NRK > Nyheter

Saturday, 01 October, 19:45

NRK - 08 jul 17 kl. 14:59

Knivstikking i Oslo

To menn er sendt til sykehus etter et slagsmål på Sinsen i Oslo, opplyser operasjonsleder Cathrine Sylju til NRK. Den ene av dem hadde stikkskader i halsen, men skadeomfanget er ukjent. Politiet har beslaglagt en tapetkniv..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sinsen, Oslo, Cathrine Sylju, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Knivstikkingi , Oslo
Klartale - 06 sep 22 kl. 08:15

To alvorlig skadd etter knivstikking i Oslo

Oslo-politiet fikk melding om knivstikking klokka 16.42 mandag ettermiddag. Det skjedde på Furuset T-banestasjon.

NRK - 30 aug 22 kl. 12:25

Én til sykehus etter mulig knivstikking på Stovner

Store styrker fra Oslo-politiet er tirsdag formiddag på Stovner etter melding om mulig knivstikking. – Det er to skadde på stedet, men vi vet ikke noe om skadeomfanget eller hvordan de er blitt skadd. Det er derfor vi sier at dette er en mulig knivstikking, forteller operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæther til NTB.

Klartale - 06 sep 22 kl. 12:33

To menn er siktet etter knivstikking

To menn ble skadet i knivstikkingene på Furuset i Oslo mandag. Begge to har fått status som siktet. Den ene blir etterforsket for drapsforsøk.

NRK - 29 okt 17 kl. 22:39

Rykket ut til knivstikking

Politiet meldte på Twitter at de rykket ut etter å ha fått melding om en knivstikking i Kongsberg sentrum. Da politiet kom til stedet, viste det seg at det ikke har vært noen knivstikking, melder operasjonssentralen i Søndre Buskerud på Twitter..

P4 - 29 okt 17 kl. 23:48

Ingen knivstikking i Kongsberg

Politiet meldte på Twitter at de rykket ut etter å ha fått melding om en knivstikking i Kongsberg sentrum i kveld. Da politiet kom til stedet, viste det seg at det ikke har vært noen knivstikking, og saken er derfor avsluttet..

NRK - 23 okt 21 kl. 22:27

Ny knivstikking i Trondheim

Politiet i Trondheim melder om en ny knivstikking i Ila. En person er kjørt til St. Olavs hospital.

NRK - 01 jul 18 kl. 19:22

Knivstikking i Oslo

Politiet i Oslo skriver på Twitter at de har rykket ut med flere enheter og ambulanse etter en knivstikking i Oslo. En person skal være pågrepet, og skadeomfang er foreløpig ukjent..

NRK - 02 sep 18 kl. 16:39

Knivstikking i en leilighet i Oslo

Politi og ambulanse i Oslo har fått melding om knivstikking i en leilighet. En gjerningsperson i bar overkropp skal ha løpt fra stedet, skriver Politiet i Oslo på sin Twitter-konto. En person er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang..

NRK - 10 feb 19 kl. 02:28

Knivstikking i Oslo

Politiet i Oslo melder at flere patruljer er sendt til Storgata i sentrum etter melding om knivstikking. Oslo politidistrikt meldte om hendelsen på Twitter ved 2.20-tida..

NRK - 08 jul 22 kl. 00:09

Knivstikking på Stovner i Oslo

Politiet i Oslo rykket ut til Stover senter etter melding om knivstikking. De har kontroll på stedet. – Fornærmede fremstår ikke som alvorlig skadet, tvitrer politiet i Oslo..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Iran angrep kurdiske grupper i Irak

Iran har rettet nye angrep mot militante kurdiske grupper i Nord-Irak, opplyser en iransk kurderleder. Angrepene kommer dagen etter at 14 skal ha blitt drept i tilsvarende angrep over grensen mellom de to landene. Iranske myndigheter beskylder væpnede kurdiske grupper, som er basert i Kurdistan-regionen i Irak, for å nøre opp under uroen i Iran den siste tiden..

NRK - 15 minutter siden

Mot seier for sittende statsminister i Latvia

Sittende statsminister Krisjanis Karins sentrum-høyre-parti går som ventet mot valgseier i Latvia, ifølge valgdagsmålinger. Som i alle europeiske land som avholder valg i disse tider, er det krigen i Ukraina som dominerer valgkampen. Energipriser og svekket kjøpekraft følger deretter..

NRK - 45 minutter siden

Mann omkom på fjelltur i Troms

En mann i 30-årene omkom i ettermiddag under en fallulykke på tur til fjelltoppen Hamperokken på Breivikeidet i Tromsø. Politiet ble varslet like etter klokken 15 av øvrig turfølge og redningshelikopter ble umiddelbart sendt til stedet. Pårørende er varslet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Redningsaksjon på Karmøy etter båtvelt

To personer har kommet seg til land og står på et skjær etter at båten deres kantret på Karmøy i Rogaland. En redningsaksjon er igangsatt, og Hovedredningssentralen har sendt helikopter og skøyte til stedet..

NRK - 1 time siden

Frankrike vil sende artillerivåpen til Ukraina

Frankrike forbereder seg på å sende mellom seks og tolv selvdrevne artillerikjøretøy av typen Caecar. Disse tas fra en ordre som egentlig skulle til Danmark, skriver Le Monde. Våpenforsendelsen skal være resultat av forhandlinger mellom de tre regjeringene til Frankrike, Danmark og Ukraina..

NRK - 1 time siden

Frankrike nekter for innblanding i kupp

Den franske utenriksministeren benekter påstander fra kuppmaker Ibrahim Traore om at Burkina Fasos styrtede president Paul-Henri Damiba skal ha søkt tilflukt ved en fransk militærbase. Samtidig kommer FNs generalsekretær med en sterk fordømmelse av militærkuppet i det afrikanske landet..

NRK - 1 time siden

Motoffensiv på gang etter militærkupp i Burkina Faso

Burkina Fasos militære kuppmaker sier de har klart å roe situasjonen etter det ble løsnet skudd i hovedstaden. Den selverklærte lederen, Ibrahim Traore, knytter skytingen til det han kaller en motoffensiv fra den avsatte presidenten i landet, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Pågrep mann med kniv på kjøpesenter

Politiet har anholdt en mann som skal ha truet andre med kniv på et kjøpesenter i Gjøvik. Foreløpig er det ikke kjent at noen er skadet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Justisministeren besøker grensen mot Russland

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) besøker Kirkenes søndag. Der skal hun se den norske grensa til Russland. Ved Jarfjord grensestasjon vil hun få en oppdatering fra Forsvaret, som på vegne av politiet utfører grensekontrollen.

NRK - 2 timer siden

Nord Stream 2 lekker ikke lenger

Gassrørledningen Nord Stream 2 lekker ikke lenger under Østersjøen. Det har nå oppstått likevekt mellom trykket fra gassen og fra vannet, sier talsperson for selskapet, Ulrich Lissek, til nyhetsbyrået AFP. Det er altså fortsatt gass i ledningen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com