NRK > Nyheter

Onsdag, 28 Juli, 07:27

NRK - 26 feb. 21 kl. 14:22

Kjørt med ambulanse

Arbeideren i Sola som har fått syre i ansiktet, er kjørt bort med ambulanse. Politiet jobber med å avklare hendelsesforløpet og arbeidsforholdet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sola

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjørtmed , ambulanse
NRK - 27 jan. 21 kl. 13:39

Nekter for drapsforsøk

Mannen som er tiltalt for ha forsøkt å drepe sju personer med en kapret ambulanse, nekter for drapsforsøkene. 33-åringen kapret en ambulanse i Oslo i 2019. Der kjørte han rundt i gatene på Torshov mens politiet prøvde å stoppe ham.

NRK - 14 april 21 kl. 09:51

Forklarer seg i retten i dag

Mannen som er tiltalt for sju drapsforsøk, grovt ran og trusler i forbindelse med at han truet til seg en ambulanse i Oslo skal forklare seg i retten. Mannen nekter for at han prøvde å drepe sju personer da han kjørte rundt i en kapret ambulanse..

NRK - 04 mars 21 kl. 10:19

Ambulanse kolliderte

Ein ambulanse har kollidert på E18 i Arendal, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjend. Ambulansen var på veg til ein lastebilbrann i Torbuåastunnelen.

VG - 04 mars 21 kl. 12:03

Ambulanse krasjet på E18 - én alvorlig skadet

En ambulanse krasjet under utrykning etter melding om brann i en lastebil på E 18 ved Torsbuåstunnelen i Arendal torsdag formiddag..

NRK - 06 mars 21 kl. 14:28

Karlsson fraktet vekk i ambulanse

Frida Karlsson fikk medisinsk hjelp etter bronsemedaljen på 30-kilometeren i ski-VM i Oberstdorf. Hun ble fraktet ut av stadionområdet i ambulanse. Karlsson tok seg til venstre underarm og hadde tydelig vondt etter målgang..

NRK - 10 mars 21 kl. 19:01

Ambulanse involvert i ulykke på E18

En ambulanse er involvert i en trafikkulykke på E18. Ulykken har skjedd på Grenlandsbrua i sørgående retning. Trafikken står stille i begge retninger.

NRK - 28 mars 21 kl. 12:00

Våknet blind – fikk ikke ambulanse

Helse Møre og Romsdal brøt loven da en mann som våknet og var blind på ett øye ikke fikk ambulanse. Det slår statsforvalteren fast. Mannen ringte 1-1-3, men fikk beskjed om å ta en drosje til fastlegen.

NRK - 23 april 21 kl. 02:27

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 25 april 21 kl. 17:31

Snøras stenger for ambulanse

Riksveg 13 over Vikafjellet er stengd på grunn av eit snøras, melder vegtrafikksentralen. Det er ein ambulanse på utrykning som fyrst kom fram til raset, den kjem seg ikkje forbi..

NRK - 25 april 21 kl. 17:31

Snøras stengde for ambulanse

Riksveg 13 over Vikafjellet er opna igjen etter eit mindre snøras, melder Vegtrafikksentralen. Det er ein ambulanse på utrykking som fyrst kom fram til raset, den klarte å kome seg forbi. Entreprenør har rydda raset som gjekk i botnen av Holadalen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Equinor tjente 41 mrd kroner

Høyere olje- og gasspriser bidro sterkt til at Equinor leverte solide tall i andre kvartal. Det justerte driftsresultatet var på 4,64 milliarder dollar, eller drøyt 41 milliarder norske kroner. Dette er mer en 10 ganger så høyt som samme kvartal i fjor, men noe under første kvartal i år..

NRK - 30 minutter siden

Sterkt Equinor-resultat

Høyere olje- og gasspriser bidro sterkt til at Equinor leverte solide tall i andre kvartal. Det justerte driftsresultatet var på 4,64 milliarder dollar, eller drøyt 41 milliarder norske kroner..

NRK - 1 time siden

Irland koronavaksinerer barn

Irland starter vaksinering av barn mellom 12 og 15 år med Moderna- eller BioNTech-Pfizer-vaksinen. Utenriksminister Simon Coveney fortalte at forslaget er blitt vedtatt, noen som betyr at 250.000 unge kan bli vaksinert de neste ukene..

NRK - 2 timer siden

39 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.

NRK - 2 timer siden

MC-fører (19) omkom i Melhus

En 19-årig motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. Føreren ble erklært død på stedet av lege. De pårørende er varslet.

NRK - 1 time siden

Biden anklager Russland

USAs president Joe Biden anklager Russland for innblanding i neste års kongressvalg ved å spre feilinformasjon. Han advarer om at cyberangrep kan føre til krig, og utrykte stor bekymring for løsepengevirus, som har rammet flere bedrifter i USA..

NRK - 2 timer siden

Anker heroinsak til høyesterett

To menn ble pågrepet da Tolletaten beslagla 3,46 kilo heroin i en bil i Kongsvinger, begge involverte anker nå til Høyesterett i håp om lavere straff enn det tingretten og lagmannsretten mener de fortjener, skriver Mitt Kongsvinger..

NRK - 2 timer siden

MC-fører omkom i melhus

En motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. De pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

Gjester bestiller mer mat via app

Erfaringer under pandemien viser at restaurantgjester kjøper mer når mat og drikke kan bestilles på mobilen ved bordet. Mange restauranter vil fortsette med kontaktløs bestilling også etter pandemien, både fordi det fører til mersalg og reduserer dødtid, skriver Adresseavisen..

NRK - 2 timer siden

Sykehusklovner frykter milliontap

De rødgrønne partiene har lovet å fjerne gaveforsterkningsordningen om de får flertall til høsten. Det kan gi et tap på to millioner årlig for Sykehusklovnene, skriver Klassekamoen. Ordningen ble opprettet av Solberg-regjeringen i 2014 for å stimulere til flere private donasjoner til kunst- og kultur..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt