E24 > Økonomi

Torsdag, 29 Juli, 17:57

E24 - 21 juli 21 kl. 22:08

Kommer cruisene tilbake til Norge? Nå stilles strengere krav.

Norsk reiseliv har mistet milliarder i inntekter på to års fravær av cruiseskip. Men når skipene vender tilbake, kan det bli en ny virkelighet..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kommer cruisene, tilbake, til, Norge, stilles, strengere, krav
Aftenposten - 21 juli 21 kl. 22:08

Kommer cruisene tilbake til Norge? Nå stilles strengere krav.

Norsk reiseliv har mistet milliarder i inntekter på to års fravær av cruiseskip..

NRK - 17 juni 21 kl. 14:53

Russisk ambassadør tilbake til USA

Den russiske ambassadøren Anatoly Antonov vender tilbake til Washington, etter at han ble kalt hjem til Russland mars i år. Det skriver Reuters. Antonov ble kalt tilbake til Russland etter at Joe Biden kalte president Vladimir Putin for en drapsmann, samt beskyldte Russland for innblanding i det amerikanske presidentvalget.

NRK - 02 juni 21 kl. 02:12

IEA snur om oljeprisen

Det internasjonale energibyråets (IEA) sier etterspørselen etter olje kan være tilbake på samme nivå som før koronakrisen innen ett års tid. – Det kan godt tenkes at etterspørselen om et år eller så er tilbake til nivået som var før krisen, sier administrerende direktør Fatih Birol i IEA til Bloomberg. Det er et annet signal enn det energibyrået kom med i sin rapport i mars.

NRK - 20 juli 21 kl. 16:45

Store summer krevd tilbake

Skatteetaten har fått tilbakebetalt 597 millioner av kronene som er tildelt i koronakompensasjon. I alt har de krevd tilbake 662 millioner kroner. 101 millioner er krevd tilbake som følge av etterkontroller, mens noen få har betalt tilbake helt uoppfordret, viser tall Dagens Næringsliv har innhentet.

NRK - 12 april 21 kl. 16:09

Norge med oppfordring til Russland

Norge ber Russland trekke tilbake nylig utplasserte militære styrker i og rundt Ukraina. Det skriver Utenriksdepartementet i en pressemelding. – Norge oppfordrer Russland til å redusere spenningen ved å umiddelbart trekke tilbake sine nylig utplasserte militære styrker og bruke sin innflytelse på de russisk-støttede væpnede gruppene for å stanse våpenhvilebruddene i Øst-Ukraina, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide..

Klartale - 21 juni 21 kl. 10:59

Tilbake i Norge etter ti år i fengsel i Gambia

Ti år etter at han ble dømt til fengsel i Gambia, er mannen tilbake i Norge. Norsk politi vil trolig be om at han skal i fengsel i Norge også..

NRK - 04 juni 21 kl. 20:34

Alliansen må betale tilbake støtte

Staten krever tilbake partistøtten til det høyreradikale partiet Alliansen, melder VG. Grunnen er at partiet har slettet oppføringen i partiregisteret, og opprettet en ny oppføring under navnet «Alliansen – alternativ for Norge». Ekspedisjonssjef Cathrin Sætre i Kommunaldepartementet bekrefter til avisen at de har besluttet å trekke tilbake tre fjerdedeler av støtten til partiet for 2021, fra etter partiet slettet seg selv i Partiregisteret.

NRK - 03 juli 21 kl. 13:13

Tusk tilbake i polsk rikspolitikk

Tidligere EU-president Donald Tusk er tilbake i polsk politikk, der han blir leder for opposisjonspartiet Sivil plattform. Tusk er kjent for å ta til sterkt til orde mot høyrepartiet Lov og Orden som styrer landet. Han kritiserer regjeringen både for deres håndtering av pandemien, og for å stramme inn på abortloven.

NRK - 07 juli 21 kl. 05:54

Trafikknivå er tilbake til normalen

Trafikknivået i bomstasjonene i Oslo er tilbake til normalen. I juni økte trafikken med 0,6 prosent sammenlignet med juni i fjor. Trafikken har tatt seg opp utover våren i takt med lettelser i smitteverntiltakene, og i juni er trafikknivået tilbake til normalen før koronapandemien, ifølge Fjellinjen.

NRK - 21 juli 21 kl. 14:30

Norge og Litauen bytter vaksiner

Norge sender 100.000 doser av Janssen-vaksinen til Litauen, og får 100.000 Pfizer-doser i retur.

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Oljefondet tapte over 170 millioner kroner etter Nikola-tiltale

Grunnleggeren av Nikola skal ha feilinformert investorer og blir tiltalt i USA. Nå stuper aksjen, og både Oljefondet og hydrogenselskapet Nel er med på nedturen..

E24 - 1 time siden

Dette er hennes beste investeringsråd

Investeringsdirektør Alexandra Morris i Skagenfondene ser en del signaler ved et eventuelt regjeringsskifte som ikke lover godt. Og avslører noe få vet om henne..

E24 - 3 timer siden

Trevor Milton tiltalt for bedrageri

Statsadvokaten i New York har tatt ut tiltale mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 2 timer siden

Wall Street åpner opp: Nikola faller syv prosent

Resultatsesongen preger fortsatt utviklingen for de amerikanske indeksene. Facebook faller i førhandelen etter å ha nedjustert inntektsforventningene. Hydrogenselskapet Nikola faller kraftig etter at grunnleggeren Trevor Milton ble tiltalt for bedrageri..

E24 - 3 timer siden

Trevor Milton siktet for feilinformasjon

Statsadvokaten i New York skal ha tatt ut siktelse mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 2 timer siden

Mot blandet åpning på Wall Street: Nikola faller kraftig

Resultatsesongen preger fortsatt utviklingen for de amerikanske indeksene. Facebook faller i førhandelen etter å ha nedjustert inntektsforventningene..

E24 - 3 timer siden

USAs økonomi vokste med 6,5 prosent på årsbasis

USAs økonomi vokste med 6,5 prosent i andre kvartal sammenlignet med året før, viser ferske tall. Det er betydelig svakere vekst enn ventet..

E24 - 3 timer siden

Bloomberg: Trevor Milton siktet for feilinformasjon

Riksadvokaten i New York skal ha tatt ut siktelse mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 3 timer siden

Bloomberg: Trevor Milton siktet for falsk forklaring

Riksadvokaten i New York skal ha tatt ut tiltale mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 3 timer siden

Hydro-aksjen på sitt høyeste på over tre år

Norsk Hydro-aksjen handles torsdag på sitt høyeste siden februar 2018. Selskapet er nå det femte største på Oslo Børs, og bare seks av aksjene på Hovedindeksen har steget mer enn Hydro i år..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt