NRK > Nyheter

Monday, 06 December, 21:57

NRK - 24 okt 21 kl. 07:05

Kommuner kan få pengetrøbbel i 2022

Dyrere strøm, diesel og byggevarer kan føre til kostnadssmell for norske kommuner neste år, frykter KS. Det kan få følger for veivedlikehold, oppvarming av skoler og aldershjem og tjenester som brøyting og søppeltømming, skriver Nationen..
Les mer på NRK


Les mer om:
KS, Nationen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kommunerkan få , pengetrøbbeli , 2022
VG - 05 aug 21 kl. 21:47

Derfor forlater han Barcelona

Pengetrøbbel, høy lønn og La Liga-regler hindrer Barcelona i forlenge med sin egen store stjerne Lionel Messi (34)..

Aftenposten - 05 aug 21 kl. 21:47

Derfor forlater han Barcelona

Pengetrøbbel, høy lønn og La Liga-regler hindrer Barcelona i forlenge med sin egen store stjerne Lionel Messi (34)..

E24 - 01 sep 21 kl. 20:43

Helikopterselskapet Fonnafly er konkurs

Pengetrøbbel hos selskapet ble tydelig i april, da en kreditor som ikke fikk betalt blokkerte hangaren der et helikopter sto parkert..

NRK - 09 jul 21 kl. 19:16

13 kommuner gir bort vaksiner

13 kommuner har gitt Folkehelseinstituttet beskjed om at de ønsker redusert eller ingen levering av vaksiner de kommende ukene fordi de ikke får fyllt opp vaksinelistene, melder TV2. NRK fortalte i går at en rekke kommuner melder om utfordringer med å få tak i nok folk til vaksinetime. – Det kan være ulike årsaker til at de har meldt at de ikke trenger flere doser til dose 1.

VG - 09 jul 21 kl. 16:17

FHI: Kommuner kan åpne opp for drop-in-vaksinering

Flere kommuner sliter med å få tak i folk til å sette første vaksinedose. Nå kan kommuner tilby drop-in-vaksinering – også til innbygger i nabokommuner..

VG - 09 jul 21 kl. 21:03

FHI kartlegger kommuner som har avbestilt vaksinedoser

Enkelte kommuner har slitt med å få satt alle vaksinedosene. Nå har 13 kommuner avbestilt leveranser fra Folkehelseinstituttet (FHI)..

NRK - 08 nov 21 kl. 21:27

Må ikke nøle med tiltak i kommunene

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) sier regjeringen løpende vurderer om vi skal øke bruken av koronasertifikat og at kommuner må innføre lokale tiltak raskt. Den siste tiden har både tallet på smittede og innlagte på sykehusene med koronavirus økt. Innlagttallene nærmer seg 200.

E24 - 27 jul 21 kl. 15:00

IMF jekker opp vekstutsiktene for 2022: Økende gap i vaksinasjonen

Vaksinene begynner å bre om seg, veksten tar seg opp, og prisene på mat, metaller og olje stiger. IMF venter nå en global vekst på seks prosent i 2021 og 4,9 prosent i 2022..

E24 - 02 aug 21 kl. 07:59

Elkem-selskap tyvstarter på Herøya: Vil produsere batterigrafitt fra 2022

Elkem-eide Vianode vil leie et nabobygg for å komme enda raskere i gang med produksjon av batterimaterialer på Herøya i Porsgrunn, og kan være i gang alt i 2022..

NRK - 10 aug 21 kl. 13:08

Forventer oppstart tidlig i 2022

Arendalsbaserte Norse Atlantic Airways forventer å kunne starte opp med sine langdistanseflyvninger i første eller begynnelsen av andre kvartal av 2022. Selskapet skal tilby lavpris langdistanseflyvninger til kunder og tar sikte på å kunne fly kunder mellom Europa og USA neste sommer. Selskapet skal ha 15 fly og 1600 ansatte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt