NRK > Nyheter

Onsdag, 12 Mai, 19:52

NRK - 21 april 21 kl. 06:39

Kommer til å erkjenne drapet

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Onsdag starter rettssaken i Nedre Romerike tingrett mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nittedal, Nedre Romerike, Kristian Løvlie

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kommer tilå , erkjenne, drapet
Dagbladet - 21 april 21 kl. 07:38

Knivdrapet i Nittedal: - En skrekkelig tragedie

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Forsvareren hans kaller drapet en skrekkelig tragedie..

VG - 10 feb. 21 kl. 19:13

Ordet må fange!

Ledelsen i norsk idrett blir stadig flinkere til å erkjenne problemer. Men ordene hjelper lite om de ikke ledsages av håndfast handlekraft..

Aftenposten - 04 april 21 kl. 18:00

Kanskje ett eller to barn er nok for oss i 2021?

Vi vil ha i pose og sekk. Kanskje vi bare skal erkjenne at det er dette det handler om?.

Aftenposten - 03 mai 21 kl. 18:30

Etter at dette bildet ble tatt, måtte VIF-talentet erkjenne noe viktig. Det har hjulpet ham på en tøff reise.

For fire år siden måtte Henrik Udahl (24) forlate Vålerenga for å få spilletid..

VG - 13 april 21 kl. 10:36

Opplysninger til VG: Siktet mann knytter seg til drapet på Tor Kjærvik

Mannen som er siktet for drapet på Tor Kjærvik (70) skal, i forbindelse med pågripelsen mandag kveld, ha knyttet seg til drapet. Det får VG opplyst..

NRK - 08 mai 21 kl. 04:43

Drapet i Tønsberg knyttes til narko

Politiet mener at en drapssiktet 25-åring forfulgte Bård Lanes (33) før drapet. Politiet mener drapet har tilknytning til narkotikaomsetning og beskriver narkotikamiljøet i Tønsberg som hardt..

NRK - 12 april 21 kl. 14:17

Ankesak etter Regestrand-drapet

Mandag startet ankesaken i Stavanger tinghus etter Regestrand-drapet fra 2019. I fjor ble to menn dømt til forvaring etter drapet på en 44 år gammel mann på Sola utenfor Stavanger. Begge de tiltalte nekter straffskyld, og begge valgte å anke saken..

VG - 09 april 21 kl. 09:06

Kristiansand-drapet: To tiltalt for drapet på Dan-Eivind Lid

To av de tre som har vært siktet for drapet på Dan Eivind Lid er nå tiltalt for drap..

VG - 09 april 21 kl. 09:06

Kristiansand-drapet: To tiltalt for drapet på DanEivind Lid

To av de tre som har vært siktet for drapet på Dan Eivind Lid er nå tiltalt for drap..

NRK - 23 april 21 kl. 13:18

– Uforstående til siktelsen

Mannen som er siktet for medvirkning til drapet på Bård Lanes i Tønsberg, stiller seg helt uforstående til siktelsen. Det sier forsvareren til NRK. 31-åringen ble pågrepet i forbindelse med en bilbrann kort tid etter drapet, men i går ble siktelsen utvidet til også å omfatte medvirkning til drap..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Oslo varsler pressekonferanse

Oslo kommune varsler pressekonferanse om videre gjenåpning av Oslo neste fredag, altså 21. mai, skriver Aftenposten. Det er alt varslet at trinn to i kommunens gjenåpning ikke begynner før etter 27.

NRK - 15 minutter siden

Mann tok fram softgun på utestad

Ein mann er tatt hand om av politiet etter at tok fram ein softgun på ein utestad i Tromsø, og sikta han på ei dame. Mannen blir meldt til politiet for dette, i tillegg for å ha på seg kniv og å plage politiet..

NRK - 15 minutter siden

Blinken i Netanyahu-samtale

USAs utenriksminister Antony Blinken har bedt partene i i Israel og Gaza om å de-eskalere konflikten. Det var et av budskapene da Blinken onsdag snakket med Israels statsminister Benjamin Netanyahu, melder AFP. Tidligere i dag ble det kjent at USA sender en spesialutsending til Midtøsten for å møte israelske og palestinske ledere.

NRK - 15 minutter siden

Hurtigbåt får ikkje legge til kai

Hurtigbåten mellom Harstad og Tromsø får ikkje legge til kai fordi ein av matrosane har fått påvist koronasmitte. Båten ligg til hamn i Finnsnes på veg til Tromsø. Passasjerane som skal til Tromsø får foreløpig ikkje forlate båten..

NRK - 45 minutter siden

AFP: 6-åring drept i rakettangrep

NRK - 45 minutter siden

319 kommuner får færre vaksinedoser

Regjeringens prioritering av 24 østlandskommuner med vedvarende høyt smittetrykk innebærer at 319 kommuner vil få om lag 35 prosent færre vaksinedoser enn befolkningsnøkkelen tilsier, i opptil 7 uker. Innbyggerne i disse kommunene utgjør om lag halvparten av Norges befolkning. 13 kommuner får ingen endring.

NRK - 1 time siden

Hamas: Har avfyrt 130 raketter 

Hamas varsler onsdag ettermiddag at 130 raketter nettopp er blitt skutt mot Israel. Luftalarmen går i Tel Aviv og flere andre byer. Luftsirenene gjaller både i Tel Aviv, byer i det sentrale Israel og sør i landet nær Gazastripen..

NRK - 1 time siden

Søreide: Eksplosiv situasjon

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier situasjonen i Midtøsten-regionen er eksplosiv. Søreide snakket onsdag med den palestinske utenriksministeren Riyad Al-Maliki og skal etter planen snakke med den israelske utenriksministeren Gabi Ashkenazi torsdag. – Vi er veldig klare på vår henstilling til både politiske og religiøse ledere om at de har et ansvar for å bidra til å roe ned, sier Søreide til NTB.

NRK - 2 timer siden

Nytt høyhus i Gaza bombet

Israel fortsetter luftangrepene mot Gazastripen onsdag ettermiddag. Ifølge nyhetsbyrået AP kollapset et høyhus i Gaza by etter et angrep like før klokken 18 norsk tid. Avisa Times of Israel hevder det er al-Shourouk-bygningen som er ødelagt..

NRK - 1 time siden

Gode nyheter for Oslos gjenåpning

Byrådsleder Raymond Johansen peker på stort behov for den skjevfordelingen regjeringen nå går inn for, og sier det er gode nyheter for gjenåpningen av Oslo. – Dette har vi ventet på lenge, og jeg er selvfølgelig veldig glad for at Oslo og andre områder i Norge med høyt smittetrykk får flere vaksiner, sier Johansen til NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt