NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 23:28

NRK - 17 des. 15 kl. 18:43

Kommersiell flytrafikk USA-Cuba

USA og Cuba er samde om at amerikanske flyselskap skal få gjennomføre 110 tur-retur-flygingar dagleg frå USA til Cuba, seier ein amerikansk tenestemann til nyheitsbyrået Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Cuba, Reuters, USA-Cuba

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kommersiell, flytrafikk, USA-Cuba
NRK - 17 des. 15 kl. 02:53

Flytrafikk mellom USA og Cuba

USA og Cuba er enige om å tillate kommersiell flytrafikk mellom landene, opplyser tjenestemenn fra begge sider. Nyheten kommer på dagen ett år etter at de gamle erkefiendene ble enige om en politisk avspenning, melder nyhetsbyrået AP..

Hegnar.no - 17 des. 15 kl. 05:26

– Klart for kommersielle flygninger mellom USA og Cuba

USA og Cuba er kommet til enighet om å tillate kommersiell flytrafikk mellom landene, opplyser tjenestemenn fra begge sider..

Hegnar.no - 18 des. 15 kl. 06:59

Flyforbindelsen gjenopprettes mellom USA og Cuba

USA og Cuba er enige om å gjenopprette normal, kommersiell flytrafikk mellom de to landene..

P4 - 22 aug. 19 kl. 05:44

Færre turister på Cuba

Det kom 23,6 prosent færre turister til Cuba i juli i år sammenlignet med samme måned i fjor. Det melder NTB. USAs president Donald Trump innførte i juni sanksjoner mot Cuba, der han blant annet forbød alle amerikanske cruiseskip å legge i land.

NRK - 22 juli 21 kl. 22:07

USA med sanksjoner mot Cuba

Over 100 personer er arrestert på Cuba etter protester mot regjeringen. Det har fått USA til å innføre sanksjoner mot forsvarsministeren og innenriksdepartementet på Cuba. – USA fordømmer massefengslingen og skinnprosessene på Cuba og kommer til å fortsette å rette sanksjoner mot personer som er ansvarlig for undertrykkelsen av det cubanske folk, heter det i en uttalelse fra presidenten.

NRK - 03 jan. 16 kl. 06:42

Obama drar kanskje til Cuba

Innen to måneder skal det bestemmes om USAs president Barack Obama skal besøke Cuba. Obama har gjort det klart at han ønsker å besøke Cuba før han går av som president neste år. Etter 50 år gjenopptok USA og Cuba diplomatiske forbindelser i juli 2015.

P4 - 20 mars 16 kl. 19:17

Obama på vei til Cuba

USAs president Barack Obama er nå på vei til Cuba for et tre dager langt besøk. Besøket er det første besøket en sittende amerikansk president har gjort på Cuba på 88 år. Cuba og USA startet arbeidet med å etablere diplomatisk kontakt i gjen i desember 2014.

P4 - 29 sep. 17 kl. 16:09

USA kaller hjem diplomater fra Cuba

60 prosent av de ansatte ved USAs ambassade på Cuba kalles hjem. Årsaken er at amerikanske myndigheter mener Cuba står bak lydbølge-angrep på 21 av deres diplomater som har ført til hjernerystelser og hodepine. Også amerikanske statsborgere advares mot å reise til landet.

NRK - 12 jan. 21 kl. 06:38

Cuba fordømmer terror-merkelapp

Cuba skuldar USA for politisk oppotunisme etter at Trump-administrasjonen igjen sette Cuba opp på lista over land som sponsar terror. Listinga betyr at dei som driv visse forretningar med Cuba, risikerer å bli straffa. Obama fjerna listinga i 2015..

P4 - 01 juli 19 kl. 06:42

Japan gjenopptar kommersiell hvalfangst

Japan har i dag gjenopptatt kommersiell hvalfangst for første gang på tre tiår. Japan trakk seg i fjor ut av den internasjonale hvalfangstkommisjonen, og kunne dermed åpne for kommersiell fangst igjen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Amazons overskudd opp 50 prosent

Overskuddet til netthandelsgiganten Amazon steg nesten 50 prosent i andre kvartal sammenlignet med samme periode i fjor. Resultatet ble på 7,8 milliarder dollar, tilsvarende over 61 milliarder kroner..

NRK - 1 time siden

Påbyr munnbind for uvaksinerte

Alle føderalt ansatte som ikke er fullvaksinert mot korona, må bruke munnbind og underlegges regelmessig testing, ifølge Det hvite hus. De nye kravene gjelder for 4 millioner ansatte og innleide arbeidere i føderal sektor i USA..

NRK - 1 time siden

Verneavtale i Barentshavet

Russiske fiskeriselskaper oppretter verneområde i norsk sone i Barentshavet, melder Fiskeribladet. Det har blitt inngått en avtale mellom fire av de største fiskeriselskapene i Nordvest-Russland om å beskytte 3,4 prosent av Barentshavet for bunntråling..

NRK - 1 time siden

Vedtok mer penger til sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten ved Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke utestående gjeld etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 1 time siden

Smittetopp i Thailand

Thailand har satt en ny, dyster rekord i både smittetilfeller og koronadødsfall. Mangelen på sykehussenger er alvorlig, advarer helsedepartementet. Torsdag registrerte myndighetene 17.

NRK - 1 time siden

Skogbrann herjer i Finland

De største skogbrannene i Finland på 50 år sprer seg i Kalajoki, melder Yle. Over 250 brannmannskaper kjemper mot brannen, som har svidd av rundt 300 hektar av de finske skogene. Vind i området øker risikoen for at brannen sprer seg ytterligere, ifølge Yle..

NRK - 1 time siden

Savnet tiåring er funnet

Den ti år gamle gutten som ble meldt savnet av politiet torsdag kveld, ble funnet etter kort tid. – En observant mann observerte gutten og varslet politiet. Vi er i kontakt med gutten nå og kjører han hjem til familien, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Positive koronatester i United

Manchester United avlyser treningskamp mot Preston North End etter at flere spillere skal ha testet positivt på koronaviruset. Det bekrefter Preston på sine nettsider. De avventer nå svar på PCR-tester for å bekrefte tilfellene.

NRK - 2 timer siden

Søker etter tiåring i Fredrikstad

Politiet søker etter en ti år gammel gutt i Fredrikstad. Han ble sist sett klokken 20.00, melder politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Stanser sak mot Polisario-leder

En spansk domstol har avsluttet en sak som omhandlet anklager om folkemord rettet mot Brahim Ghali (71), lederen for uavhengighetsbevegelsen i Vest-Sahara, melder NTB. Bakgrunnen for rettssaken i Spania var anklager om at Ghali var ansvarlig for folkeord, terrorisme og tortur mellom 1975 og 1990..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt