NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:02

NRK - 25 jan 23 kl. 08:16

Kjedekollisjon på E18 i Drammen

Politiet melder at kollisjonen på E18 i Drammen har skjedd i nordgående retning på motorveibrua. De omtaler det som en kjedekollisjon. Tre biler er involvert. Nødetatene er straks fremme, og det er ukjent skadeomfang. Det er mye trafikk og lange køer som følge av ulykken..
Les mer på NRK


Les mer om:
E18, Drammen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjedekollisjon, E18i , Drammen
NRK - 15 jan 23 kl. 20:31

Fire biler kjedekollisjon på E18 ved Kopstad

Nødetater er på vei til en trafikkulykke i Horten mellom fire biler i nordgående retning. E18 er stengt ved Flår, melder Vegtrafikksentralen. Brannvesenet melder om at det er en kjedekollisjon og at det er såpeglatt på stedet..

NRK - 30 dec 22 kl. 20:09

Kjedekollisjon på riksvei 7 i Hallingdal

Politiet i sør-øst skriver på Twitter at det har vært en kjedekollisjon langs riksvei 7 ved Bromma. – Kjedekollisjon mellom 4-5 biler og en buss. Det skal ifølge de som har meldt inn ulykken ikke være snakk om personskade..

NRK - 30 dec 22 kl. 20:09

Kjedekollisjon på riksvei 7 i Hallingdal – veien er stengt

Politiet i sørøst skriver på Twitter at det har vært en kjedekollisjon langs riksvei 7 ved Bromma. – Kjedekollisjon mellom 4–5 biler og en buss, skriver politiet på Twitter. Det skal ifølge de som har meldt inn ulykken ikke være snakk om alvorlig personskade.

NRK - 10 dec 22 kl. 15:16

Politiet ber folk unngå E18 i Asker

Politiet melder om svært saktegående kø på E18 i Asker frem til Sandvika grunnet planlagt veiarbeid, og ber folk unngå E18 inngående i Asker de neste timene. Arbeidet skal vare til søndag kl. 12, og medfører treg trafikkavvikling i områdene rundt Slependen og veiene som fører til E18.

NRK - 15 dec 22 kl. 15:05

Kjedekollisjon i Porsgrunn

Nødetater har rykket ut til trafikkulykke på E18 i Porsgrunn. 3 biler involvert i en kjedekollisjon i sydgående retning. Ingen skal være skadet, skriver politiet..

NRK - 19 jan 23 kl. 06:08

Stengt for togtrafikk mellom Asker og Drammen

Det er stengt for togtrafikk mellom Asker og Drammen på grunn av signalfeil. Bane Nor jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta. Vy setter opp busser mellom Asker og Drammen på følgende strekninger: * R12 Kongsberg – Eidsvoll * R13 Drammen – Dal * RE10 Lillehammer-Drammen * RE11 Eidsvoll – Skien På R14 Asker – Kongsvinger er det innstilt mellom Skøyen og Asker.

NRK - 02 okt 22 kl. 16:14

E18 åpen igjen etter ulykke ved Sandvika

En lastebil og en personbil har vært involvert i en trafikkulykke på E18 ut av Oslo ved Sandvika i Bærum. Det skriver Oslo-politiet på Twitter klokken 16:13. Klokken 16:52 melder de om at veien er åpen igjen, etter at de knappe 10 minutter før varslet om at E18 utgående ville bli stengt i påvente av bergingsbil.

NRK - 03 okt 22 kl. 04:04

E18 stengt ved Skøyen i Oslo etter ulykke

En lastebilsjåfør er fraktet til sykehus etter at vogntoget hans veltet på E18 ved Bygdøy-lokket i Oslo ved 3.30-tida i natt. E18 er sperret i begge retninger mellom Hjortnes og Skøyen.

NRK - 11 okt 22 kl. 08:43

Advarer om mulig E18-kø inn til Oslo fredag

All østgående trafikk på E18 ved Strand i Bærum flyttes denne helgen over i ny trasé, melder Statens vegvesen. Det betyr nedsatt kapasitet på E18 fra fredag morgen til søndag ettermiddag. Dette kan føre til ekstra kø inn mot Oslo fredag morgen.

NRK - 14 okt 22 kl. 12:35

Rassikring gir ett kjørefelt sørgående ved E18 Holmlia nattestid

Fra 17. oktober til 4. november skal Statens vegvesen utføre rassikring langs E18 Mosseveien ved Holmlia.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 15 minutter siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..

NRK - 15 minutter siden

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..

NRK - 15 minutter siden

Rakettangrep mot tyrkisk base i Nord-Irak

En tyrkisk militærbase i Kurdistan-regionen i Irak ble onsdag rammet av et rakettangrep, opplyser lokale myndigheter. En Iran-støttet milits sier den står bak. Ifølge lokale myndigheter ble basen truffet av åtte raketter, hvorav to landet inne på anlegget.

NRK - 30 minutter siden

Russisk journalist dømt

Den russiske journalisten Aleksander Nevzorov er dømt til åtte års fengsel for å ha lagd «falske nyheter om den russiske hæren», ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass. Nevzorov har kritisert krigen i Ukraina. Han forlot Russland like etter at krigen startet og var ikke til stede i rettssalen..

NRK - 45 minutter siden

Flere pågrepet etter Peshawar-terror

Det er foretatt flere pågripelser etter mandagens selvmordsangrep i en moské i Peshawar, opplyser pakistansk politi. Det er ikke kjent hvem som er pågrepet eller hvilken gruppe de eventuelt har tilknytning til, men politisjefen i Peshawar, Ijaz Khan, beskriver pågripelsene som betydelige. Ifølge Khan etterforskes det nå om selvmordsbomberen fikk hjelp fra noen på innsiden da han uforstyrret tok seg inn på det strengt bevoktede området der moskeen ligger.

NRK - 45 minutter siden

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..

NRK - 1 time siden

Helltunnelen stengt

E6 Trondheim - Stjørdal: Helltunnelen stengt i nordgående retning, mot Stjørdal, på grunn av et stanset kjøretøy. Omkjøring skiltet via Fv950..

NRK - 1 time siden

Dr. Phil gir seg etter 25 år

Programleder Phil McGraw gir seg etter 21 sesonger og det populært TV-programmet «Dr. Phil» tas av luften. McGraw har i programmet blant annet gitt råd til kjendiser, foreldre og kjærestepar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com