NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 16:16

NRK - 18 juni 21 kl. 23:08

Kjørte i fjellveggen på Dyrøya

En mann i 60-årene er fløyet til Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø etter å ha kjørt av veien og inn i en fjellvegg på Dyrøya i Troms. Politiet fikk melding om ulykken i 20-tiden fredag kveld. Mannens tilstand er ikke kjent, men han var ved bevissthet da han ble fløyet til UNN..
Les mer på NRK


Les mer om:
Universitetssykehuset Nord-Norge, Tromsø, Dyrøya, Troms, UNN

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjørtei , fjellveggen, Dyrøya
NRK - 01 juli 21 kl. 08:28

Koronasjuke kan smitte kjæledyr

Folk som er smitta med covid-19 kan bringe smitten vidare til om lag 20 prosent av hundar og kattar, viser ein studie frå Utrecht universitet. Det blei tatt prøver frå 319 kjæledyr i 196 hushaldningar der koronasmitte var oppdaga. 4,2 prosent av dyra var smitta, medan 17,4 prosent testa positivt for antistoff.

NRK - 31 mai 21 kl. 16:39

Fløyet til SUS

Fører av bilen som kjørte i fjellveggen i Saudaveien, blir fløyet til Stavanger Universitetssjukehus med luftambulanse. Passasjerene er fraktet til Haugesund sykehus med ambulanse. Veien er stengt i begge retninger ved ulykkesstedet, melder politiet..

NRK - 04 april 21 kl. 01:53

Kjørte i motgående retning på E6

En sjåfør kjørte i motgående felt fra Vestby og nordover til Langhus. En bom som ble brukt for stenge E6 ved Nøstvet tunnelen ble kjørt ned. Bilen endte i Drøbak der den kjørte inn i en lyktestolpe.

NRK - 08 juni 21 kl. 14:11

Fikk vite om drap etter ulykke

På en pressekonferanse tirsdag opplyser politet at de fikk informasjon om at det var en død kvinne i Oslo etter en trafikkulykke ved Eidsvoll i morges. – En bil kjørte i motgående kjørefelt mellom Nordskogen og Espa på E6 ved Eidsvoll og traff en annen bil. De involverte fikk lettere skader.

NRK - 17 april 21 kl. 17:48

Alle dyra berga frå driftsbygning

37 storfe og ein hest er berga ut av ein driftsbygning i Isfjorden i Rauma kommune. Bygninga skal vere i ferd med å rase saman, og det lek gjødsel ut igjennom veggen. Politi, brannvesen og kommunen jobbar med sikringsarbeid..

VG - 20 mai 21 kl. 12:14

Hareide og Ingebrigtsen i stormøte: – Vi må slåss for livet

To av Norges største trenerprofiler overtok hver sin storklubb med 10 dagers mellomrom sist sommer. Ni måneder senere beskriver Åge Hareide (67) Rosenborg som et «såret dyr», mens Kåre Ingebrigtsen (55) og Brann «slåss for livet»..

NRK - 10 juni 21 kl. 18:20

Forvaringsdømt må bli i fengsel

Mannen som i 1998 ble dømt for dobbeltdrapet i Dyrøy i Troms, slipper ikke ut nå. Ringerike, Asker og Bærum tingrett fastslår at det fortsatt er «en særlig nærliggende fare for at han vil utøve alvorlig voldskriminalitet dersom forvaringen ikke forlenges». Påtalemyndigheten fikk rettens medhold i at straffen skal forlenges med tre nye år..

NRK - 10 juni 21 kl. 18:20

Løslater ikke dobbeltdrapsmann

Mannen som i 1998 ble dømt for dobbeltdrapet i Dyrøy i Troms, slipper ikke ut nå. Det melder NTB. Ringerike, Asker og Bærum tingrett fastslår at det fortsatt er «en særlig nærliggende fare for at han vil utøve alvorlig voldskriminalitet dersom forvaringen ikke forlenges».

NRK - 25 juni 21 kl. 15:49

Over 130 dyr funne døde

Miljøkatastrofen etter konteinarskip-brannen i Sri Lanka aukar i omfang. Til no er 130 dyr funne døde på strender etter ulykka 20. mai.

NRK - 27 juni 21 kl. 07:36

Trua politiet med slange

Det har i natt vore eit innbrot i ein dyrebutikk på Forus i Stavanger. Mannen som braut seg inn blei funnen med ein slange i nevane, som han brukte til å true politiet med. Politiet fekk raskt kontroll på både mannen og slangen, skriv dei på Twitter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Løyste ikkje ut fallskjermen

Basehopparen som omkom etter utsprang frå Hoven 10. juli hadde ikkje forsøkt å løyse ut fallskjermen, seier politioverbetjent Vidar Stavik til Fjordenes Tidende. Skadane tilseier at ho har treft fjellveggen eller terrenget først, seier Stavik..

NRK - 30 minutter siden

Fremdeles ingen meldt savnet

Hittil er ingen meldt savnet etter meldinga om en drukningsulykke på Bystranda i Steinkjer. Nødetatene foretar nå en rundspørring blant badegjestene..

NRK - 30 minutter siden

Rekordhøyt smittetall i Irak

Myndighetene i Irak har registrert 12.180 koronatilfeller i løpet av et døgn, det høyeste tallet så langt i pandemien. Smittetallet ble presentert av det irakiske helsedepartementet mandag.

NRK - 30 minutter siden

Brann i bil i Operatunnelen

Det brenner i en bil rett ved lysåpningen i Operatunnelen i området ved Langkaia. Nødetatene er på vei til Operatunnelen østgående retning. Det er mye røyk på stedet.

NRK - 45 minutter siden

Mulig drukningsulykke

Dykkere er sendt til Bystanda i Steinkjer, til det som er en mulig drukningsulykke. En mann var sett ute i vannet, men er nå ute av syne. Ingen er derimot savnet på det nåværende tidspunkt..

NRK - 45 minutter siden

Ny rekord for Pantelotteriet

Så langt i år har Pantelotteriet omsatt for 171 millioner kroner, mot 131 millioner kroner på samme tid i fjor. – Vi setter rekord på rekord og er stolte over at lotteriet i år vil tilføre Norges Røde Kors mer enn 100 millioner kroner, sier daglig leder Gaute Langdal i Norsk Pantelotteri. Han forklarer økningen blant annet med delvis stengte grenser, varmt vær, høyt salg av drikkevarer med norsk pantemerke og en økt interesse for lotteriet.

NRK - 1 time siden

Avslutter leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avsluttes da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 1 time siden

Mista tusen liter maling på E16

Gudvangatunnelen og Fretheimstunnelen på E16 er stengde på grunn av malingssøl. Ein tankbil skal ha mista over tusen liter med måling..

NRK - 1 time siden

Avblåser leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avblåses da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 1 time siden

Tror bryllup-utbruddet er over

51 personer har fått påvist koronasmitte etter et bryllup på Strømmen i starten av juli. Lillestrøm kommune regner ikke med at det kommer flere..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt