Klartale > Nyheter

Wednesday, 22 March, 13:14

Klartale - 02 aug 22 kl. 16:30

Kjendiser skal kjempe på fotballbanen

Turneringen Norway Cup har en spesiell kamp hvert år. Verdikampen er en kamp for en god sak. Kjendiser er med og spiller fotball.Norway Cup tilbake etter to år Årets oppgjør er mellom MOT og Redd Barna. Begge organisasjonene jobber for barn og unge.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Norway Cup, Cup, Årets, MOT, Redd Barna, Jonas Gahr Støre, Sandra Borch, Verdikampen, Ekeberg, Oslo, Birk Ruud, Emilie Lein, Freddy, Santos, Carsten Skjelbred, Gudmund Kongshavn, VIF, Ola Hoftun Lillelien, Sebastian Schjerve, Tobias Brandal Busæt, Daniel Kvammen, Nicolay Ramm, Marte Bratberg, Martin Daniell, CLMDOlly Bowman, Peder Elias, Sebastian Zalo, Chris Holsten, Musti, Nils Ingar Aadne, Ola Høsflot Klæbo, Sander Austad Dale, Mike Angeles, Mads Hansen, Atle Pettersen, Agnetesh, Vita Mashadi, Wanda Mashadi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjendiser, skal, kjempe, fotballbanen
Klartale - 29 nov 22 kl. 13:40

Dette har han gjort før

Mario Ferri er kjent for å storme banen under fotballkamper. Det gjorde han også mandag kveld. For tiden spiller fotball-VM.

Klartale - 19 sep 22 kl. 13:06

Folk gjør opprør mot dyr strøm

– Jeg nekter å betale strømregninga, sier Sascha Liberté. Andre må gjøre som de vil, men selv er han bestemt.Han står utenfor Stortinget.

Klartale - 22 dec 22 kl. 16:30

Mye spennende sport på TV i jula

Erling Braut Haaland, Magnus Carlsen, Aleksander Aamodt Kilde og Johannes Høsflot Klæbo. Disse kan du se på TV. Jul og nyttår har mye spennende idrett å by på.

Klartale - 05 maj 22 kl. 13:27

Soldater må kjempe til døden eller overgi seg

Det er fortsatt folk i et stålverk. Det ligger utenfor Mariupol i Ukraina. Russland vil storme det.

NRK - 09 dec 22 kl. 03:22

Vil ha kjendiser med på måneferd

Den japanske milliardæren Yusaku Maezawa har med seg et mannskap med flere kjendiser når han tar en tur rundt månen i 2023. Måneferden har fått navnet dearMoon og ble først kunngjort i 2018. Maezawa sa først at han ville ha med seg et mannskap på seks til åtte artister, noe som senere ble til en konkurranse der søkere kunne melde seg.

VG - 25 dec 22 kl. 18:19

Slik feiret internasjonale kjendiser jul

Overdådige julefester, badestrender og reindsdyrsleder. Slik feiret et knippe Hollywood-kjendiser jul..

NRK - 19 jun 22 kl. 13:47

Britisk forsvarssjef: Må forberede oss på å kjempe i Europa igjen

Den nyinnsatte forsvarsjefen Patrick Sanders i Storbritannia sier det britiske forsvaret må forberede seg på å kjempe i Europa igjen. Det melder The Independent. – Vi må skape en hær som er i stand til å kjempe ved siden av våre allierte, og bekjempe Russland i kamp, sier Sanders ifølge avisen..

NRK - 19 jun 22 kl. 15:52

Britenes hærsjef: – Hæren må forberede seg på å kjempe i Europa igjen

Den nye sjefen for den britiske hæren har en klar melding til sine soldater: De må være klare til å konfrontere trusselen fra Russland. Det går fram av et brev general Patrick Sanders har adressert til personell på alle nivåer og sivilt ansatte. – Russlands invasjon av Ukraina understreker vårt hovedformål: Å beskytte Storbritannia og være klare til å kjempe og vinne kriger på land.

Klartale - 23 aug 22 kl. 18:20

Et halvt år med krig

Russlands angrep på Ukraina startet 24. februar. Det er seks måneder siden.

Klartale - 16 nov 22 kl. 07:57

Trump sier han vil bli president igjen

Trump er klar for å kjempe om å bli president igjen. Han skal ha sendt inn de siste papirene til valgkommisjonen tirsdag kveld.Det var på forhånd sagt at Trump skulle holde en tale.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

Flertall sier nei til å rive vindmøller

Vindmøllene på Fosen har vært et viktig tema den siste måneden. Flere har også demonstrert mot regjeringen. Årsaken er at de vil at vindmøllene skal rives og fjernes.

Klartale - 2 timer siden

Mange vil se Messi spille fotball

Lionel Messi og resten av gjengen skal spille for landslaget igjen. Det er første gang siden de ble verdens-mester for noen måneder siden.Panama kommer på besøk til Buenos Aires torsdag.

Klartale - 2 timer siden

Nå får de ikke lenger bruke fluor

De som driver med langrenn og skiskyting vet godt hva de bruker fluor til. Det er ikke for å beskytte tennene, men for å gi skiene sine god glid. Lenge har det vært en debatt om det skal være lov med fluor som smøring.

Klartale - 4 timer siden

Flere døde etter jordskjelv i Afghanistan og Pakistan

Et jordskjelv har rystet store deler av Afghanistan og Pakistan. Det traff landene med styrke 6,5 tirsdag kveld.Jordskjelvet var kraftigst i Hindu Kush.

Klartale - 4 timer siden

Litt flere enn før er uten jobb

105.000 mennesker i Norge var uten jobb i februar. Det er 10.

Klartale - 4 timer siden

Nesten halvparten av legene på St. Olavs vurderer å slutte

725 leger har svart på en undersøkelse. Nesten halvparten av dem sier at de vil slutte. Enten for å bytte jobb eller å pensjonere seg tidlig.

Klartale - 6 timer siden

Ukens oppgave nr 12 - kt nr 12

Oppgaven BOKMÅL nummer 12 / 2023
.

Klartale - 7 timer siden

Fra flukt til en reise med mat

Lukten av mat ligger i lufta allerede før vi kommer inn i leiligheten til Golalah Abbasi.Hun har allerede startet med maten. Abbasi skal lage kyllinggryte.

Klartale - 7 timer siden

Podcast nr 12.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com