VG > Sport

Onsdag, 16 Juni, 04:34

VG - 13 mai 21 kl. 19:57

Kom hjem for tidlig til å slippe karantenehotell

Onsdag kveld meldte regjeringen at reisende fra Storbritannia slipper tvunget opphold på karantenehotell. Likevel må England-studentene Josefine Luna Øien Henriksen (21) og kjæresten bo 10 dager på karantenehotell..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Storbritannia, England, Josefine Luna, Henriksen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kom, hjem, for, tidlig, tilå , slippe, karantenehotell
NRK - 07 april 21 kl. 11:59

– For tidlig å si noe om 17. mai

Med 17. mai litt over én måned unna er det fremdeles for tidlig å si hvordan nasjonaldagen kan bli feiriet, sier statsministeren. – Hvilke rammer som vil gjelde for 17.

NRK - 01 juni 21 kl. 04:46

Sendt hjem fra karantenehotell

Fredag kom det flere passasjerer fra utlandet til Torp lufthavn Sandefjord enn det var kapasitet til på karantenehotellene. Dermed ble folk sendt rett hjem. Rundt en av tre av passasjerer som ankom Torp lufthavn fredag ble sendt hjem i stedet for å gjennomføre pålagt karantene på hotell.

NRK - 09 mai 21 kl. 08:10

– Syrere har ingen hjem å komme til

Få av syrerne som har mistet sin flyktningstatus i Danmark har noe å komme hjem til, sier organisasjonen Human Rights Watch til the Guardian. Danmark er det første landet som sier Syria er trygt å reise hjem til for flyktninger og asylsøkere..

NRK - 18 mai 21 kl. 17:11

Danmark vil hente hjem familier

Regjeringen i Danmark vil hente tre mødre med dansk statsborgerskap og deres 14 barn hjem fra Syria, sier kilder til den danske avisen Politiken. Etter flere måneder i konflikt med støttepartiene om de danske kvinnene og barna deres i fangeleirer i Syria, snur nå regjeringen, skriver Politiken tirsdag. Planen er å hente hjem de tre mødrene og barna til Danmark, opplyser flere ikke navngitte kilder med kjennskap til saken til avisa.

NRK - 18 mai 21 kl. 20:03

Røde Kors: Norge må følge Danmark

Røde Kors mener Norge må følge danskene og hente hjem norske mødre og barn som er igjen i leirene i Syria. – Danmark har nå besluttet å hente hjem mødre og barn fra leirene i Nord-Øst Syria. Nå er det på høy tid at også Norge tar ansvar for egne statsborgere, og henter hjem de mødrene og barna som er igjen i Syria, sier Ivar Stokkereit, som er leder for folkerettsenheten i Røde Kors, i en uttalelse til NTB..

NRK - 09 mars 21 kl. 14:10

– Dødsfallet kom som et sjokk

– LO-leder Hans-Christian Gabrielsens død kom som et sjokk, sier LOs 1. nestleder Peggy Hessen Følsvik. Hun sier Gabrielsen ble funnet død hjemme i dag tidlig.

Dagbladet - 09 mars 21 kl. 10:49

- Ikke kom hjem til påske

Statsministeren ber nordmenn i utlande om å ikke komme hjem på påskeferie..

NRK - 02 mai 21 kl. 03:14

Fire astronauter på vei hjem

En romkapsel med fire astronauter om bord har forlatt Den internasjonale romstasjonen og er på vei tilbake til jorden. Dersom ferden tilbake til jorden går etter planen blir det den første amerikanske landingen nattetid siden Apollo 8-mannskapet kom hjem fra månen i 1968..

E24 - 01 juni 21 kl. 06:11

Nesten 100 personer sendt hjem fra fullt karantenehotell i Sandefjord

Fredag kom det flere passasjerer fra utlandet til Torp lufthavn Sandefjord enn det var kapasitet til på karantenehotellene. Dermed ble folk sendt rett hjem..

NRK - 26 feb. 21 kl. 20:25

Kan bli strengere i Oslo neste uke

Oslo kan komme med strengere smitteverntiltak tidlig i neste uke, opplyser helsebyråd Robert Steen til Dagbladet. – Slik situasjonen er nå ser vi behov for å gjøre flere innskjerpelser i tiltakene tidlig neste uke. Vi vil komme tilbake til hva det konkret blir..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

To personer på sykehus etter fallskjermstunt – Greenpeace beklager

To personer er fraktet til sykehus etter at en mann landet på gresset med paraglider før EM-kampen mellom Frankrike og Tyskland..

VG - 6 timer siden

Marianne nektet å dra på karantenehotell: Nå er saken henlagt

En politibil kjørte etter Marianne Øyen med blålys da hun nektet å dra på karantenehotell. Nå er saken henlagt etter bevisets stilling..

VG - 8 timer siden

For risikabelt å ofre Lan

Arbeiderpartiet vet hvem de kan takke for makten i Oslo. De kan ikke tillate seg at forholdet til MDG surner. Håpet er at hun selv velger å gå..

VG - 8 timer siden

Historiske Ronaldo med dobbel da Portugal vant

Foran det første gruppespillmøtet med Ungarn var det mye fokus på Cristiano Ronaldo, som kunne passere Michel Platini og bli historiens mestscorende i EM. Og superstjernen leverte varene..

VG - 8 timer siden

Zoë Kravitz debuterer som filmregissør

Skuespiller Zoë Kravitz (32), kjent fra den kritikerroste HBO-serien «Big Little Lies», debuterer som filmregissør..

VG - 8 timer siden

Nesten 100 klager på NRKs sexguide: Dette reagerer folk på

Bilder av nakne mennesker i ulike sexposisjoner på nrk.no har blitt både hyllet og kritisert. Dette reagerer NRK-leserne på..

VG - 9 timer siden

Genève stenger ned – her kan USA og Russland bli enige

GENEVE (VG) Sveitsiske sikkerhetsstyrker har rullet ut piggtråd og kjørt fram luftvern til Genève, før USAs president Joe Biden landet ved foten av Alpene klokken 16.16 tirsdag ettermiddag..

VG - 10 timer siden

NATO trenger en oppgradering

NATO står overfor et endret trusselbilde og nye utfordringer. Tilpasningsevne er derfor en forutsetning for alliansen. På toppmøtet i Brussel tok de politiske lederne for 30 medlemsland viktige skritt for å fornye og styrke samarbeidet..

VG - 11 timer siden

Kilder til VG: Ikke avgjort om Raymond Johansen stiller kabinettsspørsmål

OSLO RÅDHUS (VG) Situasjonen rundt mistillitsforslaget mot byråd Lan Marie Berg (MDG) er ennå ikke avgjort..

VG - 11 timer siden

Amerikansk OL-håp utestengt for doping – skylder på burrito

Mellom- og langdistanseløperen Shelby Houlihan (28) er utestengt fra idretten i fire år etter at det ble funnet spor av et anabolt steroid i blodet hennes. Hun hevder hun aldri har hørt om det forbudte stoffet nandrolon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt