VG > Sport

Friday, 17 September, 17:23

VG - 13 maj 21 kl. 19:57

Kom hjem for tidlig til å slippe karantenehotell

Onsdag kveld meldte regjeringen at reisende fra Storbritannia slipper tvunget opphold på karantenehotell. Likevel må England-studentene Josefine Luna Øien Henriksen (21) og kjæresten bo 10 dager på karantenehotell..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Storbritannia, England, Josefine Luna, Henriksen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kom, hjem, for, tidlig, tilå , slippe, karantenehotell
NRK - 17 aug 21 kl. 08:31

Politiker: De dreper folk hjemme

Lederen av den britiske utenrikskomiteen, parlamentsmedlemmet Tom Tugendhat, forteller i et intervju med BBC at afghanere som har arbeidet for vesten skal ha blitt drept de siste dagene. – Mine venner forteller meg, at personer de kjenner, som vi har arbeidet med, har blitt drept i deres hjem fordi det har arbeidet med oss. Familiene deres har blitt drept, sier Tugendhat.

NRK - 07 apr 21 kl. 11:59

– For tidlig å si noe om 17. mai

Med 17. mai litt over én måned unna er det fremdeles for tidlig å si hvordan nasjonaldagen kan bli feiriet, sier statsministeren. – Hvilke rammer som vil gjelde for 17.

NRK - 01 jun 21 kl. 04:46

Sendt hjem fra karantenehotell

Fredag kom det flere passasjerer fra utlandet til Torp lufthavn Sandefjord enn det var kapasitet til på karantenehotellene. Dermed ble folk sendt rett hjem. Rundt en av tre av passasjerer som ankom Torp lufthavn fredag ble sendt hjem i stedet for å gjennomføre pålagt karantene på hotell.

NRK - 31 aug 21 kl. 08:54

Utsetter tidlig ultralyd

Oslo universitessykehus vil ikke klare å tilby tidlig ultralyd til alle kvinner over 35 år fra 1. september, slik planen var. Årsaken til forsinkelsen er blant annet at pengene for å få tilbudet på plass først kom i det reviderte budsjettet i juni.

VG - 21 aug 21 kl. 10:28

Fly med norske borgere fra Afghanistan har landet i Norge: - Godt å komme hjem

Et fly med norske borgere som er hentet hjem fra Afghanistan landet i Norge tidlig lørdag. Terje Watterdal var blant dem og er takknemlig for å være i Norge..

NRK - 09 maj 21 kl. 08:10

– Syrere har ingen hjem å komme til

Få av syrerne som har mistet sin flyktningstatus i Danmark har noe å komme hjem til, sier organisasjonen Human Rights Watch til the Guardian. Danmark er det første landet som sier Syria er trygt å reise hjem til for flyktninger og asylsøkere..

NRK - 18 maj 21 kl. 17:11

Danmark vil hente hjem familier

Regjeringen i Danmark vil hente tre mødre med dansk statsborgerskap og deres 14 barn hjem fra Syria, sier kilder til den danske avisen Politiken. Etter flere måneder i konflikt med støttepartiene om de danske kvinnene og barna deres i fangeleirer i Syria, snur nå regjeringen, skriver Politiken tirsdag. Planen er å hente hjem de tre mødrene og barna til Danmark, opplyser flere ikke navngitte kilder med kjennskap til saken til avisa.

NRK - 18 maj 21 kl. 20:03

Røde Kors: Norge må følge Danmark

Røde Kors mener Norge må følge danskene og hente hjem norske mødre og barn som er igjen i leirene i Syria. – Danmark har nå besluttet å hente hjem mødre og barn fra leirene i Nord-Øst Syria. Nå er det på høy tid at også Norge tar ansvar for egne statsborgere, og henter hjem de mødrene og barna som er igjen i Syria, sier Ivar Stokkereit, som er leder for folkerettsenheten i Røde Kors, i en uttalelse til NTB..

Aftenposten - 07 jul 21 kl. 14:00

De skal ikke hjem, de skal videre

OM FOTBALL: En nasjon som synger om at fotballen kommer hjem. En nasjon som nekter å reise hjem. Welcome to Wembley!.

NRK - 05 aug 21 kl. 08:03

Kinesiske elefanter på vei hjem

De 14 kinesiske elefantene som har vandret i over ett år gjennom Kina er nå på vei hjem igjen. Elefantene vandret hundrevis av kilometer vekk fra reservatet sitt på grensen til Myanmar, nordover i Yunnan-provinsen. Nå blir de geleidet hjem av en gruppe på 30 hardtarbeidende zoologer, skriver AFP.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

21 år gammel mann dømt for drapet på sin mor

21-åringen er dømt til 13 års fengsel for å ha drept sin mor på Sotra i mai 2020..

VG - 1 time siden

Gleder coronaisolerte barn som superhelt

Mange barn er isolerte nå som Indonesia kjemper mot toppen på sin andre coronabølge. Det fikk Agus Widanarko til å tenke som en superhelt..

VG - 2 timer siden

Økokrim i kontakt med Skatteetaten om Ropstad

Økokrim har kontaktet Skatteetaten etter at det fredag ble kjent at KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad gjorde et skattegrep som sparte ham 175.000 kroner i 2020..

VG - 4 timer siden

Nye anbefalinger: Her er fagfolkene uenige

Helsedirektoratet og Folkehelseinstittuet (FHI) har kommet med nye anbefalinger for en «normal hverdag». Her er de uenige..

VG - 4 timer siden

Slik blir neste steg i gjenåpningen

Dette er regjeringens plan for videre gjenåpning..

VG - 4 timer siden

Shearer om Newcastle: – En hul og tom fotballklubb

De ble rundspilt av Manchester United og har ikke vunnet én kamp denne sesongen. Nå møter Newcastle tøff kritikk fra sin egen legende, Alan Shearer..

VG - 4 timer siden

KrF-fylkesleder: – Rokker ved tilliten til Ropstad som leder

Fylkesleder Truls Olufsen-Mehus i KrF Troms og Finnmark sier økonomisakene KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad nå har måttet beklage, svekker tilliten til ham..

VG - 4 timer siden

Fredrik Solvang på «Lindmo»: – Som brunt barn vet man alltid at man er det

Fredrik Solvang tørker tårer når Tinashe Williamson forteller hvordan hun som barn ble utsatt for rasisme fra jevnaldrende..

VG - 4 timer siden

Solberg om Ropstad: – Viktig at han rydder opp

Statsminister Erna Solberg (H) mener at Kjell Ingolf Ropstad (KrF) må rydde opp. Han beklager skattegrepet som sparte ham for 175.000 kroner..

VG - 5 timer siden

«Bones»-stjernen Emily Deschanel tilbake i ny hovedrolle

Skuespillerens 12 år i «Bones» endte i krangel med TV-kanalen, men nå dukker 44-åringen opp i ny thriller..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt