NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 03:00

NRK - 21 okt 21 kl. 16:52

Kolonnekjøring over Haukeli

Det er nå kolonnekjøring på E-134 over Haukelifjell. Bilister må regne med en ventetid på inntil en time begge veier. Vinterdekk er påbudt hvis du skal over fjellet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haukelifjell, Haukeli

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kolonnekjøring, over, Haukeli
NRK - 18 jul 21 kl. 17:47

Mykje venting på E134 over Haukeli

Det er opptil to timar venting på E134 over Haukelifjell frå aust mot vest, melder Vegtrafikksentralen sør. Det er grunna tunnelarbeidet som går føre seg på Vågsli- og Haukelitunnelen..

NRK - 01 aug 21 kl. 14:45

Én times forsinkelse på E134

Det er over én times ventetid over Haukelifjell. – Det er kolonnekjøring på grunn av veiarbeid i tunnelene, opplyser trafikkoperatør Kari Hefre i Vegtrafikksentralen Sør..

NRK - 19 okt 21 kl. 03:33

Snø på E134 over Haukelifjell

Webkamera til Statens Vegvesen viser at snøen har lagt seg på E134 over Haukelifjell. Værmeldingen lyder på 15 centimeter snø og vind, og bilister uten vinterdekk kommer ikke med i eventuell kolonnekjøring, advarer vegvesenet..

NRK - 19 okt 21 kl. 03:33

Snø på fjelloverganger i Sør-Norge

Webkamera til Statens Vegvesen viser at snøen har lagt seg på E134 over Haukelifjell. Værmeldingen lyder på 15 centimeter snø og vind, og bilister uten vinterdekk kommer ikke med i eventuell kolonnekjøring, advarer vegvesenet. Også på Rv 52 Hemsedalsfjellet er det nå snødekke..

NRK - 28 okt 21 kl. 09:36

Farevarsel om sterk vind

Det er sendt ut gult farevarsel om vindkast på inntil 35 meter per sekund i Nord-Troms og kyst- og fjordstrøkene i Vest-Finnmark. – Torsdag kan det lokalt komme vindkast på 30–35 meter i sekundet og snøfokk som konsekvens av vinden, skriver Meteorologene på Twitter. De skriver at flere ferger allerede er innstilt.

VG - 23 sep 21 kl. 15:23

14-åring fikk kronisk hjernerystelse etter å ha blitt angrepet av 45-åring

En 14-åring fikk kronisk hjernerystelse og store plager etter å ha blitt angrepet av en 45-åring. Nå er mannen frikjent for grov vold, men dømt for krenkelse..

Aftenposten - 23 sep 21 kl. 15:24

45-åring angrep 14-åring. Nå er han frikjent for grov vold.

En 14-åring fikk kronisk hjernerystelse og store plager etter å ha blitt angrepet av en 45-åring..

NRK - 20 aug 21 kl. 03:29

Orkanen Grace traff Yucatán

Tak blåste av hus og strømmen forsvant da orkanen Grace torsdag feide inn over Yucatán-halvøya i Mexico, melder NTB/AP. Stormen hadde allerede sluppet store mengder nedbør over Jamaica, Cayman-øyene og det jordskjelvrammede Haiti før den traff Yucatán-kysten, som er hjertet av Mexicos turistnæring. Grace kom inn over land rett sør for Tulum som en kategori 1-orkan, men ble svekket til en tropisk storm da den fortsatte videre inn over land.

NRK - 30 jun 21 kl. 15:34

Sikkerhetskrav for kjøreopplæring

Havarikommisjonen kritiserer Statens vegvesen for manglende sikring av Gjøvik trafikkstasjon, der en kvinne døde under kjøreopplæring i juli i fjor. MC-føreren omkom da hun kjørte utfor en usikret skåning, og traff et næringsbygg. Hun ble 49 år gammel.

NRK - 16 jul 21 kl. 21:20

Mistenker ruskjøring på E6

En person ble fredag fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på E6 ved Nebbenes. Nå mistenker politiet kjøring i ruset tilstand. I en oppdatering skriver Øst politidistrikt at føreren av bilen er fraktet til Ahus.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt