NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 18:21

NRK - 17 maj 22 kl. 01:19

Knivstikking i Oslo

En person skal ha blitt stukket med en spiss gjenstand på Sørenga i Oslo, og vedkommende blir undersøkt av ambulansepersonell. Flere politipatruljer leter etter en gjerningsperson..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sørenga, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Knivstikkingi , Oslo
NRK - 04 nov 21 kl. 16:34

Varetektsfengsla etter knivstikking

Mannen som mandag ble pågrepet etter knivstikking ved Oslo sentralstasjon, er varetektsfengsla i fire uker, sikta for blant annet grov kroppsskade. Det opplyser politiet til NRK. De vil ikke gi flere opplysninger om saken.

Klartale - 2 timer siden

Gikk i spontant Pride-tog i Oslo

To mennesker er drept. 21 mennesker er skadd. Angrepet i Oslo berører alle i hele byen.

NRK - 30 okt 21 kl. 12:14

Ny mann siktet etter knivstikking

Fredag kveld ble en ny mann pågrepet og siktet i Møllenberg-saken. Lørdag ettermiddag vil påtaleansvarlig John R. Sødahl Furunes begjære mannen varetektsfengslet i Trøndelag tingrett.

NRK - 17 feb 22 kl. 09:43

Framstilles for varetektsfengsling etter knivstikking

En mann i 30-årene er siktet for drapsforsøk etter en knivstikking i Ski i Nordre Follo onsdag kveld. Han framstilles for varetektsfengsling fredag. Det skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 04 mar 22 kl. 23:29

Mann død etter knivstikking

Mann død etter knivstikking i Bergen..

NRK - 08 mar 22 kl. 16:22

Knivstikking på asylmottak

Det er meldt om knivstikking på et asylmottak på Skreia i Østre Toten kommune. Politiet har ikke kontroll på gjerningspersonen. Skadeomfanget til fornærmede er ukjent..

NRK - 08 mar 22 kl. 16:22

Knivstikking på asylmottak - uvisst skadeomfang

Det er meldt om knivstikking på et asylmottak på Skreia i Østre Toten kommune, skriver politiet på Twitter. Politiet har pågrepet en person. Skadeomfanget til fornærmede er ukjent.

NRK - 22 mar 22 kl. 10:56

16-åring løslatt etter knivstikking i Lillestrøm

Natt til søndag ble en mann alvorlig skadd i en knivstikking i Lillestrøm sentrum. Mandag ble den siktede, en 16 år gammel gutt, avhørt og løslatt. – Etter hendelsen ble det klart at det var én gjerningsmann, og hans identitet ble kjent.

NRK - 06 maj 22 kl. 14:41

Varetektsfengsla etter knivstikking

Mannen i 60-åra som er pågrepet etter knivstikking på Nesøya i Asker i går er varetektsfengsla i fire uker. Det melder VG. Han får også brev- og besøksforbud.

NRK - 07 maj 22 kl. 13:28

Knivstikking på Grønland

Politiet melder om knivstikking på Grønland T- bane. Politiet søker etter gjerningspersoner og ingen er så langt pågrepet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 45 minutter siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 1 time siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..

NRK - 1 time siden

Gjerningspersonen hadde uregistrerte våpen

De to våpnene er uregistrerte, og politiet vet ikke hvem som har hatt hånd på dem før den siktede, det sier politiet på en pressekonferanse i ettermiddag. – Det er noe vi søker å avdekke, sier politiadvokat Bård Enoksen..

NRK - 1 time siden

Etterforsker om det foreligger politisk motivert vold eller hatkriminalitet

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Politiet etterforsker med full styrke

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skader på bein etter steinsprangulykke

En mann blir flydd med helikopter til Ullevål sykehus etter at han ble truffet av steinsprang på Rondeslottet i Rondane. Han er alvorlig skadd i beinet, opplyser Stig Folstad Hansen i Innlandet politidistrikt. Meldingen om ulykken kom halv tre, og det ble raskt igangsatt redningsaksjon hvor politiet og Oppland Røde Kors var involvert.

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd etter steinsprangulykke

En person blir flydd med helikopter til Ullevål sykehus etter at vedkommende ble truffet av steinsprang på Rondeslottet i Rondane. Personen er alvorlig skadd i beinet, opplyser politiet. Det var en redningsaksjon hvor politi og Oppland Røde Kors var involvert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com