Klartale > Nyheter

Saturday, 25 June, 07:02

Klartale - 13 okt 21 kl. 12:58

Klokka 14 skal han si hvordan de vil styre Norge

Både Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) hadde møte onsdag klokka ni. Stortingsgruppene skulle si om de var enige i at regjerings-plattformen var bra nok. Hos Ap tok det en time før det ble hørt jubel og applaus fra rommet der møtet var. Alle stemte for plattformen.– Jeg er veldig glad for det.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Arbeiderpartiet, Senterpartiet, Ap, Jonas Gahr Støre, NTB, Marit Arnstad, Sp, Hurdal, Viken, Støre, Det, PR, Nesna, Nordland, Vedum, Erna Solberg, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Klokka14 , skalhan si , hvordande , vil, styre, Norge
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 26 mar 22 kl. 06:09

På tide å stille klokka

I helgen blir det sommertid! Har du husket at du skal stille klokka?Den siste søndagen i mars klokken 2, «hopper vi over» en time.

Klartale - 02 mar 22 kl. 16:30

Slik kan du hjelpe folk fra Ukraina

Millioner av mennesker har flyktet ut av Ukraina. Mange hadde kun med seg det aller viktigste de fikk plass til i en koffert eller sekk. Flyktningene vil ha behov for mye hjelp framover.

Klartale - 09 apr 22 kl. 07:00

Påskens underholdning på TV og lyd

Påsken er her igjen. Ingenting passer bedre enn litt krim. Eller noe annet du liker av underholdning.

NRK - 24 jun 21 kl. 09:54

Kongen taler i Spektrum 22. juli

Kongen taler i spektrum, kronprinsen taler på Utøya. Her er kongefamiliens program for tiårsmarkeringa av terroren 22.juli.

Klartale - 26 apr 22 kl. 11:10

Rapport om korona er klar

Tirsdag kommer en rapport om korona. Den skal si hvordan de som styrer Norge klarte seg gjennom korona-pandemien. .

Klartale - 25 mar 22 kl. 08:38

Hauger vil ha revansje

Dennis Hauger er Norges håp på Formel-banen. Han kjører på nest øverste nivå, som heter Formel 2.Sist helg var en tøff start.

Klartale - 25 mar 22 kl. 14:04

Støre sier at barn fra Ukraina skal kunne gå på skole og barnehage

– Vi skal snakke om et tema som kommer til å prege oss alle i årene som kommer. Slik startet Jonas Gahr Støre presse-konferansen om folk på flukt fra Ukraina. Støre er statsminister for Norge.

NRK - 12 apr 22 kl. 11:02

Taiwan gir ut håndbok for hvordan man skal overleve under krig

Tirsdag publiserte det taiwanske militæret en hånbok som råder sivile til hvordan de skal forberede seg på en potensiell kinesisk invasjon, skriver Yahoo News. Den 28-sider lange boka, inneholder blant annet hvordan man skal finne tilfluktsrom, og hvordan man skal lage et beredskapslager. – Vi informerer om hvordan borgerne bør reagere i en militærkrise og andre mulige kommende katastrofer, sier Liu Tai-yi i det taiwanske forsvaret.

NRK - 06 mar 22 kl. 09:07

Nytt forsøk på evakuering i Mariupol

Klokka 11 norsk tid vil dei på nytt prøve å evakuere folk ut av Mariupol, opplyser bystyret. Då skal det vere ei ny, mellombels våpenkvile med russiske styrkar, som skal vare frå klokka 10 til 21 lokal tid. Det vil seie klokka 9 til 20 norsk tid.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 13 timer siden

USAs høyesterett fjerner den føderale retten til abort

Det er en føderal rett til å ta abort som er satt til side. USAs høyesterett bestemte det fredag. Avgjørelsen var ventet.

Klartale - 15 timer siden

Skjerper reglene mot korona-smitte på Oslo universitetssykehus

Korona-viruset sprer seg i det norske samfunnet på nytt. Denne uka ble rutinene for smitte skjerpet for ansatte på Oslo universitetssykehus (OUS). På Ullevål sykehus jobber det 24.

Klartale - 16 timer siden

Støre forstår at folk er urolige for sommeren

– Jeg forstår at mange blir urolige når de opplever at ganske vanlige ting blir dyrere. Uten at lønna nødvendigvis blir høyere. Det sier Jonas Gahr Støre.

Klartale - 17 timer siden

Bedrifter leter fortsatt etter folk til sommerjobb

Bedrifter som jobber med reiseliv sliter med å skaffe seg hjelp til sommeren. Det sier NHO Reiseliv.– Hoteller, restauranter, festivaler og opplevelses-bedrifter over hele Norge søker etter sommervikarer.

Klartale - 18 timer siden

Soldater skal ha fått ordre om å trekke seg ut fra by

– De har fått ordre om å gjøre det. Det sier Serhij Hajdaj på Telegram fredag morgen. Telegram er en meldingstjeneste.

Klartale - 18 timer siden

Forsvarer sier at Bråthen har akseptert dommen

38 år gamle Espen Andersen Bråthen er dømt for til tvungent psykisk helsevern. Det ble bestemt fredag. Han er dømt i det som blir kalt Kongsberg-drapene.

Klartale - 18 timer siden

Fotballkvinnene nærmer seg rekord på Ullevaal

Lise Klaveness ga pressen en oppdatering på hvor mange billetter som er solgt fredag. Klaveness er fotballpresident. Da var kvinnene 500 billetter unna å ta rekorden.

Klartale - 18 timer siden

Ny lov mot våpen skal stoppe masseskytinger

USA har hatt problemer med masseskytinger lenge. Det har ført til at flere har ønsket strengere lover mot våpen. Natt til fredag ble et forslag stemt for.

Klartale - 20 timer siden

Forslaget skal forby homoterapi

Homoterapi blir også kalt «konverterings-terapi». Det er behandlinger med mål om å endre personers seksuelle orientering. Det er en omstridt behandling.

Klartale - 20 timer siden

Mange tror årets feiring vil bli tidenes største

Oslos gater fylles igjen med festglade folk, regnbueflagg og fargerike flåter.– Etter to år med pandemi har det gått opp for mange hvor viktig det er for dem å feire Pride. Det er fantastisk å være tilbake til normale tilstander.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com