NRK > Nyheter

Saturday, 01 October, 20:50

NRK - 08 jun 22 kl. 12:04

Klæbo enig med Skiforbundet

Skistjerna Johannes Høsflot Klæbo har kommet til enighet med Norges Skiforbund om en ny landslagsavtale. Det bekrefter pappa og manager Haakon Klæbo til Adresseavisen. En av årsakene til at forhandlingene har tatt tid, er at Klæbos smører, Frode Pedersen, sin framtid hos landslaget var usikker. Pedersen fikk imidlertid forlenget sin kontrakt i slutten av mai, og i forlengelse av det har altså Klæbo kommet til enighet med Skiforbundet. – Rammene og betingelsene er avklart og enighet om, selve kontrakten er signert av meg og oversendt Johannes, sier langrennssjef Espen Bjervig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Johannes Høsflot Klæbo, Norges Skiforbund, Haakon Klæbo, Adresseavisen, Klæbos, Pedersen, Klæbo, Skiforbundet, Johannes, Espen Bjervig

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Klæbo, enigmed , Skiforbundet
NRK - 25 apr 22 kl. 12:29

Klæbo forhandler med Skiforbundet – fortsatt ikke enighet

Langrennsstjernen Johannes Høsflot Klæbos avtale med Norges Skiforbund går ut 30. april. Manageren Haakon Klæbo tror på en løsning.

Aftenposten - 08 jun 22 kl. 11:01

Klæbo bekrefter: Enig med Skiforbundet

Johannes Høsflot Klæbo rakk ikke å signere under på landslagsavtalen før han dro på samling, men er nå enig med Norges….

Aftenposten - 30 apr 22 kl. 10:35

Klæbo-avtalen går ut i dag – fortsatt ikke enig med Skiforbundet

I dag, 30. april, går Johannes Høsflot Klæbos avtale med landslaget ut. Partene er fortsatt ikke enige om en forlengelse..

Klartale - 23 jun 22 kl. 08:50

Vi handler som vi gjorde før pandemien

Organisasjonen Virke har laget en rapport. Den viser at vi er på vei mot en normal tilstand. Folk i Norge handler mer sånn de gjorde før korona-pandemien.

NRK - 21 jul 22 kl. 05:36

Mann stjal over fem tonn med klær

En mann i 30-årene på Romerike er pågrepet og siktet for å ha stjålet rett under 5,5 tonn med klær. Det var natt til onsdag denne uken at politiet fant enorme mengder klær i en garasje på Strømmen og på Leirsund, skriver Romerikes Blad. Funnene skjedde etter at en av Fretex' sporingssensorer, som ligger plassert i tøyboksene, gjorde utslag på en privat adresse.

NRK - 01 aug 22 kl. 14:29

Klæbos skade verre enn antatt – må trene alternativt i ukevis

Johannes Høsflot Klæbo har pådratt seg en strekk eller en belastningsskade øverst i hamstringen som kan sette ham ut av spill i flere måneder. Det bekrefter landslagslege Ove Feragen overfor Adresseavisen. Klæbo har gitt legen tillatelse til å svare på spørsmål om hans skadesituasjon.

Aftenposten - 25 apr 22 kl. 12:01

Klæbo: Tror på snarlig løsning med Skiforbundet

Johannes Høsflot Klæbos landslagsavtale går ut om fem dager..

Aftenposten - 25 apr 22 kl. 12:10

Klæbo og Skiforbundet foreløpig ikke enige

Foreløpig er ikke forbundet og den største stjernen, Johannes Høsflot Klæbo, enige om avtale for neste sesong..

VG - 25 apr 22 kl. 12:10

Klæbo og Skiforbundet foreløpig ikke enige

Foreløpig er ikke forbundet og den største stjernen, Johannes Høsflot Klæbo, enige om avtale for neste sesong. Det er heller ikke bestemt hvilke ski 25-åringen skal gå med neste vinter..

Aftenposten - 21 maj 22 kl. 08:55

Team Klæbo etter tøff smørerkonflikt: – Ingen blir god av krangling

En samarbeidskonflikt skal ligge bak usikkerheten om Johannes Høsflot Klæbos smører får fortsette i Skiforbundet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eksplosjoner på flybase på Krim

Eksplosjoner skal ha rammet en flybase på den russiskkontrollerte Krim-halvøya. Lokale myndigheter hevder at det har vært en flyulykke på stedet lørdag. Ifølge nødetatene bommet et fly på rullebanen og tok fyr, sier guvernøren som er innsatt av de russiske okkupasjonsstyrkene i en melding på Telegram.

NRK - 30 minutter siden

Skudd og brann ved Frankrikes ambassade i Burkina Faso

Det brenner ved Frankrikes ambassade i Ougadougou. Demonstranter har tatt til gatene etter militærkuppet i Burkina Faso. Det er også avfyrt skudd ved ambassaden, melder Reuters, som har en journalist på stedet.

NRK - 15 minutter siden

Alvorlig bilulykke på Notodden

En bil har kjørt på en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark. Føreren av motorsykkelen er ikke bevisst. – Det framstår som en alvorlig ulykke, tvitrer politiet i Sørøst.

NRK - 30 minutter siden

Hevder prinsebarna blir mobbet

Danskenes prins Joachim og prinsesse Marie, og grevinne Alexandra sier at barna deres blir mobbet på skolen og at de føler seg utstøtt. Det skjer etter at dronning Margrethe onsdag meddelte at ingen av barna deres lenger får kalle seg prinser og prinsesser etter 2022. –Athena blir mobbet på skolen.

NRK - 30 minutter siden

Tåregass mot demonstranter i Iran

Uroen i Iran fortsetter. Vitner forteller at tusenvis av demonstranter blokkerte sentrale gater i hovedstaden, kvinner tok av seg hodesjalene. Det skal ha oppstått sammenstøt mellom demonstranter og politi.

NRK - 30 minutter siden

Skudd avfyrt ved fransk ambassade i Burkina Faso

Det er blitt avfyrt skudd ved den franske ambassaden i hovedstaden i Burkina Faso etter militærkuppet i landet. Den nye selvutnevnte lederen har tidligere sagt at opprøret er en del av en motoffensiv fra den avsatte presidenten. Den nye lederen hevder presidenten har søkt tilflukt ved en fransk militærbase.

NRK - 45 minutter siden

Avviser at kupp handler om konflikt i militæret

Burkina Fasos militære leder avviser at militærkuppet i landet handler om en intern konflikt i militæret. En personalleder i militæret maner nå ulike fraksjoner blant de væpnede styrkene i landet til å fortsette samtalene og ikke bruke vold, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

164 russere over grensa på Storskog

I dag har 164 personer innpassert over Storskog. 100 personer har reist over til Russland, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 1 time siden

Iran angrep kurdiske grupper i Irak

Iran har rettet nye angrep mot militante kurdiske grupper i Nord-Irak, opplyser en iransk kurderleder. Angrepene kommer dagen etter at 14 skal ha blitt drept i tilsvarende angrep over grensen mellom de to landene. Iranske myndigheter beskylder væpnede kurdiske grupper, som er basert i Kurdistan-regionen i Irak, for å nøre opp under uroen i Iran den siste tiden..

NRK - 1 time siden

Mot seier for sittende statsminister i Latvia

Sittende statsminister Krisjanis Karins sentrum-høyre-parti går som ventet mot valgseier i Latvia, ifølge valgdagsmålinger. Som i alle europeiske land som avholder valg i disse tider, er det krigen i Ukraina som dominerer valgkampen. Energipriser og svekket kjøpekraft følger deretter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com