Dagbladet > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 00:55

Dagbladet - 21 april 21 kl. 07:38

Knivdrapet i Nittedal: - En skrekkelig tragedie

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Forsvareren hans kaller drapet en skrekkelig tragedie..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nittedal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Knivdrapeti , NittedalEn , skrekkelig, tragedie
NRK - 11 feb. 21 kl. 18:23

Tiltalt for overlagt drap

En mann i 40-årene er tiltalt for overlagt drap på husverten sin i Nittedal i mai i fjor. Påtalemyndigheten mener han hadde planlagt knivdrapet på Kristian Løvlie, melder Varingen. Drapet skjedde i garasjen til huset tiltalte leide, ifølge tiltalen..

Aftenposten - 07 feb. 21 kl. 22:03

Smitteutbrudd på skole i Nittedal: - Det har spredd seg raskt

14 smittetilfeller knyttet til to skoler har fått alarmen til å gå i Nittedal..

NRK - 08 feb. 21 kl. 13:56

Trolig mutert virus i Nittedal

De siste dagene er det registrert 23 nye koronatilfeller i Nittedal. Foreløpige analyser av to av testene viser at disse er av den britiske varianten av viruset. Kommunen iverksetter nødvendige tiltak for å hindre viruset i å spre seg ytterligere..

VG - 08 feb. 21 kl. 16:13

Mutasjonsutbrudd i Nittedal har ingen kjent smittevei – sprer seg raskt hos barn og unge

I Nittedal kommune kan utbruddet av den britiske virusvarianten se ut til å ha spredt seg blant barn og unge. Nå ser man lignende tilfeller i flere kommuner rundt om i landet. I noen kommuner øker smitten raskt..

Dagbladet - 08 feb. 21 kl. 22:13

- Beredt på at det vil komme hit også

Nittedal og de andre Romerike-kommunene er i kveld samlet i krisemøte hos Statsforvalteren etter påvist mutert virus på to skoler i Nittedal..

VG - 08 feb. 21 kl. 22:12

Sprengt testkapasitet i Nittedal frustrerer – får hjelp fra nabokommuner

Etter utbruddet av mutert virus i Nittedal, opplever kommunen sprengt kapasitet på sine teststasjoner. – Håpløst, mener en av innbyggerne i kommunen..

NRK - 09 feb. 21 kl. 08:38

Øker testkapasiteten i Nittedal

Etter utbruddene på tre skoler i Nittedal øker kommunen testkapasiteten betydelig. I helga kunne omtrent 150 personer koronatestes hver dag, nå har kommunen mulighet til å teste opp til 700 hver dag. Det opplyser ordfører Inge Solli til NRK..

NRK - 15 feb. 21 kl. 11:15

Virusvariant påvist i NIttedal

Nittedal kommune nord for Oslo har registrert 15 nye tilfeller av muterte varianter av koronaviruset. Tilsammen er 17 slike tilfeller påvist, men kommunen mener likevel smittesituasjonen er bedre, melder Dagbladet..

NRK - 18 feb. 21 kl. 05:20

Boligbrann i Nittedal

Nødetatene har rykket ut til melding om boligbrann/røykutvikling i Nittedal. Beboere skal være ute av boligen, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 19 feb. 21 kl. 00:44

Boligbrann i Nittedal

Nødetater har rykket ut til en boligbrann i Nittedal. Det skal være samme bolig som brant i går, melder politiet i Øst på Twitter. Beboere på adressen skal være i sikkerhet, og brannvesenet er i gang med slukking..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 3 timer siden

Nå er 252 alligatorer fjernet

252 alligatorer har nå blitt fjernet fra Disney World etter en tragisk ulykke der en toårig gutt ble tatt av en alligator i Disney World i Orlando i 2016..

Dagbladet - 3 timer siden

Derfor jubler Trump

Republikanerne i Huset har nå valgt Elise Stefanik inn i lederskapet, etter at de vraket Liz Cheney tidligere denne uka. Derfor er hun godt nytt for Donald Trump..

Dagbladet - 5 timer siden

«Verdens beste» covid-land stenger ned

Singapore, som har blitt regnet som et av de beste landene å oppholde seg under pandemien, føyer seg nå inn i rekken av asiatiske land med økende coronasmitte..

Dagbladet - 5 timer siden

- Riv, ruskende galt

Mens noen står i kø for å kjøpe bobler til 17. mai, venter andre på tur for å få mat på bordet..

Dagbladet - 6 timer siden

- Ser mørkt på veien videre

Angrepene fortsetter fra både israelsk og palestinsk side. Å få til en snarlig våpenhvile er viktig for begge parter, men vil ikke løse noen ting, sier Midtøsten-forsker..

Dagbladet - 7 timer siden

Feilene som førte til katastrofe

Coronapandemien omtales som det 21. århundres «Tsjernobyl-øyeblikk» av panelet bak en ny rapport. Steg for steg tar de for seg det som ble den perfekte oppskriften på corona-katastrofen..

Dagbladet - 7 timer siden

Her blir det perfekt bunadsvær

Få dager i året er folk mer opptatt av været enn på 17. mai. Blir det for varmt eller for vått for bunad?

Dagbladet - 7 timer siden

Statsministeren som hører. Ingenting

Ingen vet det egentlige omfanget av katastrofen i India. Men lik i elver og mangel på ved til å kremere de døde forteller en dramatisk historie, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 8 timer siden

Forhøyet blodtrykk mistenkt bivirkning

Til sammen 17 tilfeller av høyt blodtrykk er meldt som mistenkte bivirkninger etter mRNA-vaksinene, ifølge Legemiddelverket..

Dagbladet - 8 timer siden

- Tror sprengkraften var undervurdert

Tønsberg-ordføreren jubler over FHI-utkastet som anbefaler at færre kommuner skal miste vaksinedoser. Samtidig understreker hun at Tønsberg vil få store problemer om regjeringen går for den første anbefalingen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt