NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 17:22

NRK - 25 aug 23 kl. 13:03

Kjørt til sykehus etter krasj mellom lastebil og personbil

Fører og passasjer i en personbil er kjørt til Kongsvinger sykehus etter at en personbil krasjet med en semitrailer på E16. Det er uklart om personbilen kjørte eller sto stille da den kolliderte med semitraileren, skriver politiet. Det er uavklart skadegrad på de to. Føreren hadde kjørt bilen med falske kjennetegn. Både lastebilen og bilen berges..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongsvinger, E16

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjørt, til, sykehus, etter, krasj, mellom, lastebilog , personbil
NRK - 24 apr 23 kl. 20:49

Møteulykke – fire personer til sykehus: – Alvorig

Føreren av en varebil er kjørt til Ullevål sykehus i Oslo etter en frontkollisjon i Gjesåsen i Åsnes kommune i Innlandet mandag kveld. – Det framstår som alvorlig. Én sjåfør er hardt skadd, sa operasjonsleder Kristian Bjaanes til NRK tidligere i kveld.

NRK - 28 sep 23 kl. 13:51

Sykehus-søksmål avvist – blir anket

Søksmålet der Folkeaksjonen Redd Ullevål sykehus saksøker staten er avvist av Oslo tingrett. Aksjonen mener at reguleringsplanene for de nye sykehusene på Gaustad og Aker er ugyldige, blant annet på grunn av manglende miljøutredning. Sykehusene på Gaustad og Aker skal erstatte Ullevål, som da blir lagt ned.

Klartale - 08 maj 23 kl. 06:30

Flere dør i trafikken nå enn under pandemien

Det har vært flere alvorlige trafikkulykker i år, viser tall fra Statens vegvesen.Totalt 17 personer døde i januar, februar og mars. 15 av de døde var menn.

NRK - 28 sep 23 kl. 13:51

Sykehus-søksmål avvist

Søksmålet der Folkeaksjonen Redd Ullevål sykehus saksøker staten er avvist av Oslo tingrett. Aksjonen mener at reguleringsplanene for de nye sykehusene på Gaustad og Aker er ugyldige, blant annet på grunn av manglende miljøutredning. Sykehusene på Gaustad og Aker skal erstatte Ullevål, som da blir lagt ned.

Klartale - 09 nov 23 kl. 15:33

– Kvinner har mer respekt for fartsgrenser

1007 nordmenn har blitt spurt om hva de synes om å kjøre forbi. Undersøkelsen er gjort av Norstat for selskapet Frende Forsikring.- Mer enn 1 av 3 kvinner sier at de ikke liker forbikjøringer i det hele tatt.

NRK - 17 nov 23 kl. 17:47

Person fløyet til sykehus etter frontkollisjon på Nesodden

To biler frontkolliderte på Røerveien på Nesodden i Akershus fredag ettermiddag. En person er fløyet til Ullevål sykehus, og tre andre er kjørt til Ahus. Politiet opplyste først om ulykken ved 15.

Klartale - 09 nov 23 kl. 09:53

Livsfarlig å gi helsehjelp i Gaza

Det er livsfarlig å gi helsehjelp i Gaza. Det sier Røde Kors. – Behovet for livreddende helsehjelp har aldri vært større på Gaza.

NRK - 17 jun 23 kl. 19:40

Sendt til sykehus med luftambulanse etter utforkjøring i Elverum

En mann er sendt til Ullevål sykehus med luftambulanse etter å ha kjørt inn i et tre i Elverum lørdag ettermiddag. Politiet fikk melding om ulykken ved Heradsbygd i Elverum klokken 13.24 lørdag.

NRK - 16 aug 23 kl. 12:26

To jenter påkjørt – fører dro fra stedet

Politiet har rykket ut etter melding om ei trafikkulykke hvor to jenter i tenårene har blitt påkjørt av en personbil. Jentene fremstår som de er lettere skadet og er på tur til sykehus. – Det er vegarbeid som pågår på stedet, og det har stått en lastebil i vegen som følge av det.

Klartale - 17 jul 23 kl. 15:06

17 år gammel jente døde etter ulykke i Vestby

Aline Waatvik Sandaker var 17 år gammel. Hun satt i en bil som kjørte av veien forrige helg. Hun døde på sykehus lørdag kveld, sier Rune Albertsen Vestby Avis.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Domstol i USA: Trump ikkje immun mot sivile søksmål etter kongresstorminga

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 15 minutter siden

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 30 minutter siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 30 minutter siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 30 minutter siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 30 minutter siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 1 time siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 45 minutter siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 45 minutter siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.

NRK - 1 time siden

Første kvinne som satt i USAs høgsterett er død

Den tidlegare høgsterettdommaren Sandra Day O'Connor er død, opplyste USAs høgsterett fredag. O'Connor blei 93 år, var den første kvinna som sat i USA sin høgsterett, skriv CNN. I 2018 blei det kjend at ho hadde blitt diagnostiert med eit tidleg stadium av demens, som truleg var av typen Alzheimer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com