NRK > Nyheter

Friday, 12 August, 05:15

NRK - 13 jun 22 kl. 02:00

Knivstikking i Hammerfest

Politi, brannvesen og helsepersonell har rykket ut til en adresse i Hammerfest der en person er funnet knivstukket. En person er arrestert, opplyser politiet i Finnmark..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hammerfest, Finnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Knivstikkingi , Hammerfest
NRK - 27 feb 22 kl. 23:16

Vogntog tatt av vinden i Hammerfest

Et vogntog ble tatt av kraftig vind på Kvalsund bru i Hammerfest søndag kveld. Føreren som var alene i bilen er ikke skadd. Bilen var tom for gods.

NRK - 23 mar 22 kl. 14:29

Stor kjedekollisjon ved Hammerfest

Seks biler har vært involver i en kjedekollisjon i Rypefjord, sør for Hammerfest. Ifølge politiet i Finnmark er ingen skadd, men det er materielle skader på bilene. Det er glatt på stedet, og politiet oppfordrer bilister om å kjøre forsiktig..

E24 - 16 maj 22 kl. 09:20

Equinor utsetter oppstarten av Hammerfest LNG noen dager

En feil på en kompressor må utbedres, og derfor venter Equinor noen dager med oppstarten av det viktige gassanlegget Hammerfest LNG. Oppstarten etter brannen i 2020 skulle egentlig skje 17. mai..

NRK - 18 maj 22 kl. 05:38

Har ikke fått beskjed

90 pasienter i Bergen og Hammerfest har vært uvitende om at de er operert av legen som skadet en rekke pasienter på Sørlandet. NRK har avdekket at den såkalte «Flekkefjord-legen», Jerlan Omarchanov, også har jobbet ved Haukeland universitetssjukehus og ved Hammerfest sykehus..

NRK - 20 maj 22 kl. 08:01

«Flekkefjordlegen»: Pasientombudet er kritisk til sykehus

Pasientombudet er kritisk til ledelsen ved Hammerfest sykehus ikke har informert pasienter om mulig feilbehandling av den skalte «Flekkefjordlegen», som ga seg ut for å være spesialist i ortopedi. 47 pasienter er operert av legen i Hammerfest. Klinikksjef ved sykehuset sier at de ikke har hatt tid å gå gjennom sakene..

E24 - 27 maj 22 kl. 12:05

Equinor starter opp igjen gassanlegget i Hammerfest

Equinors anlegg for flytende naturgass (LNG) i Hammerfest starter nå opp etter brannen i 2020. Oppstarten har vært utsatt flere ganger, blant annet grunnet stort arbeidsomfang og coronakrisen..

E24 - 27 maj 22 kl. 12:05

Equinor startet opp igjen gassanlegget i Hammerfest

Equinors anlegg for flytende naturgass (LNG) i Hammerfest er gjenåpnet etter brannen i 2020. Oppstarten har vært utsatt flere ganger, blant annet grunnet stort arbeidsomfang og coronakrisen..

NRK - 02 jun 22 kl. 12:21

Produksjonen i gang på Melkøya

For første gang siden september 2020 produseres det flytende naturgass (LNG) på Melkøya utenfor Hammerfest. Etter brannen i september 2020 har det foregått omfattende reparasjonsarbeid ved anlegget, skriver Equinor i en pressemelding. Anlegget Hammerfest LNG produserer gass som vanligvis utgjør 5 prosent av norsk gasseksport, med 6,5 milliarder kubikkmeter gass i året.

NRK - 27 jun 22 kl. 12:32

Må avlyse legetimer

Sykehuset i Hammerfest må avlyse flere legetimer fordi spesialister ikke kommer seg til sykehuset. Årsaken er at Widerøe har stengt ned deler av kortbanenettet. Koimmunikasjonssjef ved Finnmarkssykehuset i Hammerfest, Eirik Palm, bekrefter dette til Dagbladet..

NRK - 17 jul 22 kl. 08:36

Leteaksjon etter kvinne i 50-årene

Det pågår en storstilt leteaksjon etter ei kvinne i 50-årene i Hammerfest. Sar Queen, Røde Kors, Norske Redningshunder, Sivilforsvaret og to dronepiloter fra politiet jobber med å finne kvinnen. Kvinnen skulle gå tur fra Hammerfest til Sætergamdalen lørdag formiddag, og ble meldt savnet da hun ikke var kommet hjem ved halv ellevetiden i går kveld.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Demonstrasjoner i Brasil

Flere tusen brasilianere demonstrerte i São Paulo og Brasilia torsdag med krav om at demokratiet skal beskyttes. Det skjer etter at president Jair Bolsonaro den siste tiden har tatt flere grep som ses på som angrep på de demokratiske institusjonene. Demonstrantene frykter at Bolsonaro ikke vil godta valgresultatet i oktober..

NRK - 45 minutter siden

Bensinprisen i USA faller

Bensinprisen i USA fortsetter å falle før mellomvalget i høst og er igjen under fire dollar for en amerikansk gallon. Det tilsvarer en bensinpris på like over ti kroner literen. Men bensinprisen per gallon (3,8 liter) er fortsatt 80 cent høyere enn den var for ett år siden.

NRK - 2 timer siden

Elektrifisering av sokkelen kan frigjøre ny gass til EU

Elektrifisering av den norske sokkelen kan øke gasseksporten til EU med 2,5 prosent årlig, viser tall fra bransjeorganisasjonen Offshore Norge – Det har stor betydning for Europa som skriker etter gass, sier Benedicte Solaas i Offshore Norge til Klassekmapen. Hun er direktør for klima og miljø i organisasjonen og mener Norge har et ansvar for å hjelpe Europa med å sikre stabil energiforsyning. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Minst 21 demonstranter drept i Sierra Leone

Minst 21 sivile er drept i demonstrasjonene mot myndighetene i Sierra Leone de siste dagene, opplyser sykehuskilder til Reuters. I tillegg er åtte politibetjenter drept, skriver CNN. Det har vært omfattende demonstrasjoner både i hovedstaden Freetown og i en rekke byer rundt om i landet de siste dagene.

NRK - 2 timer siden

Avis: FBI lette etter dokumenter om atomvåpen

FBI-agentene som ransaket hjemmet til Donald Trump, så etter dokumenter om atomvåpen, skriver The Washington Post. Ifølge avisas kilder er det dyp bekymring blant amerikanske tjenestemenn for hvilke dokumenter som kunne være i Trumps besittelse på eiendommen i Mar-a-Lago. Avisa skriver at det ikke er klart om dokumentene FBI så etter dreide seg om amerikanske atomvåpen, eller om andre staters våpenarsenal.

NRK - 3 timer siden

Mann i 60-årene funnet død etter leteaksjon

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon langs Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake etter en fisketur. Mannen ble meldt savnet av pårørende. Både redningshelikopter og frivillige mannskaper bisto politiet i søket.

NRK - 3 timer siden

Mann i 60-årene druknet i Femundselva

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon ved Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake fra en fisketur. Mannen ble funnet i elva av politiet like før midnatt. – Det ble forsøkt HRL, men savnede er bekreftet omkommet.

NRK - 4 timer siden

Estland stenger grensen for russiske turister

Estland vil ikke lenger la russiske turister slippe inn i landet. Det er en konsekvens av krigen i Ukraina. Dermed blir en populær rute inn i Europa og resten av schengenområdet stengt for russiske turister.

NRK - 4 timer siden

Egenæs: Amnestys troverdighet har fått seg et skudd for baugen

Amnesty International Norges generalsekretær varsler intern granskning og sier at den omstridte Ukraina-rapporten hjelper russisk propaganda. John Peder Egenæs sier til Morgenbladet at han personlig skulle ønske at Amnesty hadde valgt en litt annerledes strategi i forbindelse med rapporten der de skriver at de kan dokumentere at Ukraina har brutt folkeretten i utplasseringen av militære styrker i boligstrøk og ved skoler og sykehus. Han sier blant annet at svarfristen Ukrainas forsvarsdepartement fikk var for kort og at det kan hende det ville ha vært best å dele funnene med Ukraina først, uten å gå ut offentlig med dem.

NRK - 4 timer siden

Ohio-gjerningsmannen død

En væpnet mann i skuddsikker vest troppet opp ved FBIs Cincinnati-kontor i Ohio før han flyktet fra stedet og ble drept i skuddveksling med politiet. Hendelsen fant sted torsdag morgen. Etter en innsats fra spesialagenter fra FBI flyktet den mistenkte fra stedet, opplyser etaten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com