommerferien, bestilte Daniel Egge Roux og samboeren bestilte pass til sønnen. Da de henta passet som hadde kommet i posten, fant de to.

VG - 08 maj 22 kl. 12:24

Pia Tjeltas Gullruten-pris på avveie: – Vil gjerne ha den tilbake

Festkvelden endte med en ublid overraskelse for Gullruten-vinner Pia Tjelta..

NRK - 10 maj 22 kl. 17:19

Datainnbrudd hos Norkart - persondata på avveie

Selskapet Norkart er blitt utsatt for et datainnbrudd i en av selskapets søketjenester. Norkart er leverandør av IT-systemer for kart- og eiendomsinformasjon. – Selv om hendelsen ble raskt avdekket, kan uvedkommende ha tilgang til informasjon om deg.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Leteaksjon etter mann i Gjerstad

En mann er ikke kommet tilbake etter en tur i Gjerstad i Agder. Det er iverksatt leteaksjon, hvor politiet er på stedet med ressurser i tillegg til redningshelikopter og frivillige letemannskaper, tvitrer politiet..

NRK - 30 minutter siden

Macron: – Står sterkere mot hatet sammen

Frankrikes president Emmanuel Macron uttrykker medfølelse med ofrene og det norske folk i en Twitter-melding på norsk etter skytingen i Oslo. – Oslo ble i natt rammet av en grusom handling utført av en islamistisk terrorist. Min medfølelse går til ofrene og til deres pårørende, til de skadde og til det norske folk, skriver den franske presidenten på Twitter.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 1 time siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 1 time siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 2 timer siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com