NRK - 10 okt 23 kl. 17:21

Kollisjon mellom bil og bybane i Bergen

Bybanen har krasja inn i ein bil på Danmarks plass. Politiet melder at kollisjonen skjedde då bilen kryssa sporet. – Berre førar i bilen. Ute og oppegåande, skriv dei, og legger til at dei har fått informasjon om store materielle skader. Bilen blei fjerna 17.
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmarks, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kollisjon, mellom, bilog , bybanei , Bergen
NRK - 22 sep 23 kl. 11:42

Monica Mæland ber det nye byrådet ikke ta omkamp om bybanetraseen

Monica Mæland, tidligere byrådsleder i Bergen for Høyre og nå leder for Bergen Næringsråd, ber det nye byrådet om ikke å legge opp til omkamp om bybanetraseen langsmed Bryggen. Det skriver Bergen Næringsråd i sine innspill til ny byrådsplattform i Bergen. Det var Mæland selv som satte i gang diskusjon om bybane langsmed bryggen da hun var byrådsleder for over ti år siden.

NRK - 10 mar 24 kl. 12:54

Kollisjon mellom motorsykkel og bil på Bømlo

Naudetatane har rykt til ein kollisjon mellom ein motorsykkel og ein bil like sør for Finnås på Bømlo. Føraren av motorsykkelen er medviten, men skadeomfanget er uavklart. – Dei første meldingane frå naudetatane som er komme fram, er at det har vore eit kraftig samanstøyt mellom ein lettmotorsykkel og ein personbil, seier Victor Fenne-Jensen i politiet.

NRK - 22 jun 23 kl. 17:05

Sjøvegan: Kollisjon mellom bil og rullestolbruker

På Sjøvegan i Salangen har det skjedd en kollisjon mellom bil og en person i rullestol, melder politiet. Helsepersonell tar hånd om person i rullestol. Politiet varsler de har startet etterforsking av ulykken.

NRK - 08 jan 24 kl. 14:40

Bil og bybane har kollidert i Bergen

En bil har kollidert med en bybanevogn i krysset Bjørnsonsgate - Elstersgate på Kronstad i Bergen. Føreren av bilen blir kontrollert av helsepersonell på stedet. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 09 mar 24 kl. 15:08

Bil brenner etter kollisjon

En bil brenner etter en kollisjon mellom to kjøretøy i Tveterveien i Skiptvet, opplyser politiet på X. Brannvesenet er i gang med å slukke. Politiet beskriver ulykken som alvorlig, og sier nødetater er i gang med førstehjelp på stedet.

Klartale - 24 aug 23 kl. 06:00

Bykle har penger, men ønsker seg flere å bruke dem på

– Sola skinner jo alltid i Bykle, sier Linda Dypedal med glimt i øyet. Sommeren har kommet til Setesdal. Sola får fram lukta av tre i de tradisjonelle husene.

NRK - 17 sep 23 kl. 19:57

Forsinkelser og innstillinger på Gardermobanen

Det er forsinkelser og innstillinger på Gardermobanen som følge av signalfeil mellom Oslo S og Lillestrøm søndag kveld. Bane Nor opplyser at de ikke vet hvor lang tid det vil ta å løse problemet. Disse toglinjene kan påvirkes: Flytoget mellom Drammen og Oslo lufthavn (FLY1) Dovrebanen mellom Drammen og Lillehammer (RE10) Vestfold- og Gardermobanen mellom Skien og Eidsvoll (RE11) Gardermobanen mellom Kongsberg og Eidsvoll (R12) Hovedbanen mellom Drammen og Dal (R13) Kongsvingerbanen mellom Asker og Kongsvinger (Charlottenberg) (R14) Dovrebanen mellom Oslo S og Trondheim S (F6) Hovedbanen mellom Spikkestad og Lillestrøm (L1) Flytoget mellom Stabekk og Oslo lufthavn (FLY2).

NRK - 10 jul 23 kl. 00:03

To personer skadet etter kollisjon i Haugesund

En person er sendt til sykehus, mens en annen person får behandling på stedet, etter en kollisjon mellom en bil og en MC i Haugesund. Politiet meldte om ulykken som skjedde like ved Amanda storsenter klokka 23.46 søndag kveld..

NRK - 20 aug 23 kl. 00:29

MC-fører alvorlig skadet etter kollisjon

En MC-fører er alvorlig skadet etter en kollisjon mellom en bil og en MC i Halden sent lørdag kveld. – Fører av MC fremstår hardt skadet, men er bevisst. Luftambulanse rekvirert og på vei, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 15 okt 23 kl. 20:25

Lettare skadd etter kollisjon mellom bil og lastebil

Føraren av ein personbil skal vere lettare skadd etter ein kollisjon med ein lastebil på E136 ved Horgheim i Rauma. Operasjonsleiar Arild Reite i politiet seier føraren framstår som lettare skadd, og no får helsehjelp på staden. Han opplyser at det skal ha vore utfordrande føre på staden og at bilane skal ha halde låg fart.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 45 minutter siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 1 time siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 2 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 2 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 4 timer siden

Sjukehustilsett dømt til fengsel

Ein mann i 30-åra frå Romsdal er dømt til fengsel i eitt år og seks månader for å ha misbrukt stillinga si til å skaffe seg seksuell omgang med ein pasient som var innlagt på sjukehuset der han jobba. Dette gjorde han mot den kvinneleg pasienten si vilje. Mannen erkjente ikkje straffeskuld då saka blei behandla i Møre og Romsdal tingrett.

NRK - 4 timer siden

Macron: EU må innføre sanksjoner mot Iran

– Vår plikt er å utvide sanksjonene, sa Macron i forkant av EU-toppmøtet i Brussel onsdag. Der blir Irans angrep mot Israel i helgen et av temaene. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz og Belgias statsminister Alexander De Croo tok til orde for flere sanksjoner mot Iran på vei inn til toppmøtet.

NRK - 4 timer siden

Republikanerne i Representantenes hus vil gi Ukraina 60 milliarder dollar

Republikanerne i Representantenes hus har lagt fram forslag til støttepakker for Ukraina, Israel, Taiwan og USAs allierte i Indo-Stillehavet. Støttepakken til Ukraina er på 60,84 milliarder dollar, tilsvarende over 671 milliarder kroner etter dagens kurs. Ifølge forslaget skal Israel få en støttepakke på 26,38 milliarder dollar, mens pakken til Taiwan og USAs allierte i Indo-Stillehavet er på 8,12 milliarder dollar.

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com