NRK > Nyheter

Onsdag, 28 Juli, 00:32

NRK - 21 april 21 kl. 06:39

Kommer til å erkjenne drapet

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Onsdag starter rettssaken i Nedre Romerike tingrett mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nittedal, Nedre Romerike, Kristian Løvlie

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kommer tilå , erkjenne, drapet
NRK - 09 juni 21 kl. 02:50

«El Chapos» kone vil erkjenne skyld

Kona til den fengslede narkobaronen Joaquin «El Chapo» Guzman planlegger å erkjenne å ha bistått ektemannen i smugling av narkotika, skriver AFP. 31 år gamle Emma Coronel Aispuro ble pågrepet ved Dulles internasjonale flyplass i februar under mistanke om at hun hadde medvirket til ektemannens mexicanske narkokartell..

Dagbladet - 21 april 21 kl. 07:38

Knivdrapet i Nittedal: - En skrekkelig tragedie

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Forsvareren hans kaller drapet en skrekkelig tragedie..

NRK - 26 juni 21 kl. 01:48

Trump organization kan bli anmeldt

Selskapet til tidligere presidenten i USA, Donald Trump, risikerer å bli anmeldt for kriminelle handlinger av påtalemyndighetene i New York neste uke, det melder nyhetsbyrået AP. Trumps Organization skal ha blitt etterforsket over lengre tid. Det skal blant annet dreie om frynsegoder selskapet har gitt til toppledere, som bruk av leiligheter, biler og skolepenger.

NRK - 18 mai 21 kl. 12:32

– Har ikke nådd målet i Afghanistan

– Vi må erkjenne at på viktige områder har vi ikke oppnådd målene vi satte oss for bistanden til Afghanistan, sier statsminister Erna Solberg (H). Solberg redegjorde tirsdag for Stortinget om det norske bidraget og om planene for tilbaketrekking. De norske soldatene er blant de siste som skal forlate Afghanistan innen fristen som er satt til 11.

VG - 10 feb. 21 kl. 19:13

Ordet må fange!

Ledelsen i norsk idrett blir stadig flinkere til å erkjenne problemer. Men ordene hjelper lite om de ikke ledsages av håndfast handlekraft..

VG - 18 mai 21 kl. 12:41

Solberg om tilbaketrekking fra Afghanistan: Vi har ikke nådd målet

– Vi må erkjenne at på viktige områder har vi ikke oppnådd målene vi satte oss for bistanden til Afghanistan, sier statsminister Erna Solberg (H)..

Aftenposten - 04 april 21 kl. 18:00

Kanskje ett eller to barn er nok for oss i 2021?

Vi vil ha i pose og sekk. Kanskje vi bare skal erkjenne at det er dette det handler om?.

Aftenposten - 03 mai 21 kl. 18:30

Etter at dette bildet ble tatt, måtte VIF-talentet erkjenne noe viktig. Det har hjulpet ham på en tøff reise.

For fire år siden måtte Henrik Udahl (24) forlate Vålerenga for å få spilletid..

E24 - 18 mai 21 kl. 16:43

Mener klimakutt vil kreve naturinngrep: – Må erkjenne at det blir en brutal omstilling

Miljøvernere jubler over at IEA sår tvil om behovet for nye oljefelt, men utfordres på å også akseptere noe vindkraft. – Det grønne skiftet vil medføre miljøkonsekvenser, sier Bellona-leder Frederic Hauge..

Aftenposten - 18 mai 21 kl. 17:13

– Miljøbevegelsen må erkjenne at det blir en brutal omstilling

Miljøvernere jubler over at IEA sår tvil om behovet for nye oljefelt, men utfordres på å også akseptere noe vindkraft..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

273 nye smittet – trenden peker opp

Det siste døgnet er det registrert 273 nye koronasmittede personer i Norge. Det er 27 flere enn forrige tirsdag. De siste sju dagene er det i snitt registrert 227 koronasmittede per dag.

NRK - 3 minutter siden

63 prosent har fått første stikk

Nå har 63,3 prosent av befolkningen fått første dose av koronavaksinen og 32,3 prosent er fullvaksinerte med to doser. Om man kun regner innbyggere over 18 år, er andelen vaksinerte henholdsvis 79,7 og 40,7 prosent. Til sammen er det nå satt 5,15 millioner vaksinedoser i Norge..

NRK - 4 minutter siden

273 nye koronatilfelelr i Norge

Det siste døgnet er det registrert 273 nye koronasmittede personer i Norge. Det er 27 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 227 koronasmittede per dag.

NRK - 15 minutter siden

Palestiner drept på Vestbredden

En palestiner er tirsdag drept av israelske sikkerhetsstyrker på den okkuperte Vestbredden, opplyser palestinske myndigheter ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 15 minutter siden

Nye verdensarv-steder utnevnt

Byen Nice, Tlaxcala-katedralen i Mexico, chilenske mumier og et gammelt solobservatorium i Peru er blant stedene som har fått verdensarvstatus. Unescos verdensarvkomité, som er samlet til årsmøte i Fuzhou i Kina, ga tirsdag også verdensarvstatus til historiske jødiske sentre i Tyskland og til en del av grensen til det romerske imperiet..

NRK - 30 minutter siden

Politifolk fryktet for livet

Amerikanske politifolk fryktet for livet under stormingen av Kongressen i Washington januar. Det kom frem i flere vitnesbyrd som ble fortalt av fire politimenn under en høring i Kongressen tirsdag. De fortalte om trusler, rasisme og fysisk vold fra angriperne..

NRK - 1 time siden

Fire arrestert for gresk skogbrann

Fire personer er arrestert i Hellas, mistenkt for ha tent på branner i samarbeid med eiendomsutviklere. Brannmannskaper kjemper mot flere skogbranner som truer hovedstaden Aten..

NRK - 1 time siden

Gulltyv rømte på sparkesykkel

En bevæpnet mann som ranet en gullsmedbutikk i Paris, rømte med ransutbyttet på en elsparkesykkel. Han fikk med seg gullsmedvarer for 20 millioner kroner, og er fortsatt på frifot, melder fransk politi..

NRK - 1 time siden

Varsler ny runde om sperregrensa

Rødt-leder Bjørnar Moxnes vil senke sperregrensa fra 4 til 2 prosent. Arbeiderpartiets Stein Erik Lauvås sier til Vårt Land at han vil foreslå å heve sperregrensa til 5 prosent. Partier under sperregrensa får ikke andel i de 19 utjevningsmandatene som valgloven fastsetter..

NRK - 4 timer siden

Folk er fortsatt strømløse i Agder

Uværet over Sørlandet det siste døgnet har satt sine spor. På det meste har over 3000 husstander vært uten strøm, og en del er det fortsatt. Natt til tuirsdag var det over 20.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt