Klartale > Nyheter

Sunday, 14 August, 11:36

Klartale - 17 jun 22 kl. 18:30

Klar for gallamiddag på Slottet

Fredag kveld er det gallamiddag på Slottet. Det er for å feire at prinsesse Ingrid Alexandra er fylt 18 år og blitt myndig. Du kan se en liste over gjestene her. Du kan også se deler av feiringen lenger ned i saken. Det er kanalen NRK som sender fra Slottet.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Slottet, Ingrid Alexandra, NRK, Ingeborg, Sverige, Harald, Carl, Astrid, Paris, Ragnhild, Ragnhilds, Norge, Garden, Sonja, Masud Gharahkhani, Tjessem, Mette-Marit, Haakon, Ingrid AlexandraPrinsesse Ingrid Alexandra

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Klar, for, gallamiddag, Slottet
Klartale - 25 jun 22 kl. 07:00

Slottet åpner for omvisninger igjen

Det kongelige slott er bolig og arbeidsplass for Kongefamilien. Gjennom sommeren blir det åpent for alle å komme på besøk. Det blir visninger hvert tjuende minutt.

NRK - 07 jun 22 kl. 17:36

Kongelige gjester til 18-årsfeiring i Oslo

Både kongeparet av Nederland, kong Willem-Alexander og dronning Maxima, og deres eldste datter prinsesse Amalia, som er den nederlandske tronarvingen, kommer til Oslo i neste uke for å delta i feiringen av prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsdag. Det opplyser det nederlandske kongehusets kommunikasjonsansvarlige til NRK. Kongeparet og prinsessen skal være gjester under gallamiddagen på Slottet fredag 17.

Klartale - 10 maj 22 kl. 10:02

Til sommeren kan du besøke Slottet igjen

Slottet har som regel vært åpen for publikum. Det har vært egne omvisninger på Slottet. De siste to årene har korona ødelagt for det.

NRK - 12 maj 22 kl. 20:35

Middag på slottet for OL- og Paralympics-utøvere

Kong Harald og dronning Sonja holder torsdag kveld middag på slottet for de norske utøverne fra OL og Paralympics i Beijing. Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Märtha Louise deltar også på middagen. Prinsesse Astrid er også til stede.

VG - 15 jun 22 kl. 12:17

Disse skal feire prinsesse Ingrid Alexandra på Slottet fredag

Her er listen over kongelige og gjester fra det offisielle Norge som har takket ja til å være til stede ved kongen og dronningens gallamiddag for prinsesse Ingrid Alexandra 18. juni..

NRK - 17 jun 22 kl. 08:22

Prinsesse Ingrid Alexandra får tippoldemors tiara

Når 18-årsdagen til prinsesse Ingrid Alexandra blir feira med gallamiddag på Slottet fredag, skal ho bruke ein tiara som har tilhøyrt prinsesse Ingeborg av Sverige. Ho var kong Haralds mormor og prinsessas tippoldemor. Prinsesse Ingrid Alexandra fekk tiaraen, som består av diamantar og perler, i gåve på 18-årsdagen frå barna til prinsesse Ragnhild..

Klartale - 18 maj 22 kl. 08:42

Se bilder: Slik feiret vi 17. mai

Årets 17. mai var spesiell. Det var den første skikkelige feiringen på tre år.

Klartale - 06 jun 22 kl. 06:00

Snart kan du se kunstsamlingen til dronningen

Dronning Sonja samler på kunst. Nå skal hun vise fram sin private samling for publikum. Det betyr at du kan få se hva dronningen har samlet på.

Aftenposten - 17 jun 22 kl. 19:39

Nå blir det full fest på Slottet

Kongefamilien er pyntet og klar for en kveld utenom det vanlige på Slottet når prinsesse Ingrid Alexandra skal feires..

Klartale - 11 maj 21 kl. 14:01

Kontakt Klar Tale

Telefon: (+47) 22 310 260E-post: tips@klartale.noPostadresse: Klar Tale,Pb 1180, Sentrum 0107 OsloBesøksadresse: Grubbegaten 4-6RedaksjonenRedaktør og daglig leder: Gøril HuseTelefon: 90845159Epost: goril (at) klartale.no
Journalist: Karin FløloTelefon: 94482802epost: karin (at) klartale.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 5 timer siden

Ett år med Taliban

Taliban tok makta i Afghanistan igjen. 15. august 2021 rykket soldater inn i kontorene til regjeringen.

Klartale - Igår: 06:00

Bruker ytringsfrihet hver eneste dag

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - Igår: 21:27

Forfatteren Salman Rushdie angrepet i USA

Forfatteren Salmand Rushdie skulle ha foredrag på en litteraturfestival i USA. Der ble han angrepet på scenen. Rushdie kjemper for livet på sykehus.

Klartale - Igår: 16:45

Flere får seg jobb i Norge

Det er langt over prosenten for de siste 35 årene. Det er kun slått over perioden 2007-2008. Det samme gjelder noen kvartaler mellom 1998 og 2002.

Klartale - Igår: 15:10

Ung mann siktet for drapsforsøk

– Han skal etter planen avhøres i dag, sier politiadvokat Philip Mathew Green i drapsavsnittet i Oslo politidistrikt til Aftenposten.Den unge mannen er siktet for drapsforsøk. Han vil trolig fremstilles for varetektsfengsling lørdag.

Klartale - Igår: 14:00

– Hets kan gjøre at samer har mindre ytringsfrihet

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - Igår: 13:44

Storbritannia slår tørkealarm

Det er tørke sør, øst og sentralt i England. Det er som følge av en ny hetebølge, opplyser britiske myndigheter.Nå vil det bli gjort tiltak.

Klartale - I førrgår: 11:30

Hva vil skje med Taiwan?

Taiwan heter offisielt «Republikken Kina». Og har vært en del av Kina lenge. Men folk fra begge steder er uenige.

Klartale - I førrgår: 10:41

Mange småbedrifter er redd for å gå konkurs

SMB mener det haster med å få på plass en strømpakke til bedriftene. SBM er en organisasjon for bedrifter. De har gjort en undersøkelse.

Klartale - I førrgår: 08:51

Trump sitt hus har blitt ransaket

Merrick Garland har sagt ja til at Trump sitt hus skulle bli ransaket. Han er justisminister i USA. Garland har bedt en domstol offentliggjøre ransakelsesordren.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com