NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 12:03

NRK - 23 sep 23 kl. 02:12

Kjørte av veien etter å ha stukket fra politiet

En bil kjørte inn en jordvoll og landet på siden i Lyngdal natt til lørdag. Hendelsen skjedde etter at den ifølge politiet i Agder på X ikke stanset da politiet ville kontrollere den på E39. Politiet fulgte etter bilen, og etter kort tid kom den over i motsatt kjøreretning og kjørte så av veien. Ifølge politiet er fører bevisst og oppegående..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lyngdal, Agder, E39

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjørteav , veien, etterå ha , stukketfra , politiet
NRK - 26 maj 23 kl. 14:21

Lange køer etter E16-stenging – Vegvesenet ber folk vente med å kjøre

E16 har vært stengt ved Vaksdal siden i morges. Nå når pinseutfarten fra Bergen har startet på ettermiddagen, har det skapt køer, blant annet på Trengereid. Veien er stengt på grunn av et steinras.

NRK - 08 sep 23 kl. 15:26

Skolebuss med 18 elever kjørte av veien på Dønna

En person er fraktet til sykehus etter at en skolebuss kjørte av veien på Dønna i Nordland kommune 14-tiden i dag. Det var 18 skolebarn om bord da bussen kjørte av veien ved Sørvikmyran. Politiet skriver at ingen av elevene ble skadd, men at noen av barna er preget av hendelsen, og disse er fulgt opp.

NRK - 29 sep 23 kl. 23:24

Leter etter bil som kjørte fra trafikkuhell

Politiet leter etter en bil som var involvert i et uhell med en motorsykkel i Skien fredag kveld. Tenåringsgutten som kjørte motorsykkelen er forslått og fraktet til legevakt Bilen kjørte fra stedet. Politiet skriver på X at det ikke er sikkert at fører av en Volvo XC90 har stukket fra stedet, men at det er mulig at vedkommende ikke merket at motorsykkelen ble presset av veien.

NRK - 30 jun 23 kl. 07:32

75-åring døde etter å ha blitt stukket med skrutrekker i moské i Danmark

En 75 år gammel mann er død etter å ha blitt stukket med en skrutrekker i en moské i Odense i Danmark. En 70 år gammel mann er varetektsfengslet for drapsforsøk. – Etter obduksjonen senere i dag, når dødsårsaken er fastsatt, skal vi vurdere om vi skal endre siktelsen til drap, sier Torben Jakobsen i politiet på Fyn.

NRK - 12 jul 23 kl. 00:56

Flere personer stukket med kniv

Politiet rykke ut etter melding om at flere personer var stukket med kniv ved Stokke i Sandefjord. – En person var stukket i en finger med kniv, en annen hadde fått kutt i ansiktet. Politiet, som kom raskt til stedet, fikk kontroll på gjerningsmannen, melder Sør-Øst politidistrikt.

NRK - 25 okt 23 kl. 09:32

Trailer kjørte av veien på E10 – veien er stengt

Like før klokken 8 meldte politiet i Nordland om en trafikkulykke på Snubba i Narvik kommune. Det er snakk om en trailer som har kjørt av veien. Føreren var alene i bilen, og er ved bevissthet.

NRK - 31 maj 23 kl. 11:12

Politiansatt får bot etter å ha krasjet under biljakt

En ansatt i politiet er ilagt en bot på 5000 kroner etter å ha krasjet inn i en personbil under forfølgelse av en annen bil. Den politiansatte kjørte en sivil politibil og fulgte etter en bil som hadde stukket av fra politiet, og kjørt i svært høy hastighet og i motgående kjørefelt, skriver Spesialenheten i avgjørelsen sin. Under biljakten svingte den sivile politibilen brått til høyre, krysset et sperreområde med heltrukken linje og kjørte videre over i et akselerasjonsfelt.

NRK - 18 okt 23 kl. 18:12

Bil kjørt inn i fjellvegg i Notodden: Hentet av ambulansen

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke i Notodden. En bil har kjørt i en fjellvegg på Tinnsjøveien. Bilen skal ha truffet en annen bil før den kjørte av veien og inn i fjellveggen.

NRK - 09 aug 23 kl. 05:42

Trosser sperringer på flomstengt vei

Veien inn til tettstedet Asak i Lillestrøm er stengt på grunn av store vannmengder, og rundt 1500 beboere på stedet er isolert. Likevel er det noen som trosse veisperringene og krysser veien. Det fraråder politiet sterkt.

NRK - 27 maj 23 kl. 10:33

Bil kjørte ut av veien

En bil har kjørt av veien ved Bergemoen i Grimstad. Det skal ikke være personskade, men store materielle skader på bilen. Politiet er på vei til stedet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil gjere Frankrike røykfritt

Den franske regjeringa sa tysdag at dei ville forby røyking på alle strendene i landet, i offentlege parkar og skogar og i nærleiken av skular. – Frå no av vil røykfrie område vere norma,sa helseminister Aurelien Rousseau til journalistar på ein presentasjon av antirøykeprogrammet til regjeringa. Skattane på tobakk skal også aukast og waping skal bli forbode.

NRK - 15 minutter siden

Skuffa over at Sverige ikkje er med

Nato-sjef Jens Stoltenberg hadde håpa at Tyrkia og Ungarn hadde godkjent Sveriges medlemssøknad før Natos utanriksministermøte. Men framleis vaiar ikkje det svenske flagget blant dei andre framfor Nato-hovudkvarteret i Brussel. – Eg hadde håpa at Sverige hadde vorte medlem før møtet.

NRK - 30 minutter siden

Siktet i Jonas-saken varetektsfengsles i tre nye uker

30-åring som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Jonas Aarseth Henriksen varetektsfengsles i tre nye uker. Det kommer frem i en kjennelse fra Ringerike, Asker og Bærum tingrett tirsdag. Elverum-mannen ble pågrepet 20.

NRK - 45 minutter siden

Fryktar båtflyktningar frå Russland

Det svenske forsvaret fryktar at det kan kome båtflyktningar frå den russiske enklaven Kaliningrad. Dette som ein del av Russland sine forsøk på å destabilisere regionen, melder SVT. I ein ny rapport blir det peika på som eit av fleire scenario saman med dataangrep og sabotasjeaksjonar under vatn.

NRK - 1 time siden

Hjelpen har nådd fram

Flere tonn nødhjelp har nådd inn i den nordlige delen av Gazastripen, opplyser FNs nødhjelpskontor (OCHA) tirsdag. Det er blant annet snakk om ferdige måltider, drikkevann, telt og tepper, samt medisiner, ifølge FN-byrået. Det ble også levert drivstoff til strømproduksjon og utstyr til driften av avsaltings- og avløpsrenseanlegg og vannpumpestasjoner.

NRK - 1 time siden

Avisa Oslo: Grunde Almeland tar ikke gjenvalg som Oslo Venstre-leder

Grunde Almeland stiller ikke til gjengvalg som leder for Oslo Venstre. Det melder Avisa Oslo. Almeland svarer til Avisa Oslo at han ønsker å gi andre i partiet muligheten til å prøve seg i vervet.

NRK - 1 time siden

Norges Bank-tabbe: Publiserte tall for tidlig

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 1 time siden

BankID endeleg på nynorsk

I 20 år har BankID vore tilgjengeleg på bokmål og engelsk. No er også nynorsk eit alternativ for dei som ønskjer det. – BankID er ein sentral og synleg teneste i den moderne kvardagen.

NRK - 2 timer siden

Brann i bolig i Farsund: – Helt overtent

Det brenner i et bolighud på Vanse i Farsund, melder politiet på X. – Huset er helt overtent. Vi har kontroll på beboer i huset.

NRK - 1 time siden

Doblar prisane under OL

Prisane på offentleg transport vil bli dobla under OL i Paris neste sommar. Det er varsla kaos i kollektivtrafikken i heile regionen under leikane som startar 26. juli.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com