NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 19:12

NRK - 30 maj 21 kl. 20:00

Kjedekollisjon på E18

Politiet har fått melding om trafikkulykke på E18, i nordgående retning gjennom Stokke. Det skal være en kjedekollisjon. 3 biler og 6 personer involvert. Det er kø på stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
E18, Stokke

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjedekollisjon, E18
NRK - 13 maj 21 kl. 15:01

Kjedekollisjon på E18 i Larvik

Tre biler er involvert i en kjedekollisjon i sydgående felt i Rødbøltunnelen på E18 i Larvik. Det skal være saktegående kø på stedet. Nødetatene rykker ut.

NRK - 22 aug 21 kl. 13:25

Kjedekollisjon på E18 i Sande

Klokken 13.10 fikk politiet melding om en kjedekollisjon i nordgående retning i Sande, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Nødetater har rykket ut til ulykken der fire biler skal være involvert.

NRK - 11 jul 21 kl. 18:08

Trafikkuhell stengte E18

E18 Dørdal-Rugtvedt gjennom Bamble ble stengt i nordgående retning på grunn av et trafikkuhell i ettermiddag. Omkjøring var via gamle E18. Grunnen var et trafikkuhell på E18 ved Stokkevannet der en bil var påkjørt bakfra.

NRK - 12 jul 21 kl. 12:38

Flere biler i ulykke på E18

Det meldes om lange køer etter at fire biler var involvert i en kjedekollisjon på E18 utgående ved Lysaker mandag formiddag. En person er lettere skadd. Ulykken skjedde ved 11.

NRK - 25 jun 21 kl. 15:52

Lange køer etter kjedekollisjon

En kjedekollisjon på E6 rett før Lambertseter i Oslo har ført til svært lange køer i ettermiddag. Veien er ryddet, men det er vanskelig å si når trafikken vil flyte som normalt igjen, opplyser trafikkoperatør Tone Sork ved Vegtrafikksentralen..

NRK - 09 jul 21 kl. 17:30

Kjedekollisjon på E39 ved Hylkje

En kjedekollisjon ved Bergen fengsel på E39 skaper trafikale problemer. Det er fire biler og seks personer involvert. Alle passasjerene skal være ute av bilene.

NRK - 10 jul 21 kl. 18:29

Kjedekollisjon i Nittedal

Nødetatene rykker ut til en kjedekollisjon inne i Hagantunnelen i Nittedal, melder politiet på Twitter. Tre biler skal være involvert. Veien er stengt i begge retninger..

NRK - 15 jul 21 kl. 15:29

Kjedekollisjon på E6 i Halden

Nødetatene har rykket ut etter melding om en kjedekollisjon på E6 i Halden. Ifølge politiet har åtte biler vært involvert i en kollisjon ved innkjøringen til grensekontrollen på Svinesund. Flere av de involverte skal ha fått lettere skader..

NRK - 26 jul 21 kl. 06:58

Syv døde i kjedekollisjon i USA

Minst syv personer mistet livet da 20 biler var innblandet i en kjedekollisjon i en sandstorm i den amerikanske delstaten Utah. Kraftig vind virvlet opp sand og støv førte til svært redusert sikt. Ulykken skjedde ved byen Kanosh søndag ettermiddag, opplyser veitrafikkpolitiet i Utah.

NRK - 26 jul 21 kl. 06:58

Sju døde i kjedekollisjon i USA

Minst sju personer mistet livet da 20 biler var innblandet i en kjedekollisjon i en sandstorm i den amerikanske delstaten Utah. Kraftig vind virvlet opp sand og støv førte til svært redusert sikt. Ulykken skjedde ved byen Kanosh søndag ettermiddag, opplyser veitrafikkpolitiet i Utah.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Camilla Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik skriver om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 10 minutter siden

Nakstad med betydelig aksjeformue

Nettavisen skriver at verdien av Espen Nakstads eierandel i en transportkuvøse anslås å være til over 25 millioner kroner etter pandemien. Det var i 2014 han var en av oppfinnerne som lagde en kuvøse for ebola-pasienter. Etter utbruddet av covid-19 skjøt salget av isolatoren kraftig fart.

NRK - 10 minutter siden

Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 15 minutter siden

– Håpar dei går ti år bak i tid

– Det er bra at dei granskar dette, fordi det er Stortinget sjølv som har ansvaret. Det er dei som skal gjera riktige trekk, det er eit straffansvar om dei gjer feil trekk. Så dei skulle også ha rettleia skattytarane som er stortingsrepresentantar, som tilfeldigvis er dei som har vedtatt lovene, seier jurist Bettina Banoun etter det blei kjent at Stortinget set i gang full skatterevisjon.

NRK - 45 minutter siden

Kan ikke granske pendlerbolig-saken

Siden 2017 har ikke Riksvisjonen gjennomført en enste kontroll av om Stortingets administrasjon etterlever lover og regler. – Normalt burde vi gått inn og gransket denne saken. At vi ikke opptrer som normalt, kan vi takke Stortingets presidentskap for, sier riksrevisor Per-Kristian Foss til Aftenposten..

NRK - 45 minutter siden

Iverksetter full skatterevisjon

Tirsdag har Stortingets administrasjon satt i gang en bred skatterevisjon av representantenes ordninger, der de også skal gå gjennom enkeltsaker. Det skriver NTB. Hensikten er å gjennomgå enkeltsaker og vurdere om fordeler skulle vært pålagt inntektsskatt, med tilhørende arbeidsgiveravgift.

NRK - 1 time siden

Navalnyj kommenterer valget

Den fengslede Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj kommenterer valget i Russland fra cella og sier kampen for demokratiet vil fortsette. President Vladimir Putins støtteparti Forente Russland fikk ifølge valgresultatet en klar seier i Duma-valget. Fra flere hold, blant annet Kommunistpartiet, hagler beskyldningene om valgfusk.

NRK - 1 time siden

USA-EU-møte i fare

Samtaler om handel og teknologi mellom EU og USA kan bli utsatt som følge av konflikten mellom Frankrike og USA om en kontrakt for bygging av ubåter. Forberedelsesmøter som skulle funnet sted onsdag i Brussel i forkant av samtalene, er strøket fra EUs kalender av det slovenske presidentskapet. Det første møtet mellom EU og USA er planlagt i Pittsburgh i USA 29.

NRK - 1 time siden

FHI-startet vaksine-avbestillinger

FHI mener vi har nok vaksiner, og har iverksatt avbestillinger av Pfizer- og Moderna-vaksiner fra EU, melder TV 2. Enn så lenge har vi nok vaksiner til å fullvaksinere alle som ønsker det – dessuten er beredskapslageret stort nok, sier FHIs smitteverndirektør Geir Bukholm til TV 2..

NRK - 1 time siden

Macron vil samarbeide med India

Frankrikes president Emmanuel Macron er enig med Indias statsminister Narendra Modi om å koordinere sin opptreden i India-stillehavsområdet. Macrons telefonsamtale med Modi fant sted på et tidspunkt da Frankrike fortsatt er i harnisk over at Australia brøt en kontrakt om bygging av ubåter og i stedet signerte en kontrakt med USA. Amerikanske tjenestemenn sier at president Joe Biden gjerne vil snakke med Macron på telefon for å redusere spenningen etter at Frankrike tilbakekalte ambassadørene fra USA og Australia.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt