NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 00:36

NRK - 29 jun 21 kl. 09:25

Kjørte i nesten 100 i 40-sone

En person fikk beslaglagt sitt førerkort da politiet gjennomførte en trafikkontroll i Munkerekkveien på Nøtterøy. Sjåføren ble målt til 98 kilometer i timen i en 40-sone..
Les mer på NRK


Les mer om:
Munkerekkveien, Nøtterøy

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjørtei , nesten, 100i , 40-sone
NRK - 29 aug 21 kl. 00:23

Macron vil ha sikker FN-sone

Frankrikes president Emmanuel Macron ber FN arbeide for å opprette en sikker sone i Kabul for å beskytte humanitære operasjoner. En slik sone kunne bidra til å holde oppe presset på Taliban, sier Macron til avisa Journal du Dimanche. Han sier at Frankrike og Storbritannia vil legge fram et forslag om en sikker sone under FN-kontroll på et møte i FNs sikkerhetsråd mandag..

NRK - 29 aug 21 kl. 17:55

Macron vil ha sikker sone i Kabul

Frankrike og Storbritannia vil oppfordre FN til å opprette en sikker sone i Kabul for å beskytte humanitære operasjoner, ifølge president Emmanuel Macron. – Dette er svært viktig. Dette kan skape et rammeverk for FN til å handle i en krise, sier Macron ifølge søndagsavisa Journal du Dimanche.

NRK - 03 jul 21 kl. 18:16

Kjørte i 129 km/t i 30-sone

En 23-årig mann dømmes for grov uaktsomhet etter å ha kjørt i 129 km/t i en 30-sone i Olofström i Blekinge. Det skriver Kvällsposten. Før råkjøringen hadde mannen fått sparken fra jobben sin.

NRK - 09 sep 21 kl. 02:30

Kjørte 129 km/t i 50-sone

I Skarbøvika i Ålesund ble en bil målt å kjøre 129 kilometer i timen i 50-sone. Sjåføren, en kvinne i 30-årene, nektet først å stoppe for politiet, som oppsøkte henne i boligen. Politiet har avhørt sjåføren og har opprettet sak..

NRK - 23 jun 21 kl. 18:29

Kjørte 135 km/t i 80-sone

UP har hatt kontroll på E6 på Dovre. Det ble 67 reaksjoner, hvorav syv førerkortbeslag for hastighet. Høyeste hastighet var på 135 km/t i 80-sone.

NRK - 03 jul 21 kl. 21:03

Kjørte i 168 km/t i 80-sone i

Politiet har gjennomført kontroll på riksvei 70 ved Sunndal i Møre og Romsdal. Det melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter. Til sammen seks bilførere ble stanset i hastigheter mellom 120 og 168 km/t i en 80-sone.

Dagbladet - 18 aug 21 kl. 19:21

Kjørte i Frognerparken: - Førerkortet beslaglagt

Tirsdag kveld kjørte en grå bil rundt i Frognerparken i Oslo. Politiet har beslaglagt førerkortet til føreren..

NRK - 11 aug 21 kl. 13:05

13.000 i elsparkesykkel-bot

Politiet har ilagt fører av elsparkesykkelen som kjørte på en ettåring på Torgallmenningen i Bergen lørdag 31. juli et forelegg på 13.000 kroner for brudd på vegtrafikkloven § 3 og vegtrafikkloven § 12.

Dagbladet - 08 jun 21 kl. 14:28

Drapssiktet kjørte feil vei på E6

En mann i 20-åra er siktet for drap. Han ble pågrepet etter å ha kollidert i motgående kjørefelt på E6 ved Espa..

Dagbladet - 09 aug 21 kl. 19:30

Vitner hørte eksplosjon

Bombegruppa har rykket ut etter vitner hørte eksplosjon like før en brann i en boligblokk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 15 minutter siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 15 minutter siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 45 minutter siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 1 time siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 1 time siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 2 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 2 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.

NRK - 3 timer siden

Person ranet for pizza

En person i Toftes gate på Grünerløkka har blitt ranet av en gjeng på fem personer. Politiet skriver på Twitter at ransutbytte skal ha vært en pizza. Fornærmede er ikke fysisk skadet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt