NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 13:55

NRK - 16 jul 21 kl. 06:24

Kolliderte med hjort

To personar som køyrde motorsykkel, kolliderte i natt med ein hjort i Kopervik i Karmøy. Begge blei frakta til sjukehuset for sjekk. Skadeomfanget er ikkje kjent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kopervik, Karmøy

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kollidertemed , hjort
Klartale - 09 nov 22 kl. 13:15

Sommertid året rundt kan spare liv sier forskning

Forskere har sett på over én million påkjørsler av hjort. Og 96 millioner timer med overvåking av trafikken fra hele USA. Dette er gjort ved University of Washington.

NRK - 23 mar 22 kl. 09:07

Ny fellingsrekord i hjortejakta – færre elger ble skutt

Antall felte hjort når nye høyder, mens antall felte elg er det laveste som er registrert siden jaktåret 1990/1991. Det viser en oversikt fra Statistisk sentralbyrå. Flere felte hjort og færre elg har vært trenden de siste åra, men altså med 2020/2021 som det absolutte bunnsesongen til nå.

Klartale - 16 apr 22 kl. 06:30

Sniker seg inn i bjørnens hule for å teste den for korona

Forsker Todd Kautz legger seg på magen i snøen. Han åler seg inn til en svartbjørn i dvale.Han lyser med lommelykten mot snuten.

NRK - 07 jun 22 kl. 03:51

MC kolliderte med hjort

En motorsyklist er fløyet til Haukeland sykehus i Bergen etter å ha kollidert med en hjort ved Tveitnes på Sunndalsvegen i Kvinnherad ved 02.20-tida. MC-føreren var bevisst etter ulykken..

NRK - 03 maj 21 kl. 22:50

Albino-hjort funnen på Vestlandet

Ein sjeldan, delvis kvit hjort er observert på Askøy i Vestland fylke. Kvitfargen kjem frå manglande evne til å produsere naturlege pigment i huda eller pelsen, seier hjorteforskar Erling Meisingset ved Norsk institutt for bioøkonomi (Nibio)..

NRK - 29 maj 21 kl. 04:57

Hjort sprang på bil

Vest politidistrikt melder om at en hjort løp på en bil og knuste frontruta på bilen på fylkesvei 5 i Sunnfjord. Hjorten stakk av etter tildragelsen..

NRK - 18 maj 22 kl. 05:44

Nedgang i påkjørte elg, hjort og rådyr

Siste vinter ble rundt 100 færre rådyr, elg og hjort påkjørt og drept på veg og bane i Gudbrandsdalen og Ringsaker enn samme tid forrige vinter. Det til tross, så måtte 384 av disse hjorteviltene bøte med livet i vinter i disse områdene, etter å ha blitt påkjørt av biler eller tog. Det viser tall som lokalavisa GD har henta inn.

Dagbladet - 10 aug 22 kl. 11:17

Hjort mest sannsynelig falt fra fjell

En hjort har falt ned fra et fjell og landet på et bilpanser i en 80-sone..

NRK - 10 aug 22 kl. 11:10

Hjort falt ned fra fjell, traff bil

Bilføreren skal være i sjokk, men eller ha sluppet med skrekken, etter at en hjort falt ned fra fjellet og landet på et bilpanser i Sundavegen på fv. 549 på Tysnes onsdag formiddag. Politi og ambulanse er på stedet.

Dagbladet - 10 aug 22 kl. 11:17

Hjort falt på bilpanser

En hjort har trolig falt ned fra et fjell og landet på et bilpanser i en 80-sone..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

AFP: Israel trekker forhandlere ut fra Qatar etter ingen fremgang

Israelsk etterretning har vært i samtaler med qatarske meklere for å opprette en ny våpenhvile mellom Israel og Hamas. Nå skal statsminister Benjamin Netanyahu ha beordret Mossad-sjef David Barnea og hans team til å returnere fra Qatar på grunn av en «blindvei» i forhandlingene som fant sted i Doha lørdag, opplyser statsministerens kontor, ifølge The Jerusalem Post og AFP. Israel er angivelig åpen for å vurdere flere fremtidige våpenhviler i krigen på Gazastripen for å tillate løslatelse av gisler holdt av Hamas, ifølge The Jerusalem Post.

NRK - 15 minutter siden

Sverige tar til orde for atomkraft

Mer enn 20 land klimatoppmøtet ber om en tredobling av verdens kjernekraftkapasitet som en del av arbeidet med å oppnå nullutslipp innen 2050, skriver France 24. I en erklæring signert av blant annet USA, Ghana, Sverige og Japan skriver landene at atomenergi spiller en nøkkelrolle for å nå målet om karbonnøytralitet. – Vi argumenterer ikke for noen at dette absolutt kommer til å være et omfattende alternativ til alle andre energikilder, sa den amerikanske klimautsendingen John Kerry.

NRK - 30 minutter siden

Iran: To i den iranske Revolusjonsgarden er drept av israelske angrep

Statlig media i Iran melder at to soldater i den iranske Revolusjonsgarden er drept etter et israelsk angrep i Syria. Det skriver flere nyhetsbyråer. Israel har startet hundrevis av luftangrep mot sin nordlige nabo siden Syrias borgerkrig startet i 2011.

NRK - 1 time siden

Raid mot skeive klubber i Russland

Fredag kveld stormet politiet minst fire skeive klubber i Moskva, og en badstue for homofile menn. Politiet skal ha fotograferte pass og andre identitetspapirer til de som var til stede. Noen forklarte også at de skal ha måttet kle av seg.

NRK - 1 time siden

Reuters: Nye hjelpesendinger på vei til Gazastripen

De første lastebilene med nødhjelp er på vei til Gazastripen siden våpenhvilen i området kollapset, opplyser kilder i Røde Halvmåne. Det er nyhetsbyrået Reuters som har snakket med kildene i hjelpeorganisasjonen. Lastebilene skal lørdag ha passert den egyptiske siden av grenseovergangen Rafah, før de skal undersøkes.

NRK - 1 time siden

Ingen flyvninger på flyplassen i München før søndag

På grunn av det fortsatt store snøfallet vil det trolig ikke være flytrafikk før klokken 06.00 søndag, skriver flyplassen i München på sine nettsider. – Passasjerer anbefales på det sterkeste å ikke reise til flyplassen i dag og sjekke statusen til flyet med flyselskapet før de reiser til flyplassen i morgen, informerer flyplassen..

NRK - 1 time siden

Person bekreftet død etter brann i Halden

Personen som ble hentet ut fra boligen som brant i Halden ved 9-tiden lørdag er bekreftet omkommet. – Dette skal være en mann i 60-årene. Pårørende er varslet, skriver Øst politidistrikt på X..

NRK - 2 timer siden

Gult farevarsel for snø i Rogaland

Meteorologisk institutt varsler store snømengder i Rogaland det neste døgnet. I den forbindelse har de sendt ut gult farevarsel. – Fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag ventes det rundt 10–20 centimeter snø, skriver instituttet på X.

NRK - 2 timer siden

Bevaring av skog og hav i sentrum

Statsminister Jonas Gahr Støre deltar på klimatoppmøtet i Dubai sammen med stats- og regjeringssjefer fra Brasil, Frankrike, Tonga, Ghana og Indonesia. Der fremhevet Støre viktigheten av en global innsats for å ta vare på skog og hav, skriver regjeringen i en pressemelding. – Vi når ikke klimamålene uten å ta vare på naturen.

NRK - 2 timer siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com